2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 九陰真經 伺服器 選擇
go

[國服] 九陰真經 伺服器 選擇 [複製鏈接]

希望我篇野可以比到意見你地啦.
首先同大家講聲Thank you! 多謝你地入來睇我呢個Post.
跟住落來我就要發表我既偉論
      相信呢隻Game都係全城期待.人氣爆燈既Online Game.
好多人都等左2年或以上.我諗你地等左甘耐,都唔想隻Game甘快變成死城Online.
入正題:如果你地係諗住玩香港Ser既話,我勸你地及早改變主意.
第1:香港一定係最後先出.
第2:香港多小學雞,時不時郁下就問候你老母.
第3:香港人玩Online Game唔夠長情.就算九陰真經係一隻好到冇得彈既Gmae.到時一有新Game出.
      D人流就好似倒水流走晒.有小量可能玩新Game玩到悶又走番來玩九陰真經.有D就一世都唔番來.
      我唔係話玩一隻Online Game玩過世.....但係都唔好轉Game快得甘離譜.但係九陰真經我好肯定係
        一隻差極都唔會差得去邊既Online Game.
台灣Ser:
第1:我諗大陸出左冇幾耐,台灣都會跟住出.
第2:台灣比較少小學雞.玩家們的人品一定好過香港.
第3:台灣人玩Game一般都比較長情.轉Game既人就一定有(因為九陰真經唔係人人都岩玩).雖然買點/買月卡可能比較麻煩.
      台灣Ser人口流量有一定既保障.而且人多...相對會多D人打到寶物.寶物既價錢都會平番D.亦可能多人打到寶物,有更多人
        需求,寶物既價錢又會高番.呢我本人唔太清楚.我自己都係睇一次為左隻好Game而轉玩台灣Ser(除左D得台灣先有得出既Game).
國內Ser:
第1:如無意外將會係最早出.
第2:因為人口流量太大.少不免一定會有D冇品玩家.
第3:上面都有講到,人口流量一定係最多.佢地轉Game既情況我唔評論(因為我自己都唔知).玩國內Ser既話要有心理準備.因為你要購買遊戲幣就可能要上淘寶買.
       以我所知係香港係冇得買國內Ser的遊戲幣.所以本人唔推薦大家玩國內Ser.因為我自己未玩過國內Ser既Game,所以唔評論甘多,費事講多錯多比人插.
總結:我個人就係會玩台灣Ser,唔知你地睇完我呢篇廢UP會唔會改變主意.如果你地仲未諗好入邊個Ser的話,我本人強烈推薦你地玩台灣Ser!

好比心機打嫁.....推薦一下啦!!
單選投票, 共有 41 人參與投票

投票已經結束

31.71% (13)
48.78% (20)
2.44% (1)
17.07% (7)
你所在的用戶組沒有投票權限

封TEST先玩國服~等到港SER開始先轉返玩港~玩到咁上下睇下多唔多人玩至決定留係HK SER定係轉其他SER~_~

笑傲無雙 玩過星曲WEB

台服永遠都係首選

台服吧 也可能去外服

笑傲無雙

台服的説 比港服更快出 所以玩台服

其實我會先睇一下台灣代理恩XXOK唔OK先..始終大陸服會係第一手資料最UPDATE

我會玩大陸..sever....

香港小學雞那麼屌    點玩= =
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 08:36 AM , Processed in 0.030983 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存