2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 我e家有三條路可走-_-help~~!
返回列表 發新帖 回覆
go

[職業] 我e家有三條路可走-_-help~~! [複製鏈接]

事情就是甘的-__-'''
我有2隻acc
1隻係商人
1隻係魔c
但我又諗唔到行邊條路好~~
幸戰/敏戰/魔c
3隻只能活一隻,,
我會再轉生的,,目求令到120lv800基屬左右,,
但120lv 800基屬又應該要轉幾多次==??
同埋每次應該幾lv轉??
懇求各位大大幫幫忙
分柝下0k

"商人資料如下"
閃35/迅1/交易1/收集63/卡技30/ 裝扮2/精算69
86lv(轉過2次)屬性all 10/676未點
93整鞭/46整算/63整棒/36整袍/55整手

"魔c資料如下"
閃36/迅30/44馴/34幻知/鞭69
92lv(應該轉過2次生)
17力/15智/19體/573敏/17魅/18幸

幸商!
又可以帶又可以屈迷

如果係好似樓上所講的幸戰,,
咁樓主就要加把勁不斷升工技了..
整鞭,,棒,,算呢3樣野都係武,,所以至少去到百幾LV之餘要高幸,,
整手的迷比較好,,但都要高幸高工技,,
同埋幸戰帶升一定比敏戰的MISS率高,,
所以幸戰多數會拎黎上23果D汁野,,

而敏戰的話,,
要升精算MAX(收個分算升吧,,最好有光師幫加攻,,暴娃高戰,,火智降防,,然後用分算普攻)
卡技的話愈帶得耐,,卡技高就會命中高D,,
果676點就你自己決定係玩幸戰定敏戰了..

而魔C的話,,
都係果句啦,,MAX左個鞭技佢(同算技升法一樣),,之後再MAX埋個馴(升馴就暴力高戰高力寵武化高力寵獸化之後去地下室用合體升),,之後試下用獸神秒唔秒到水木(水敏獸化),,秒到水木就可以帶升了,,又或你夠敏就去打次元,,咁就可以賺錢了~~

如果你鐘意的話,,你E加個商就做幸商,,之後再開多個敏商玩都唔差~~

小弟愚見,,有錯請高手指出a_a"

原帖由 Mr_CHuN 於 11-7-21 12:21 AM 發表
如果係好似樓上所講的幸戰,,
咁樓主就要加把勁不斷升工技了..
整鞭,,棒,,算呢3樣野都係武,,所以至少去到百幾LV之餘要高幸,,
整手的迷比較好,,但都要高幸高工技,,
同埋幸戰帶升一定比敏戰的MISS率高,,
所以幸戰多數會拎黎上23果D汁野,,

而敏戰的話,,
要升精算MAX(收個分算升吧,,最好有光師幫加攻,,暴娃高戰,,火智降防,,然後用分算普攻)
卡技的話愈帶得耐,,卡技高就會命中高D,,
果676點就你自己決定係玩幸戰定敏戰了..

而魔C的話,,
都係果句啦,,MAX左個鞭技佢(同算技升法一樣),,之後再MAX埋個馴(升馴就暴力高戰高力寵武化高力寵獸化之後去地下室用合體升),,之後試下用獸神秒唔秒到水木(水敏獸化),,秒到水木就可以帶升了,,又或你夠敏就去打次元,,咁就可以賺錢了~~

如果你鐘意的話,,你E加個商就做幸商,,之後再開多個敏商玩都唔差~~

小弟愚見,,有錯請高手指出a_a"

的確,,如果玩幸戰既話,,
我就要不斷甘升工技,,整算,鞭仲要最小整175左右先有得賺,,
呢d武器太難追到,,我追到都最小半年,,半年既話人地都已經再升到唔知幾高,,

敏戰我都有諗過,,敏戰升精算呢d唔係問題,,
最大問題就係難秒到一d勁既怪,,我諗以我既能力資源,,
最多能夠秒到鬼3,,,,,但係就搵5到錢,,,,
帶升開埋高戰升卡技既話可以話係冇收入咁劑-_-

魔c 就打次賺錢 帶升,,2邊都賺,,
而且配合兩隻高力寵有機會秒到龍2,,
但係會高好高miss,,

總結來講好似魔c抵玩d- -?
不過好花精神同時間去打次賺錢,,,

呀,,仲有我想係到問下,,800基幸可以降到幾多下武降??
定還是降野計哂你所有既幸(上裝 次幅 基幸)

回復 4# 。提子﹏ 的帖子

降野睇總幸好似
魔C同戰商比抵唔抵玩就見仁見智
戰商好處係一場打好快可以慳時間
當然金錢付出會比魔師多,但唔係好多...
幸戰我建議頂盡帶到鬼3收手

玩過星曲WEB

幸商條路好難行
又要不停咁轉生,又要日掛夜掛工作技
白金秒怪又難過獸神秒怪
相比之下
魔c又易d秒到怪
又可以攻城
都係魔b吧...

