2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 《灣岸》車隊區 有關車隊版申請高亮問題(特別請另外4位版主留意) ...
返回列表 發新帖 回覆
go

有關車隊版申請高亮問題(特別請另外4位版主留意) [複製鏈接]

其實一直都有車隊申請高亮,以前得我同阿龍既時候我地都無特別去修訂高亮既原則
但而家車隊太多,加上申請者都好多
所以我地會係高亮方面作出部份要求,請其他車隊留意

1.)活躍灣岸版及活躍於灣岸活動

2.)車隊有一定實力

3.)有心及有計劃長期發展車隊

4.)以和平,有禮的方式表達任何以見

5.)後補

如對車隊高亮問題有意見,可pm我作查詢

另,由出呢個post開始,會正式接受車隊申請高亮
有興趣既車隊,請係呢個post度,打出以下既內容:
1.)車隊名稱
2.)車隊人數
3.)所屬地區
4.)介紹有關貴車隊之實力,發展方向,曾參與之比賽/公開賽等

Mon星
天水圍
大約有十二人
我地曾經參加灣三GZ比賽,第二名
我地將會南下發展在九龍發展

十週年勳章(賀詞)

我叫差佬文 發表於 11-11-21 11:37 PM
Mon星
天水圍
大約有十二人

請問有否具體資料?例如link,各成員資料等?

i want ask i got Team is at from overseas,I am the Leader ,is it also can here open post?and my team also sometime got member come to Hk working and play .pls let me knw.My Team got about 20 ppl. thx and got anyTeam want join together for sometime go overseas got more friend can play and text n upgrade skill also. thx reply.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 07:50 AM , Processed in 0.027744 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存