2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瑪奇英雄傳 《洛奇英雄傳》初體驗 (附24圖)
go

《洛奇英雄傳》初體驗 (附24圖) [複製鏈接]

笑傲無雙

期待左勁耐既《瑪奇英雄傳》(國服叫洛奇) 終於推出啦﹗

未玩過美服,所以好有新鮮感﹗老實說,有驚喜也有失望。

驚喜既,首先是畫面真係好靚,而且動作流暢,是本人玩過的MMORPG最美的。

而且本人用低階腦玩都無窒,只是解決boss後慢鏡頭奇怪地窒窒地。(我用普通畫質, 全畫面)

比較失望既係村子沒有其他玩家,要mission組人先見,有d似玩單機game囉﹗

(原來係有人既,因為人流太多彈左我去無人村。而家知道啦﹗不用回覆再提。)

另外,好似《龍之谷》咁沒有地圖怪,《洛奇》可能行地圖都唔駛。也可說是副本game來。

玩法方面,幾乎是動作game來。可跳可避可防可飛矛用mouse輕擊重擊,只嫌早期boss太易打。

此外,近身攻擊會自動瞄準,而且設定果度不給玩家改為手動瞄準,搞到唔夠刺激過癮。

例如,隻怪係你右手邊,你按mouse佢就自己打右邊的怪,你不用轉鏡頭轉身。

(問題已解決﹕http://www1.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4596076&page=1&extra=page%3D1#pid75910766 )

NPC方面,入屋變晒平面人,咁搞法投入感會降低左,唔明點解要咁玩﹖

家下只有男女劍士,魔c都無隻,估計男女劍士是同story,而魔c是另一條村的故事。

(網友說魔c也是同一條村,同一個story。即係世紀天成純粹抽起玩野,唔關改版事....)

anyways, 隻game而家俾85分,如果之後更好玩隨時俾90。

MMORPG畫質造到依個程度。都算得上係最頂峰。TERA, B&S 果d又未出。

(有人話副本game不是MMORPG, OK, 我都唔係太清楚。)

唔寫咁多啦﹗去圖啦!!!!!!!!

英雌救美。型唔型﹖

80連擊78命中..... 有無咁勁﹖

都幾大隻, 打到佢無血又會自動加返, 但角色無血量計, 不會死......  -.-

少女說大蜘蛛只是受驚了。佢既寵物都好另類下........

去完片頭先來設計角色,值得一讚﹗先讓人期待完一輪再慢慢整角色。

樣子不能改變。但髮型、髮色、瞳色、眼眉及身高也可調教。上面是放到最大的圖。

髮型十多個,只有3個髮型可選,;髮色幾十個,只有當中1/6你選。其他髮型同色要俾錢。 -.-

試穿凱甲的隸子。

試穿皮甲。

依套好wild, 都幾型﹗

皮甲加凱甲﹖ok唔錯。

艾納美是大力士﹗wahaha!

這樣的美女,戰鬥沒問題嗎﹖

訓練任最後一擊.......

另一個角度。

想一起bbq嗎﹖

仲咩要我企定定唔行﹖你究竟搞完未﹖

坐下來的樣子。

傳說中的爛衫﹗@@ 唔係耐久低先爆,係血量低會爆........

側面先最靚女﹗

出征前的姿勢。依個正常d。最恐怖係開心大笑個樣。

混戰中.........

感覺好奇怪....... 狼人被打飛了。

玩染色變左黑衣女郎..... @@

鄉下地方﹗頂你﹗少女與肥豬。 -.-

頂帽完全無設計的。真想歐個設計者..... 但有79防。 -.-

十週年勳章(賀詞) 忍影世界

我1開game 就彈句 file system error  點搞.

笑傲無雙

原帖由 lwwere123 於 11-7-14 06:53 PM 發表
我1開game 就彈句 file system error  點搞.

reinstall...... 你係xp定win7﹖

記得關掉所有防毒先開game。

再唔得,找優化軟件搞搞部腦。(不要用大6的)

原來要山防毒嫁=]  我win7=
岩岩嬲嬲地刪左=]
而加又要重dl=

笑傲無雙

原帖由 lwwere123 於 11-7-14 06:59 PM 發表
原來要山防毒嫁=]  我win7=
岩岩嬲嬲地刪左=]
而加又要重dl=

win7真是難說。因為我用開xp。可能你要問下人點轉xp mode。

玩MMORPG先關防毒,我發現好多人都成日唔記得。希望你成功啦﹗

應該win7都玩到的.
我2個fd都係win7
1個就1裝左玩到/
1個重裝左1次就得
我裝極都唔得=]

唔好笑死人la- -初體驗 佢同美服冇得比 Karok又味出 哈原來evie都味出 唔好話EP7= = 美服連ep8都出埋
一定又係點戰天下
國服遲早大把外掛

笑傲無雙 玩過星曲WEB

第1次玩姐=.="正常國服點夠其他服勁呢

笑傲無雙

原帖由 zanzan12 於 11-7-14 08:29 PM 發表
唔好笑死人la- -初體驗 佢同美服冇得比 Karok又味出 哈原來evie都味出 唔好話EP7= = 美服連ep8都出埋
一定又係點戰天下
國服遲早大把外掛

初體驗我指我。多謝回覆。

ERROR既話dl過個最新版v1.05之後再up做v1.06就玩得嫁啦

有其他玩家嫁,係你未load到入分流,太多人

笑傲無雙

原帖由 albertyaha 於 11-7-14 09:57 PM 發表
有其他玩家嫁,係你未load到入分流,太多人

係就好。因為村子中真係唔見其他人。

一直都副本= = 累囧

笑傲無雙 玩過星曲WEB

頭先自己彈入左ch12..係見到超多人=.="ch12都好多人,ch1果d未多人到爆

笑傲無雙

原帖由 yauwaikit207 於 11-7-14 10:51 PM 發表
一直都副本= = 累囧

如無意外,依隻係副本game來.....

講真...瑪奇英雄傳真的令我有點失望,冇左第一次玩瑪奇比到我既驚喜

笑傲無雙

原帖由 24502075 於 11-7-14 11:30 PM 發表
頭先自己彈入左ch12..係見到超多人=.="ch12都好多人,ch1果d未多人到爆

看來佢真係彈左我去另一個空間.....

笑傲無雙

原帖由 八重 於 11-7-14 11:58 PM 發表
講真...瑪奇英雄傳真的令我有點失望,冇左第一次玩瑪奇比到我既驚喜

咁畫面同流暢性係真係吸引既.....

原帖由 ericho731 於 11-7-15 12:00 AM 發表

咁畫面同流暢性係真係吸引既.....

係,打法同人物造型我覺得真的一流

但 村->副本->村->副本->村->副本-> , 真的覺得有點...寂寞

懷念以前瑪奇一堆人 , 由提村跑去杜8 , 每次打副本一定人人有計傾

其實隻GAME可唔可以PVP?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:52 AM , Processed in 0.036937 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存