2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 正式墮入魔獸世界前一問
go

[疑難] 正式墮入魔獸世界前一問 [複製鏈接]

我想問清楚D野?
例如我有2張月卡,咁我去開個AC入1張月卡先變成正式玩家
在去招自己 又入一張,咁我第1個AC咪有60日?
姐係話即使放棄招個個AC,其實都冇咩損失D咩,靜係冇季卡咁平,仲多左個火箭?
只要解決雙開問題,咁又可以自己3倍經
唔知我既理論岩唔岩?

仲想問用雙開程式會唔會,比GM當成 使用不當程式  封AC架?

回復 1# 739394 的帖子

假設你手上有2張月卡
你申請2個AC

AC(A)係你主力老手AC,AC(B)係你新手AC

你各入1張月卡,用AC(A)黎招AC(B)
AC(A)31天後可以得到系統免費送既30天遊戲時間,但唔會有坐騎
因為你AC(B)由頭到尾只入左一張月卡
你要AC(B)入2張月卡,AC(A)先可以有坐騎
即係如果你自己招自己,就等於要用一張月卡黎買隻坐騎

雙開既話,只要你部機夠勁,直接點多次WOW.exe就可以雙開,幾多開都得,睇你部電腦頂唔頂到

仲有第3方程式可以比你同時控制2隻人物
之前外國有玩家自己5開去打副本 自坦自補自輸出
唔會比GM當作使用不當程式

回復 2# helentoib 的帖子

請問第3方程式係咩 ?
係邊有得dl

回復 3# 739394 的帖子

我只可以100%肯定雙開/多開無事,因為根本洗額外野只要點多幾次WOW.exe就可以開到

但同時控制果d,要用到第3方軟件,人地無事我唔肯定無事,所以費事講了,有興趣既話可以自己去查下,好容易查到
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 11:54 AM , Processed in 0.027621 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存