2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 我覺得呢個問題一定要反映下給GO了解
go

[其他] 我覺得呢個問題一定要反映下給GO了解 [複製鏈接]

2KF足球隊 十週年勳章(賀詞)

回饋項目二:消費滿45000M幣
獎品:(as)馬沙專用格魯古古(強3/中級/永久)+(bs)希古(古魯謝專用機)(強3/中級/永久)+1000經驗膠囊(滿)x5+100%成功強化+防爆核心x5

回饋項目三:消費滿25600M幣
獎品:(as)馬沙專用格魯古古(強3/中級/永久)+1000經驗膠囊(滿)x5+100%成功強化

回饋項目四:消費滿12800M幣
獎品:(bs)希古(古魯謝專用機)(強3/中級/永久)+1000經驗膠囊(滿)x5+防爆核心x5
===================================================
我覺得呢個問題一定要反映下給GO了解
12800M送B, 25600M送A, 45000M送晒A,B 2部
甘12800+25600=38400又可唔可以拎到B+A呢?
---
38400M呢個情況已經分別滿足12800M送B, 25600M送A的條件, 而且2者沒有互相覆蓋對方價值.
照道理應該拎到2部, 甘45000M既意義何在?
如果一定要用滿45000M才送2部, 似乎又違背緊原本的定價意義.
---
呢度包含一個邏輯性問題:
45000M係一個直接達成的條件, 結果係一次送2部.
38400M係兩個分別達成的條件, 結果係送兩次, 每次送1部.
兩者最後得到的結果都應該一樣
---
有人話GO寫明45000M送2部. 38400M點會送?
但GO卻亦寫明12800M送B, 25600M送A, 更加無寫話用左38400M唔送B+A
換句說話講, 45000M送2部, 甘46000M, 47000M呢? 雖然GO無寫到明, 但因為符合條件, 所以一樣會送.
所以38400M雖然無寫明會送, 但因為符合條件, 是否亦應該一樣會送?
===
我認為GO有必要清晰返尼個問題, 或者將12800,25600的2部贈品機同45000的2部贈品機區分一下. 避免日後有爭拗.
畢竟在不清晰及存在誤導的銷售情況下, 擁有最終決定權這句話不是萬能的免死金牌.

十週年勳章(賀詞)

冇記錯之前有人send過信去問
g1係有講過,消費幾多就係拎幾多既野
即係38400都係得25600既野
唔會因為38400包12800同25600而送哂2樣

其實我好buy你,但係gameone不嬲都仲意食錢

一層一層上
44999都係送25600

忍影世界

送紅豬好唔抵......

紅豬合都得
金金恩到時刷都得

麥版請盡快反映,老子本月會花幾百的說,但又不至於4m5,就是接近3m8吧

話說,128+256比450多5000經膠,但係又怕g1玩野,入384比256唔比128

順帶一提,上月個消費賞,有fd入唔夠450(雪崩exia)都拎到雪崩exia- -(佢本身只想要物那)

不過最膠都係頭30個有新安洲.....
大佬你買咁多點最尾都係得部S+AS+BS(姐係3部都有)
仲要最大問題係
部安洲遲啲都有得買....

原帖由 amx050060 於 11-7-19 07:49 PM 發表
不過最膠都係頭30個有新安洲.....
大佬你買咁多點最尾都係得部S+AS+BS(姐係3部都有)
仲要最大問題係
部安洲遲啲都有得買....

哦 ,咁你唔要
都實有人要既

非常同意

because of 陰謀論

唔係唔成立的
信用卡消費回贈都有e d野發生
係同一段時間,同一個活動
總之你洗唔夠咁多錢你唔洗要a同b

同百佳惠康既道理一樣 以為愈多樣送就以為一定低買有著數

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 11:33 PM , Processed in 0.045936 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存