2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之飛飛 《夢之飛飛》心得攻略區 想請教一下關於暗殺者和騎士的~
go

想請教一下關於暗殺者和騎士的~ [複製鏈接]

我想問如果玩打王唔玩PK~ 用那個比較好?
我之前玩過體騎到70LV.. 發覺如果拖唔到怪就好似唔洗升LV咁= =
加上本人運氣及電腦性能都較差.. 拖唔到多怪.. 回唔到FP本~ 打王十分吃力~
所以我而家想玩個主要普攻可以打王的..

暗殺..玩力敏會唔會太易死!? 玩體敏同力敏體又會係點?
力敏騎士 全敏騎士 同敏體騎士又會係點?
而 敏體暗殺同力敏騎士會唔會差唔多?

如果玩力敏騎.. 本身防同血較多無咁易死..就好似暗殺加體咁..
而騎加力敏就令本身攻速低既騎 有番無加力既暗殺既攻擊力
姐係打得慢d但係唔易死又下下打得中?會唔會真係慢好多?

因為本人特別喜愛用大劍.. 而且傾向安全穩定咁升LV..
總好過狂死扣經驗.. 所以會重視騎既防具~
但係我發現 暗殺同騎士防具無論咩lv都係一樣..
到底官方所謂有較高防禦力既防具係咩一回事?

仲有我想知道 100%攻速的大劍 本身都係慢速
咁相對於暗殺2把快速的單手劍..
100%攻速大劍其實係暗殺幾多%的攻速?

笑傲無雙 玩過星曲WEB

打王黎講我反而覺得騎士會好D 雖然可能無暗殺攻擊力咁高 但係始終防同血都高好多 唔會俾王打幾下爆擊就死. 暗殺我都聽人講話係玩力敏體 不過體既比例都係最少, 所以其實加唔加係自己既意見. 騎士我都係玩過體騎 至於加敏既騎去到100%攻速我都唔知相比暗殺之下差幾多. 裝睇過防就好似一樣, 咁可能真係要靠騎士既加防技能黎補返做最高防既職業.

打王體敏暗(120或以上王)

十週年勳章(賀詞)

其實我覺得如果暗殺同騎士兩者都係100%攻速 騎士同大劍既攻速係比暗殺同兩把斧差唔多 如果要講個分別 應該係每下差0.1秒 因為暗殺起手動作係小過騎士既起手動作
不過如果你想單食王 你應該係全體騎 因為佢既血盾能力 唔會搞到你因LAG機就死左 所以你可以自己開多隻守去食王
當然升LV你係邊到LAG先  如果係出技LAG既  你可以係設定果到山左個技能效果同開GAME果時 效全部野最低 咁樣可以冇咁LAG
再唔係你可以裝360去優化下你部機 同埋360可以係打機果陣開個遊戲模式 使到你打機果陣會有多D既內存 如果唔得既 你換機吧啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 05:28 AM , Processed in 0.029834 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存