2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 打遊擊都比人話走狗 how play
go

打遊擊都比人話走狗 how play [複製鏈接]

原帖由 小刀xp 於 11-8-13 05:48 PM 發表
是咁的,今日我叫左我fd同神田PVP,之後神田win2場輸1場
之後佢話...

當然神田真的屈過技
同用霸體但係又話我fd係霸體狗係有D唔啱
但係都唔洗話神田冇品下fa:fa ...

有霸體狗 我就係第2個走狗la ^_^
之前同佢阿哥打(好似係) 之後 我打遊擊果陣好似 雷文未出2轉(香港=3轉)
佢隻艾仔就出左2轉先 我打到好激烈 之後我走 佢追la 我又開技反擊 佢仲追 我再打
佢艾 我雷文 我又唔係法師 射手果d 我用刀炸 都比人話走場 你有技術就唔怕我走la 只怪你 sad姐
聽完佢地咁樣講之後 so gag@_@
                            so sad@_@
小刀兄 唔洗理佢地話霸體狗 有種佢唔好用劍
用劍=劍狗 用箭=箭狗 用核心=核狗 用炮=炮狗 用貝刀=貝狗 (我亂黎)

用技能=技能狗 用天使 =天使狗 用惡魔=惡魔狗 用乜都係狗@_@
我雷文用貝刀就變左貝狗 sad@_@ gag@_@

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

回你就回啦 發多個阻位好好玩?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:54 PM , Processed in 0.028863 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存