2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瑪奇英雄傳 加入人地團想唔LAG﹖
go

加入人地團想唔LAG﹖ [複製鏈接]

笑傲無雙

我個人只有一個方法,

就是任務怖告版找團果度按m,選你要打既戰役,

之後佢會出晒所有同戰役既團,你就永遠選繁體字名字的隊長。

PS01: 如果你是內地人,當然只選簡體字隊長啦。

PS02: 如果你的名字繁簡都一樣,看來比較唔著數。

另外,我建議各位如果開團,

不如在標題寫明「香港及台灣」或「hk/tw」,

咁隊友多d機會唔卡,亦都唔會憤而走人。

本人玩開四川,而家主力升盾娘.......

銀幣所限,都係屈你玩多個角色架啦﹗

回復 1# ericho731 的帖子

-_,- 只玩多人又唔LAG的ser 表示路過圍觀

笑傲無雙

原帖由 smallsak 於 11-7-20 09:58 PM 發表
-_,- 只玩多人又唔LAG的ser 表示路過圍觀

加大6團多數LAG,因為經由隊長分data。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 06:22 AM , Processed in 0.033907 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存