2000FUN論壇

搜索
go

[閒聊] 人渣萬歲 [複製鏈接]

某d人渣攪高左個市價攪到無Q哂人玩 E家自己就可以拍拍屁股賣AC走人
真係多得佢地唔小A_A

笑鳥...見到人渣會D人重係龍息打錢

尋日係game比狗人密我要脅我刪post so sad

你,好明顯係話我,
你話我要脅你山po,有圖有真相,
攪高左個市價,唔可能係一個人做到.令外,我一早就心得區打過搵錢心得
我冇用1蚊hkd玩E隻game,做咩我可以玩到咁勁,你做唔到,你自己問自己吧了,
打元神搵錢,低買高賣,隻隻game都有人咁做.市價升,只可以話搵錢太易
要怪就怪你自己無然用,loser,失敗者,強者腳下的(香香).
串人王,你串唔起
仲有我個AC已賣.另外,講多樣野比你知,我E+仲有AC係隻game入面玩,
你如果唔低得我,就勁過我吧了~不要係到小學雞咁暗串人.
如果我係人渣,你人渣都不如

原帖由 icoq123 於 11-7-20 06:33 AM 發表
你,好明顯係話我,
你話我要脅你山po,有圖有真相,
攪高左個市價,唔可能係一個人做到.令外,我一早就心得區打過搵錢心得
我冇用1蚊hkd玩E隻game,做咩我可以玩到咁勁,你做唔到,你自己問自己吧了,
打元神搵錢,低買高賣 ...

如果你話一日用10個鐘以上去洗元神你無錯係有恆心 抵讚
不過個市價一睇寄賣其實最最主要物品真係主要係由貴會人士領頭 好似綠附甘 前日你2隻分身同埋嫁兩個Mr哥重賣緊大慨180-200金20個左右
尋日一睇 WA左聲 變左400金先20個

我知你重有玩呀 60陰陽Lox呀嗎a_a

重點:我係e個post好似由頭到尾都無指名道姓講任何人 何解你話我串你先a_a?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:14 AM , Processed in 0.028792 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存