2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九尾Online 新出100%合成貝,有咩意思???對之前得40%合左5次爆左的味 ...
go

[討論] 新出100%合成貝,有咩意思???對之前得40%合左5次爆左的味好唔公平 [複製鏈接]

新出呢個100%合成貝,真係好ON 9. 之前個個爆左都只不個係,屌兩下,

但E加你出100%合成貝,昆錢味道十足,仲有對之前合爆左D人公平嗎?

唔緊要啦,just game,我都爆左6次40%先合到次,佢唔出100%好快冇人同佢合,爆一次又要儲錢儲紅豆儲黑豆,而且煉化都唔知佢放邊格,到時要你煉番二,三百七土先出條數都幾貴。所以唔會唔公平

算啦...我用30% 都係爆9次姐~

我都係40%爆6次 合到1次,再90%爆1次姐, 係我就唔能忍,del game吧朋友

玩家會唔會係誤解左,就係之前難,趁暑假變個易d既比大家合?最起碼原意係咁.不過玩家有意見都會立即反映的,
多謝支持~

出100% 係好事  機率 可以在低d囉....30% 燒1000粒土  你地1粒居然都唔俾我

我有30%,陣間500土放比你。。。

喊~~~~~~T^T
呃錢既

原帖由 小狐NT 於 11-8-3 06:22 PM 發表
玩家會唔會係誤解左,就係之前難,趁暑假變個易d既比大家合?最起碼原意係咁.不過玩家有意見都會立即反映的,
多謝支持~

唔難合點叫神兵? 我只係理解到,gm比我地既意識係,你有錢就有神兵囉
咁姐係之前合果d人既努力可以無視la,合到都還好,合唔到果d你覺得會有咩感覺?
gm有冇考慮過?
不過e+佢想點都冇所謂,受夠鳥,唔j玩

原帖由 chrislin89 於 11-8-3 11:30 PM 發表

唔難合點叫神兵? 我只係理解到,gm比我地既意識係,你有錢就有神兵囉
咁姐係之前合果d人既努力可以無視la,合到都還好,合唔到果d你覺得會有咩感覺?
gm有冇考慮過?

雖然我無合過神兵 不過我好同意您~xd

味出 都5知放係邊格啦 如果放係上古戈格 你估好多敗家練到
未出就係到嘈 出左 如果放係不是上古 點孤戈d位 先嘈啦
E+開心啦 出得一日....如果人地出一日放係易練到戈d格
5該你地5好嘈 講曬都係你地 5底得人地出!!

原帖由 chrislin89 於 11-8-3 11:30 PM 發表

gm有冇考慮過?

合唔到果D而家用100%咪合到LO.......

原帖由 Gary1113 於 3-8-2011 07:38 PM 發表
出100% 係好事  機率 可以在低d囉....30% 燒1000粒土  你地1粒居然都唔俾我

不是數目問題啦只是運氣問題~就好似D其他game咁有時有D人一個中有時有d人買一千蚊都唔中咁!

原帖由 迷失荒稜 於 11-8-8 08:34 AM 發表

不是數目問題啦只是運氣問題~就好似D其他game咁有時有D人一個中有時有d人買一千蚊都唔中咁!

也許你地代理既諗法係甘樣,
依家9尾,燒1000粒 你應該知到幾多錢架可?
小小回報都無,我地班舊玩家付出幾大,到最乜機率都偷改一番,普通煉化 7彩練化,  
都唔明你班GM 用咩野思考,甘樣趕人走
搞到9尾不知所謂 ,  依家成班人同時賣AC  最少都5-6個
新S D人仲可以少過舊S 係就拿拿聲合服啦
在甘落去9尾好快比封印..我真的笑烏!!

原帖由 Gary1113 於 11-8-8 01:24 PM 發表

也許你地代理既諗法係甘樣,
依家9尾,燒1000粒 你應該知到幾多錢架可?
小小回報都無,我地班舊玩家付出幾大,到最乜機率都偷改一番,普通煉化 7彩練化,  
都唔明你班GM 用咩野思考,甘樣趕人走
搞到9尾不知所謂 , ...

首先,上面既個位不是gm來呀,佢只係發表意見既玩家而已,九尾打手gm應該只有我一個....
第2就是真的沒有偷改機率,亦唔需要,反而就係見玩家時常得唔到物品,我地要諗計. 正是因為唔可以動機率.

你地到底有冇心打理架!!
原廠改左你唔知姐...
未改版之前 買兩s普通塵土 最少都練到 6-7s 星塵
依家練兩s 先得個3s到 仲要曬精神無回報 分別仲唔大?
7彩塵土 又係 放埋d垃圾上去  個d 赤血單呀~貴玉板呀 5彩色 個d 我個倉成排都係呢d野
狐吉裝備 生命藥水個d 依家9號當鋪 同火雲幅本 日日都有得拎
都唔知你放係到乜 呢d死人垃圾野 練得既玩家跟本就唔需要呢d野
之前d 強1 2 3 4 又唔放返落去 ..  
講到強1 就把鬼火  仲難過出上古 600粒 你先出1張 強1  你話你地到底想點呢?
無人練土先開心?
90lv 左好耐  90紫 85神兵 又唔出?   我地消費者 真係要重新評估下你地隻game
既境 仲直唔直得投資玩下

笑傲無雙

本來想重反九尾...因為見到出左傳奇,正打算買點...就話要取消(好在無買到點,差D笨7左) XD

多謝玩家意見先,但一來話題已經扯太遠,傳奇貝已經下架了.
二來機率真係無改動過,玩家個個睇住都改?仲要只係改普通塵....真係唔會呀
至於強化類物品,會考慮再放,但強3-4應該唔會再上市.
85級神兵會考慮伺服器內玩家能力及更新版本,物品穩定性先會再考慮.

90靈狐應該即將推出,留意官網更新公告了.

笑傲無雙

收起左幾粒100%傳奇戈d已經5怕合神兵,即使出左都係一樣,除非限65,75lv神兵可用 ,如果5係就新玩家點算xd

我比人當左GM
小狐ALTA請唔請人 ?
已有 1 人評分Good 收起 理由
angelkeung + 1 涉及廣告/宣傳內容

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 11:02 AM , Processed in 0.036914 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存