2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 選ser必睇!睇完再重新投票去邊個Ser啦!
go

選ser必睇!睇完再重新投票去邊個Ser啦! [複製鏈接]

首先同大家講聲Thank you! 多謝你地入來睇我呢個Post.
跟住落來我就要發表我既偉論
      相信呢隻Game都係全城期待.人氣爆燈既Online Game.
好多人都等左2年或以上.我諗你地等左甘耐,都唔想隻Game甘快變成死城Online.
入正題:如果你地係諗住玩香港Ser既話,我勸你地及早改變主意.
第1:香港一定係最後先出.
第2:香港多小學雞,時不時郁下就問候你老母.
第3:香港人玩Online Game唔夠長情.就算九陰真經係一隻好到冇得彈既Gmae.到時一有新Game出.
      D人流就好似倒水流走晒.有小量可能玩新Game玩到悶又走番來玩九陰真經.有D就一世都唔番來.
      我唔係話玩一隻Online Game玩過世.....但係都唔好轉Game快得甘離譜.但係九陰真經我好肯定係
        一隻差極都唔會差得去邊既Online Game.
台灣Ser:
第1:我諗大陸出左冇幾耐,台灣都會跟住出.
第2:台灣比較少小學雞.玩家們的人品一定好過香港.
第3:台灣人玩Game一般都比較長情.轉Game既人就一定有(因為九陰真經唔係人人都岩玩).雖然買點/買月卡可能比較麻煩.
      台灣Ser人口流量有一定既保障.而且人多...相對會多D人打到寶物.寶物既價錢都會平番D.亦可能多人打到寶物,有更多人
        需求,寶物既價錢又會高番.呢我本人唔太清楚.我自己都係睇一次為左隻好Game而轉玩台灣Ser(除左D得台灣先有得出既Game).
國內Ser:
第1:如無意外將會係最早出.
第2:因為人口流量太大.少不免一定會有D冇品玩家.
第3:上面都有講到,人口流量一定係最多.佢地轉Game既情況我唔評論(因為我自己都唔知).玩國內Ser既話要有心理準備.因為你要購買遊戲幣就可能要上淘寶買.
       以我所知係香港係冇得買國內Ser的遊戲幣.所以本人唔推薦大家玩國內Ser.因為我自己未玩過國內Ser既Game,所以唔評論甘多,費事講多錯多比人插.
總結:我個人就係會玩台灣Ser,唔知你地睇完我呢篇廢UP會唔會改變主意.如果你地仲未諗好入邊個Ser的話,我本人強烈推薦你地玩台灣Ser!
       睇完呢篇野之不妨出番出,入去一個叫重投去邊個Ser既Post入面重新再投過票.可能有D人睇完之後會話:你自己去台灣Ser就自己去啦,做咩開埋呢D X街Post來拉人走啊!
       照舊回答:以上乃個人意見,不喜勿插!
      好比心機打嫁.....推薦一下啦!!

已有 1 人評分Good 收起 理由
白樂 + 3 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 3   查看全部評分

呢d都係人性姐...........
睇武俠小說....裡面d粗口...真係睇到你蛋痛.....

而且一個真正武俠世界.......基本上都包括樓主所說內容的人性表現.......
唉....大家都係華夏民族之人....分咁清有乜為........
三地連ser咁樣仲可以體驗到一個真武俠世界....
當然連ser既意思唔係d ser合埋一齊而係你一個人物就可以係唔同ser穿梭.......(個人有感而發)

香港又唔一定人流少GA~好老實講,隻GAME冇外掛的話~唔一定會少人~就好似天龍已經叫多人啦~再加上武俠GAME冇咩幾多小學雞~因為主流都係2字頭至5字頭GA玩家比較多-.-

笑傲無雙

好GAME最怕冇人玩...香港有好多大作都係死係某D代理商手上...
我相信港版人流一定唔會少...但我覺得好快就到飽和既階段...
如果佢開個SER 有港台既我覺得會好好多...(發夢

又一個講三個ser既網
我又再講多次 玩game 首先要理delay(我個人一定係) 一隻即時格鬥有delay會玩得好辛苦
然後台服 其實真係一個好選擇 但係一隻有港服代理既game 好大機會封ip (當然尼個未必)
但係想玩原汁原味既話 國服永遠係最好選擇 隻game佢出 唔會違反佢既原則
然而有代理商既 就一定抽你好多水 台服唔敢講個代理唔熟 gameone我就比佢抽唔小
如果蝸牛唔規管代理D野 相信玩港,台服會趕走唔小人

重點一句:遊戲未出唔洗咁快諗尼樣,睇下國服如何先再算吧。

點解可以咁快討論呢樣野既??

