2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 《新晴空物語》攻略心得區 [心得活動]風名o既力士點技心得=]
go

[心得活動]風名o既力士點技心得=] [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

大家好
我係黎教大家力士點技架
大家覺得唔好出聲啦~_~

我有分2種型
1.攻型
2.坦型

唔講咁多
開始教你地點技啦

1.攻型
狂怒打擊:你打手要有攻速先扣得多架嘛
               加埋跑速就可以追到人黎打
               依招做打手必學
               (見意:點爆)

躍擊   :有依招就算比人減速
               都可以追人/閃水
               (見意:點一下)

霸神幻化:唔理係咩人都要用架啦

進攻命令:加攻加命中好重要
               所以要點

裂地之鎚:依招我就會點爆架啦
               依仲可以重疊2次
               扣血都扣死佢啦

十字衝擊:你點都要點一下架啦
               唔係學唔到暈技

獸神衝  :暈人用
                冇暈就點同佢鬥博呀
                依招點太多冇用

牽制命令:同人pvp依招好有用架
               減人速

英勇氣概:點都要加反d力量既

鬥士專精:唔洗講啦
               做得打手
               唔點唔得架嘛
               (見意:點晒全部)

2.坦型
    重擊   :做坦冇防唔得架嘛
               所以點!

霸神幻化:加防又反彈
               邊可能唔點

防衛命令:加防又加抗
               有得揀唔點咩?

行軍命令:萬一你打副死左
               都可以快d追反上啦

十字衝擊:依個加仇恨
               萬一人地大力過你
               你就可以用依招拉反隻王過黎打你啦

獸神衝 :做坦都可以就不時幫手暈下人o既
               (見意:點一下/不點)

英勇氣概:加力量就等於加格擋

護衛專精:唔洗講都要點啦
               (全排點晒)

鐵壁   :加防就切點架啦

沙場學識:額外提升格擋值
               加格擋就...點!!!

體魄    :加仇恨值同埋精神
               精神等於加被回血量
               so要點

氣血    :廢話少講
               加血梗係點

以上o既見意
希望幫到各位
多謝你地黎睇

最後都係送上
我舊舊既可愛照比你地識下我咁啦
我秋s架

睇睇先 支持一下

cccccccccccccc
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:10 PM , Processed in 0.027284 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存