2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 原諒天火吧.
返回列表 發新帖 回覆
樓主: exe45
go

[討論] 原諒天火吧. [複製鏈接]

都係睇得出,天火沒心認真道歉,仲係敗類一名

講真我唔知點解特然間會咁多人幫佢講好說話,係因為覺得佢好慘定係其他野。我都有份插佢既,但我完全唔覺自己插得佢過份。而家d人嬲既係嬲在做錯野將責任推比人,仲要打一篇串咀既道歉。
有人話"咁你又有冇諗過如果唔係你地係到狂吊佢佢可能唔會咁既態度呢?"
咁我倒轉頭問,如果佢唔係咁串咀打個篇野,會唔會"多"左人入戰插佢。
佢而家搞到大家一齊回朔左,討論實有架啵...時間耐左大家都會唔記得架啦,但主角不停咁回覆可以點?做錯事..唔比人討論or圍插..有冇咁惡?

原帖由 athen210 於 11-7-20 12:46 AM 發表
講真我唔知點解特然間會咁多人幫佢講好說話,係因為覺得佢好慘定係其他野。我都有份插佢既,但我完全唔覺自己插得佢過份。而家d人嬲既係嬲在做錯野將責任推比人,仲要打一篇串咀既道歉。
有人話"咁你又有冇諗過如果唔係 ...

你咪慢慢插囉 睇下點
又唔係我錯曬-.-
鍾意逼死我咪逼死我囉~~慢慢啦 哈哈
嚴重警告 係你地逼我

十週年勳章(賀詞)

回復 62# athen210 的帖子

發現bug就系佢錯拉,
但系之前有bug咁多人用又冇人去同gm講
你地又系咩?總之有事戈陣就鬧發現者拉
永遠都系咁咖,又五諗下自己咖,
4條友發現等佢比人插咖炸

原帖由 kai魂” 於 11-7-20 12:33 AM 發表
都係睇得出,天火沒心認真道歉,仲係敗類一名

敗類咪敗類囉,你地係殺人犯^^

原帖由 卍龍天火卍 於 11-7-20 12:59 AM 發表

你咪慢慢插囉 睇下點
又唔係我錯曬-.-
鍾意逼死我咪逼死我囉~~慢慢啦 哈哈
嚴重警告 係你地逼我

第一,我無話你錯哂你,我都有講隻game都有問題
第二,你成日話迫死你,我點迫死你?如果你真係搵到一句野,證明到我有迫死你既,你咪報警拉我
第三,嚴重警告你,如果你再話有人迫死你既,我就報警備定案...我費事你小朋友諗一陣有咩冬瓜豆腐唔好啦

原帖由 lovelyceci 於 11-7-20 01:00 AM 發表
發現bug就系佢錯拉,
但系之前有bug咁多人用又冇人去同gm講
你地又系咩?總之有事戈陣就鬧發現者拉
永遠都系咁咖,又五諗下自己咖,
4條友發現等佢比人插咖炸

講野就睇清楚..我一直都有話隻game都有問題
我有叫佢爆埋其他人架...佢唔爆咋嘛
所以人類係自私架喎....叫人諗自己,不如顧好自己先啦

原帖由 athen210 於 11-7-20 01:59 AM 發表

講野就睇清楚..我一直都有話隻game都有問題
我有叫佢爆埋其他人架...佢唔爆咋嘛
所以人類係自私架喎....叫人諗自己,不如顧好自己先啦

我都唔知有邊個, 唔係個個都係我傳過去ge,我剩係話左比1個人知.
同埋,應該仲有第二堆人自己發現

原帖由 athen210 於 11-7-20 01:54 AM 發表

第一,我無話你錯哂你,我都有講隻game都有問題
第二,你成日話迫死你,我點迫死你?如果你真係搵到一句野,證明到我有迫死你既,你咪報警拉我
第三,嚴重警告你,如果你再話有人迫死你既,我就報警備定案...我費事你小朋 ...