嘛,,睇黎你已決定放棄幸商,,但敏戰其實可以玩到的,,帶升1個鐘每條友65M,,1隊5個人,,你同暗2去左2個位,,3個人做比你帶,,加埋有195M,,就算係60M一場3條友加埋都有180M,,我假設你1個鐘頭帶到100場,,都係比左20M出去打怪,,快O既1個HR比盡你200場都係比左40M出去,,連1條友O既價都未到,,咁1場你咪賺180M-40M=140M/195M-40M=155M囉~咁你唔係帶得1場嫁嘛,,1隻高戰大隻200M左右,,你帶6場=200M的高戰:140MX6-200M=640M/155MX6-200M=730M,,咁其實都係賺到嫁W0~
獸神帶升唔係唔得,,但係雙力帶升多數要招加命,,所以多數人地水敏獸化就係咁解,,招小個加命你都可以賺多D啦~~
所以你要玩魔B賺得黎之餘仲要有勁寵,,同埋勁寵除非你核心/OB,,唔係有機會合寵失敗的,,呢D你都要考慮W0~

首先多謝你地比意見我先,,
但我以前敏商1個鍾飛到成300幾次白金的-_-(6秒1場)(計no miss)
即係180-60=120
高戰1耐30m=120-30=90
帶1個鍾賺90萬左右,,,,,,,

獸神8秒1場(計no miss)
但獸神要招埋加命就係呢到煩 而且魔b升lv煩既地方係要轉換 回春 食藥
而商人只係食藥就夠,,
魔c&商人,,,各有各好,,媽的,,簡邊樣~.~

回復 8# 。提子﹏ 的帖子

次次搵加命都x佢老鼠
冇左呢樣野可以團都冇得開,pk

原帖由 晴哥 於 11-7-21 01:45 AM 發表
幸商條路好難行
又要不停咁轉生,又要日掛夜掛工作技
白金秒怪又難過獸神秒怪
相比之下
魔c又易d秒到怪
又可以攻城
都係魔b吧...

老板難秒怪?
e+出到雞精參湯
要秒高lv怪有幾難?
如果冇左+命~魔c打既回合少成倍
幸戰都可以好高命~只要高卡技
命中唔差得過果d全敏低卡人

原帖由 。提子﹏ 於 11-7-21 06:06 AM 發表
首先多謝你地比意見我先,,
但我以前敏商1個鍾飛到成300幾次白金的-_-(6秒1場)(計no miss)
即係180-60=120
高戰1耐30m=120-30=90
帶1個鍾賺90萬左右,,,,,,,

獸神8秒1場(計no miss)
但獸神要招埋加命就係呢到煩 ...

唔好煩啦,,2樣玩曬 最好的了,,2樣玩曬全部好處都歸你,,加上又唔洗煩玩乜好

睇長遠,點都魔c好
要玩幸商,都係單一ac玩好啦

一隻敏魔加隻幸戰商

老老實實 你幸商比你都係屈迷咖姐 咁你唔夠基幸精得高屬
坦白講句 你工技唔夠高LV 整出黎既武器 賣唔到幾錢
除非你話有高基幸朋友幫到你精野 你可以賣錢
否則 建議你玩好隻魔

十週年勳章(賀詞)

力魔可秒到龍3以上D怪.本人已訓練左一個力魔

原帖由 快刀洪吉童 於 11-7-22 09:02 AM 發表
力魔可秒到龍3以上D怪.本人已訓練左一個力魔

力魔咪miss到呀媽都唔識得?

原帖由 climbv27069 於 11-7-22 01:53 PM 發表

力魔咪miss到呀媽都唔識得?

全敏同全力都係miss
分別唔大...
點都唔夠老板高命
樓主隻人全幸之後升高dlv再轉幾次生
都可以做到過千基幸~
只係睇你有冇心機升
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:36 AM , Processed in 0.038864 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存