2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之飛飛 想問一下 打王的職業問題
go

[疑難] 想問一下 打王的職業問題 [複製鏈接]

那個職業打王比較好? 主要玩普攻的~

額外想問一下.. 全敏騎士 好用嗎?

笑傲無雙 玩過星曲WEB

合適打王而且主要靠普攻 可以話係弓操偶 或者 力敏爆咒
騎士加敏無乜用, 因為本身攻速同爆擊都唔高. 全體 力體 全力 呢三種會比較對騎士有利.

十週年勳章(賀詞)

暗殺!! 打王超快...
不過慘在如果防唔夠, 最後幾hit好易比隻王1下ko

十週年勳章(賀詞)

原帖由 佐ζ藤原 於 2011-7-25 12:01 AM 發表
合適打王而且主要靠普攻 可以話係弓操偶 或者 力敏爆咒
騎士加敏無乜用, 因為本身攻速同爆擊都唔高. 全體 力體 全力 呢三種會比較對騎士有利.

錯啦 敏力騎都有用 因為本身騎d裝加d防係所有職用裝之中最高  所以敏力既話食王唔會下下miss仲可以單打升
仲有攻速係後期黎講 有守加技好易100%攻速 e家飛飛同之前翼之都有人玩敏力騎 翼之既閃閃就係其中一個  所以唔好話加敏冇用

想問下騎士用大劍100%攻速姐係等於暗殺既幾多%攻速左右?

原帖由 ☆傑少☆ 於 11-7-29 04:26 PM 發表
想問下騎士用大劍100%攻速姐係等於暗殺既幾多%攻速左右?

同樣100%攻速既話,唔計攻擊力,騎士既動作係慢少少,不過都係好少
以前騎士用雙手武普攻會自動出"天界"呢個技能,令下一次攻擊力x2
所以舊時飛飛會有敏騎,爆擊 + 天界 60剛轉騎士打出5xxx普攻,唔係咩奇事
不過天界好似比人改到冇左,所以而家既敏騎比暗殺係差d

因為暗殺第2下普攻始終固定攻擊力x2
講番打王職業,你要穩穩陣陣既話
平衡型爆咒係最好用
自己++   星糖+藥丸備用   石拳一直暈王   直到永遠
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:42 AM , Processed in 0.029128 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存