吹到報警囉A_A

回復 68# 卍龍天火卍 的帖子

同你講,龍天火,人要做大事一定心胸廣闊,
當日你發現有bug既話,驚係冇用,既然係咁,明明有個機會俾你做件好事上報俾bug,點解你要等?.
定還是沒想過上報俾gm?有人做野唔一定有好結果,但冇人做野一定冇結果.明唔明
加上你俾人狂插點都好,你辯護係冇用,公眾點都會認為你有罪,
你冇見過特首曾先生俾人插足3,4年,你有冇見過佢忍唔到口轟人?
公眾只會接受勇於承認錯誤既人,而唔係一個一味推卸責任既人,
他日你有出到社會工作既時候,小小錯都好,老闆係絕對唔鍾意一個推卸責任既人
我呢篇文絕對中立,我唔想你一錯太錯,你千奇唔好係永遠以為自己係對既角度去諗,
應該理性一點分析自己錯在邊度,其他事件你自己參詳一下啦.

吾好再比籍囗自己.如果佢真系有心認錯.一早自己開poz出黎say sorry而吾系開poz話想自殺咁on9

仲有 佢到而家都仲系死淨把口 你認為呢啲咁既人仲直得幫咩?

你不嬲都比人當公敵~ 敵人多一個不算多,朋友少一個都太少 ,,   做人做到你要以死威脅人,, 咩我地係殺人犯, 你要死唔比你死咩,,  對住你d咁既人 好人, 只係對唔住自己 , 要死就快唔好等下個禮拜 , 點解d人咁想你死,你自己檢討下, 幾個人出post幫你,, 你就威la 唔要 ,, 要比人屌先開心,, 屌完又話要死,話人殺人犯  ,,真係呢,, 得啖笑 =]

原帖由 恐怖v 於 11-7-20 10:13 AM 發表
吾好再比籍囗自己.如果佢真系有心認錯.一早自己開poz出黎say sorry而吾系開poz話想自殺咁on9

佢開頭係開post 講話唔係佢錯

原帖由 JOKER-KIT 於 11-7-20 11:03 AM 發表
你不嬲都比人當公敵~ 敵人多一個不算多,朋友少一個都太少 ,,   做人做到你要以死威脅人,, 咩我地係殺人犯, 你要死唔比你死咩,,  對住你d咁既人 好人, 只係對唔住自己 , 要死就快唔好等下個禮拜 , 點解d人咁想你死,你 ...

妖 搞到我而家幫唔幫佢好

幫唔幫都比佢屌

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kai魂” 於 11-7-20 09:23 AM 發表
同你講,龍天火,人要做大事一定心胸廣闊,
當日你發現有bug既話,驚係冇用,既然係咁,明明有個機會俾你做件好事上報俾bug,點解你要等?.
定還是沒想過上報俾gm?有人做野唔一定有好結果,但冇人做野一定冇結果.明唔明
加 ...

發現bug必要同gm講??
人就系咁自私咖拉,認錯又點?咪又系比你地插,
加陣又五系佢錯wo,點解要乜都話佢串佢插佢?

原帖由 lovelyceci 於 11-7-20 12:37 PM 發表

加陣又五系佢錯哂wo,點解要乜都話佢串佢插佢?

必要同自私係2回事

唔好誤導人

原帖由 卍龍天火卍 於 11-7-20 01:06 AM 發表

敗類咪敗類囉,你地係殺人犯^^

你死得未?

原帖由 lovelyceci 於 11-7-20 12:37 PM 發表

加陣又五系佢錯哂wo,點解要乜都話佢串佢插佢?
sorry, 雖然人係自私, 但係自私都有分程度
由私心出發, 如果呢個bug令到大量game錢流出市場,
結果會加速遊戲既滅亡.
如果以呢一個「自私」既角度睇, 想玩呢個遊戲, 最自私既方法就係盡快通知官方修正bug.

雖然呢個一睇法你未必認同,
但係唔等如唔會有人咁樣諗.

佢有冇心道歉大家有眼睇,
道歉唔係話一句sorry就算,
而係悔改之心.

係咪唔係佢錯哂=唔可以話佢?

原帖由 乂小魚卍 於 11-7-20 08:21 AM 發表

吹到報警囉A_A

我講真架,有人聲稱迫死人...好大獲的
佢一陣有咩冬瓜豆腐話左係人地到就唔好啦,我保障大家
如果佢無事就由自可咋,佢出事..你呢個野都有問題

係網上講野係要負責任,唔好以為你用代號差人搵唔到你係邊
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 10:22 AM , Processed in 0.046985 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存