2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 《新晴空物語》攻略心得區 [心得活動]錯點既主補副打陰陽師 內有陰陽pvp方法 ...
go

[心得活動]錯點既主補副打陰陽師 內有陰陽pvp方法 [複製鏈接]

好多人都話 活血點左都無咩用
但係再生術都唔夠回既時候
就係活血發揮功用既時候喇
平時陰陽(再生術LV7)1秒只係回到3百幾血
當我地打副本果陣 坦/隊友有危險既話
就可以用活血真言(我呢招活血3LV架炸)

用我自己黎計 就可以回多400血 之後秒回多71血以上

我治療量係110%+199
被治療量係108%
因為我被治療量低既關係. 只係回到第1下400血
如果係坦既話應該回到6,7百血既
加埋再生既話係果1秒用我黎計既話 回既血量係
327+400
等於果1秒就回左727血
之後秒回71血加埋再生既話就係
1秒回327+71血
等於1秒就回左398血

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

呢到就係我既錯曬點既配點
玄陰呢招如果你有把好武器 點左同無點無咩分別
妖神幻化我只係要黎破BP 唔升都得
魔神加15%爆擊率 點滿
術法限界加15%爆擊攻擊力 點滿
睿智符文 加10%才智加成 點滿
攻擊技黎講 陰陽最高攻既技灼燒術 一定要點高架喇
灼燒術加埋火燄真言果15%就可以推到好高輸出
天火果到 因為新手果時點錯左 所以有5點係到 點1就可以架喇
極凍冰錐 停到怪就得 點1
暴風雪 扣到速就得 點1
火盾 PVP神技 我有點一定會點滿
好多人都話 大地盾打副本好有用 但係我都唔點 因為我係主補 唔係有
怪/王放範圍技都無咩機會傷到我

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

當你係番生技CD緊果時
個打手又死左
你就要做住打手個位先
當然仲要補喇

做緊打手果時 如果有群怪就用 暴風雪同天火 輪住出
D怪好快就死曬架喇
如果係打緊王果時要做打手
係咁放灼燒就可以
如果王放小怪就要幫手清小怪先

依架講下PVP喇 陰陽PVP因為係遠攻 又唔係硬 一般都係用拉打
拉打好簡單
極凍冰錐->灼燒2次->暴風雪->一路行一路灼燒1,2下->極凍冰錐
無限咁重複到拉死佢
但 最近因為火盾比人改強左 所以可以矛到就咁開火盾 回血技
等人比人反傷到死

..甘樣既點法=A=,變到好似五系補師亦五系打手甘..
還是支持一下吧 :) sup,
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-31 07:23 PM , Processed in 0.026311 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存