2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 原諒天火吧.
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 原諒天火吧. [複製鏈接]

雖然天火平時係好撚克人憎(本人都唔係幾LIKE佢_串串貢),仲發現過BUG錢,令大家更恨佢
起初我心都係偏幫果D鬧天火GE人,但睇返佢開個道歉POST(雖然串咀多過道歉-.-本性難移,大家體諒下),

但問題已經唔係出自佢道歉果度,係大家對佢講GE說話!
大家想出氣.學憂悠話:吊佢一兩句咪算LO

何必要咒佢死?..仲要講埋D<我就睇下你點死> OR <死?,你咪去死比我睇LO>.
你地真係想迫死佢- -?打機都要以死謝罪?唔係呀- -?(咁好多人要為我死一次A_A)
因為一個虛擬世界上一DD損失.面講D咁惡毒GE說話攻擊人,有必要嗎?
唔好為果D<未>不足道GE野.令自己人格變CHEAP.唔值!

假如有日,新聞出,天火真係去左跳樓...你地心會好過嗎?
佢真係死左,會走去開香檳?

既然回溯已成事實.以平恆世界論,個個都係一樣回到之前..個個都公平..
假如.你果時打戰打左2分.你FD打又打左3分,其實人打左4分,5分咁..但大家一齊回..

一樣係變返<原本>咁,你一樣要重新打過果2分,你FD要打返果3/4/5分..所以佢唔會0捨比你快拎到裝.

只要努力玩返..專,分,聲.一樣會慢慢返返黎.

要不馬上 DEL GAME, 放掉 AC
要不積極上進,努力升LV專升LV

天火亦遭報應,我相信佢呢排.比人插到爛系爛屎眼,肯定個心都唔好受

大家不妨唸開D,原諒佢.

P.S(天火,我唔係幫你...我依然都係唔LIKE你--但BUG錢呢件事,都過左去,就算啦)
已有 2 人評分Good 收起 理由
笨小唯v0v + 1 佢到而家都仲未認錯 唔值得原諒
等你吉菊花 + 1 屌你老母 原諒佢就真系0n79

總評分:  Good + 2   查看全部評分

誰是exe45?我不認識exe45

回復 1# exe45 的帖子

1:會為打機而死的人,唔死都冇用
2:浪費所有玩家4日時間既人,死罪可免活罪難饒

其實佢係咪真心認錯..我相信大家都睇得到
用咁既態度同人講野好難人地原諒佢
你激嬲左女朋友,你試下用咁既態度對女朋友,我唔信佢唔剷到你暈

只可以話,我未見過天火真心道歉,
上黎2000fun都只不過為自己辯護一下,減低自己既罪孽

天火佢都好慘嫁,算LA.....

十週年勳章(賀詞)

回復 2# 思路不明 的帖子

而我不知思路不明是誰^^

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回復 7# lovelyceci 的帖子

而我不知道lovelyceci是誰

我都唔係咁鍾意龍天火個蛋散仔,,
但我又覺得 樓主講得岩WO,,,
回潮係最好解決方法  我自己好老實講 我影者 打緊戰裝都冇左4K 幾分,,  PS. 有玩影者既人應該知影者幾廢難拎分,唔回都回左, 冇得怪邊個, 我唔係針對邊個邊個, 合黃係你就係你, 好認同樓主一句  為左D 微不足道既ONLINE GAME 數據 ,去咒罵人, 貶底既只係自己既人格 , 什麼什麼黃裝 幾多幾金都只係數據 , 大家打機都係為開心 , 比心機 裝,分,金一定會返黎 ( 好似少林足球 , 有信心 武功一定會返黎 XD )
真係有感而發

原帖由 exe45 於 11-7-19 12:20 AM 發表
雖然天火平時係好撚克人憎(本人都唔係幾LIKE佢_串串貢),仲發現過BUG錢,令大家更恨佢
起初我心都係偏幫果D鬧天火GE人,但睇返佢開個道歉POST(雖然串咀多過道歉-.-本性難移,大家體諒下),

但問題已經唔係出自佢道歉果 ...

佢唔道歉=根本就唔值得原諒

你呢種心態係錯

小心扮好心比人吊

原帖由 JOKER-KIT 於 11-7-19 04:56 PM 發表
我都唔係咁鍾意龍天火個蛋散仔,,
但我又覺得 樓主講得岩WO,,,
回潮係最好解決方法  我自己好老實講 我影者 打緊戰裝都冇左4K 幾分,,  PS. 有玩影者既人應該知影者幾廢難拎分,唔回都回左, 冇得怪邊個, 我唔係針對邊 ...

你損失少少就話人地無左幾件黃,金係數據 好事少?

你咩心態啊

十週年勳章(賀詞)

回復 8# 小霞 的帖子

sor,冇人要你識我 收線啦bye

十週年勳章(賀詞)

回復 11# 笨小唯v0v 的帖子

五通仲可以點??你教下人?真系想佢死?你咁想佢死不如你去殺左佢拉
五好系到串串貢
已有 1 人評分Good 收起 理由
等你吉菊花 + 1 你條人妖收皮啦 日撚日扮靚女 搵盆屎水照下 ...

總評分:  Good + 1   查看全部評分

其實,,,,樓主我地不嬲都想屌佢幾下就算嫁喇,,,,不過佢仲要串柒柒咁話,,::::;;;聽住,你地無左既 我都無左架-.- 唔好一無左d野,一時發火就爆曬出泥先得架 戰分可以再打 尃精經驗可以再升
大佬,,,而加你做錯野定我地做錯左? 而加我地無辜d定你無辜d呀?我地冇左野系可以在打番黎,,整番黎,,,,但系你同我講而句::聽住,你地無左既 我都無左架''';;;;;;;;;;你做錯事你冇左d野,,你認為自己好無辜?,,,,笑了

十週年勳章(賀詞)

五通你估佢又好想發現左依個bug?
點解你地正系識鬧人話佢有bug五同GM講?
你地之前知有BUG咪又系咁用,so wt?
點解你地用bug就得?
今次發現左個bug佢五識處理都好正常0k.?

回復 11# 笨小唯v0v 的帖子

咁你覺得生命重要定虛寶重要?@.@
你真係想天火以死謝罪?

回復 2# 思路不明 的帖子

呢個世界好多人,你都不認識~唔出奇>3<"

原帖由 exe45 於 11-7-19 06:39 PM 發表
咁你覺得生命重要定虛寶重要?@.@
你真係想天火以死謝罪?

佢死左仲好 唔洗煩

回復 9# JOKER-KIT 的帖子

刺客不廢.我亦都係玩刺,起初都幾好...後來GAME改鬼魅沒-傷,改了暈=0閃,再改了<沖>未必暈..我有排開始心灰玩刺
成日同人講好後悔玩刺...後來一名朋友頂我唔順,同我講:[你係咪ON9 GA?唔玩都玩左啦,7X幾玩得咁高,唔通唔玩埋佢咩?一係你DEL AC,一係努力升埋佢啦.你成日同我講刺咩咩唔好,關我咩事.我都幫唔到你啦.加油啦]
..之後我的起心肝,去升專升LV去,現在爆了專.一樣很強...別放棄"!!!!只要有恆心,M巾都變毛巾!加油!!

原帖由 lovelyceci 於 11-7-19 06:06 PM 發表
五通仲可以點??你教下人?真系想佢死?你咁想佢死不如你去殺左佢拉
五好系到串串貢

佢道歉is ok
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 01:27 PM , Processed in 0.039022 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存