2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 跑Online ㊣信[心]保證放跑online綠波Ac,係跑做左3次交易100%唔昆 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] ㊣信[心]保證放跑online綠波Ac,係跑做左3次交易100%唔昆 [複製鏈接]

如果呢個AC放得唔算平的話,我個名就倒轉寫!
唔受受氣生意,同冇心機收,混吉請自走PLZ
AC平放,低過成本價好多(可議)
面交, 信心保㊣,有齊AC,PW, 身分證同帳號鎖
下面有詳細介紹

Ac特點:
1.有10個角色(光,明,莉娜,大隻,帝帝,西c,軒小,琪琪,占,呀kay)
2.有2.1頁鍊金裝,有排你慢慢玩
3.3隻寵(水2lv,星2lv,火1lv)
4.多召喚寵,(稀有.企鵝小雞,洋李口味糖囝小雞,空猛土產小雞,珍珠光小雞,深籃色印度安鳥)
5.未合配方3(光榮上衣(未齊卡),橙色翅膀(未齊卡),飄蟲手  (未齊卡))
6.仲有2個魔修比你復裝用~
7.特別物品,絕版裝,永久裝!
(07電玩展上衣(淺籃色),深藍色魔翼飛鞋,藍色魔翼飛鞋,綠色魔翼飛鞋,橙翼紅色小飛鞋II,
橙色書包,11個徽章)
8.價錢低過成本超多
9.農場(有19田未收,寵食樹1)
10.農場有3個地形比你慢慢換(心形,沙灘,圓本個個地形)
11.本Ac洗左13500點,這Ac平放!
12.農場有50M野(好多野呀)
13.本Ac,有情侶唔上,500多天,用緊50日介,你可解情.
14想係暑假放這Ac thx
收這Ac,可找本人MSN,   kei9394@hotmail.com 在比圖你seesee
放這Ac,500hkd價錢可減10-30到
完價700,係暑假在減200hkd
希望有人收 THx~  唔受受氣生意,同冇心機收,混吉請自走\

AC資料: 7月22日更新
跑名: vicentasd

係跑online同跑論做左3次交易
1.放42戰卡換150點 [成功]
2.放2戰卡換5m        [成功]
3.放2戰卡換5m        [成功]

錯區

你唔好嘈

原帖由 cliffhou1997 於 11-7-22 12:14 AM 發表
錯區

關你咩事呀 小學雞

原帖由 keitom9394 於 11-7-22 12:18 AM 發表

關你咩事呀 小學雞

關我咩事?大佬,e到係論壇,你打咩會有人知嫁,
我只係提下你係錯區,你就係到咁串,
你咁串仲會有邊個會同你收ac呀?
請樓主反省下自己d小學雞行為
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 02:52 AM , Processed in 0.033977 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存