2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 APB Reloaded 關於街頭見到有手銬圖示賊一問
go

關於街頭見到有手銬圖示賊一問 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

是咁既
我有次係街度 見到個賊抬住一大部電腦定唔知咩既物品
佢將佢搬左入架車度
我果陣無聊見到渣左佢架車
上左車之後就有指示叫我交貨,交車等等
交完之後拎左錢同降左落2星
我想問下 點解會渣到佢架車既? 佢應該係做緊任務wor?

仲有想問下有時係街見到有手銬賊
里d係咪睇彩數 睇下撞唔撞到呢d賊?
如果見到禁alt就可以拉佢 搶佢d野交貨拎錢?
咩情況下 d賊會變左有手銬 其實佢地係度做緊咩?

有D特定既交貨地區既..禁ALT係可以殺左佢拎佢現有交番黎既左上角既錢..佢地MUD路人OR 交貨就有手銬,撞商店都會有,不過果條友要有左上角既錢

回復 1# 武用鬼 的帖子

渣車唔一定做任架= =
好似你都會得閒冇野做渣走佢架車啦(汗)
你做一D維護法紀(?)既野就會升你既...評級..唔知點稱呼添
一共有5粒星等級,1星最低,5星最高
而升得越高,會有賺錢加成(1.0,1.5倍等)
佢架車係路邊搶返黎既,而唔係玩家既車,所以你先渣得走
賊係以下情況會有手銬圖示,括號內代表佢有手銬圖示既時間長短
chop shop交車(長)
路邊搶車(中)(其實佢係上車果一刻會有一次手銬圖示,而佢推人落車就會有第2次,因此兩個短時間加埋一齊就係中)
渣走不屬於賊既車(短)
打路人(長)
射爆車(中)
撞店舖(長)
拿起地上D貨果一刻,係車上面拿貨出黎(短)
以我記得係咁多
另外,係任務中既賊應該係唔會有手銬圖示

回復 3# kennetht123 的帖子

chop shop交車係長
但交車既錢係唔會有手銬架
姐係佢由頭到尾都係交車,你跟本冇得禁ALT佢

回復 4# pcworker2 的帖子

我少玩差佬唔知-,-
但我見交完車之後有一段好長時間右下角個盾都係到,搞到次次交完車都心驚膽跳
等我夜晚訓醒之後再觀察下先

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

其實呢 如果就咁唔係用k黎入apb
你做其他野係關於錢既(交失車之後再交錢 , 見到孖葉既賊仔禁ALT進入APB模式 , 殺左佢拎佢袋錢去自己DROP OFF點)
呢個時候如果你係兩星以上 就會跌到得番兩星

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 kennetht123 於 11-8-6 12:05 PM 發表
我少玩差佬唔知-,-
但我見交完車之後有一段好長時間右下角個盾都係到,搞到次次交完車都心驚膽跳
等我夜晚訓醒之後再觀察下先

交失車唔會降星 , 交完失車再交錢就會

回復 7# Zenon 的帖子

我講緊賊...
------------------------------
回6#
係因為佢係報酬果到已經收到1.5倍/更高倍數既獎勵
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 07:28 AM , Processed in 0.047634 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存