笑傲無雙 玩過星曲WEB

一定玩台服
除非台服封ip 否則台服一定係首選
港服實在太難頂啦~
無論代理定玩家都

冇外掛ge game應該會簡台服..
港服分分鐘玩玩下冇人玩都似

還是等出來再看吧
哪個服好玩哪個服

樓主的評論帶有強烈主觀意見 其實寫這類最好可以客觀點 避免誤導他人
例如小學雞 唔西得香港先有 到處都有 不應以地區劃分
仲有香港少人台灣多人 唔係因為台灣人長情 只不過佢地人口基數大 就算流失部分人口也不會影響到遊戲 唔似香港人口少新game多 平均分散所以少人
最後 大陸ser d點卡香港好多地方都買到 係你都唔識搵乍 打過幾年機既人大部分都識搵d賣點既網站以低價購入 去7-11 漫畫店果d地方買點就梗係缺貨又貴拉

原帖由 雨夜 於 11-8-17 02:27 PM 發表
樓主的評論帶有強烈主觀意見 其實寫這類最好可以客觀點 避免誤導他人
例如小學雞 唔西得香港先有 到處都有 不應以地區劃分
仲有香港少人台灣多人 唔係因為台灣人長情 只不過佢地人口基數大 就算流失部分人口也不會 ...

我見有部分台灣人都選擇玩國服
各位應該知玩咩ser啦

會唔會有全區ser

去台灣度玩的確好好多  好多香港代理既Game通常汁左會比台灣代理管理   加上台灣更新新野會比香港早n年咁多

原帖由 健16 於 11-8-16 22:17 發表
香港又唔一定人流少GA~好老實講,隻GAME冇外掛的話~唔一定會少人~就好似天龍已經叫多人啦

其實個代理都關少少事   你睇下天龍8部就知  全世界人用外掛(當然有部份人唔知有外掛where dow)    個代理搞到天龍8部咁就知無咩料搞好一隻Online game   花錢係個香港垃圾代理   不如花錢去台灣代理仲好

最好就係玩番蝸牛個ser.....始終都是媽媽好.....

我想講 香港好多人都好長情 係樓主你唔長情囉
你睇下ro 亂 eco 就算沒正服 d人都要搵私服玩囉

同埋台灣仲多小學雞 d台灣人叫佢地叫國中生
你上巴哈睇下 呢d國中生仲多過2kf

反以大陸 我玩左oline咁多年  大陸好人既數量仲多過香港/台灣囉

笑傲無雙

最好就係台服 又吾會係最遲出
我有一個問題:LZ你話香港多小學雞,敢D小學雞吾識去台服度玩嗎??
                   度時味都係禁多小學雞,敢台服同港服味都係一樣,不過台服早出D者

一定玩台服
除非台服封ip 否則台服一定係首選
港服實在太難頂啦~
無論代理定玩家

弱弱的問一句...你唔係都係香港玩家咩- -
點解鬧人都好似鬧埋自己一份-__-

如果個代理唔更改收費內容,同埋經常會打擊外掛
我多數就揀港ser...我估應該冇咁lag._.

玩台SER唔係唔好-.-但有一個大問題,大家都係玩同一隻GAME姐,點解要玩過最LAG架呢,人地台灣所謂連線品質只係保障台人~因為香港係會封IP,佢封IP我地用盾果D黎玩....講真-.-慢成N陪囉-.-點玩呀-.-玩國封最起碼係佢唔會理其他代理-.-姐係唔封IP-.-"

笑傲無雙 玩過星曲WEB

碎夏 發表於 11-8-29 02:55 AM
弱弱的問一句...你唔係都係香港玩家咩- -
點解鬧人都好似鬧埋自己一份-__-

都唔知點回你好
我只係想講 係港服我相信難以去搵到班志同道合既fd去體驗江湖
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 11:04 AM , Processed in 0.050154 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存