2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之傳說 有咩方法可以升快d,仲要唔好比lv高過職業2級以上 ...
go

有咩方法可以升快d,仲要唔好比lv高過職業2級以上 [複製鏈接]

如題
我e+玩,44級 魔c同神官都44 100%
但隻幻c仲係28 有冇方法可以升幻c果陣快d,要打咩怪
仲有點先可以係50以前有1000魔爆 我e+480級魔爆(用43 失xxx果5套裝 4件飾品都係加11魔爆至15魔爆左右 仲用緊魔神左眼,再加精神果條觸鬚 加知識點 15點 魔爆值 10點法速 4點魔爆傷害)<--唔識加 因為我係新手
想請高手 教一教我

原帖由 laipaul 於 11-8-19 10:24 PM 發表
如題
我e+玩,44級 魔c同神官都44 100%
但隻幻c仲係28 有冇方法可以升幻c果陣快d,要打咩怪
仲有點先可以係50以前有1000魔爆 我e+480級魔爆(用43 失xxx果5套裝 4件飾品都係加11魔爆至15魔爆左右 仲用緊魔神左眼,再加 ...

你可以升下工程先
3個一齊升咁樣可以令你唔會爆職經
而且3隻都有一技
打野怪唔會慢
另外你3咪想問點先可以係50前有1000魔爆?
呢樣野好難做到
你都係慢慢升到60先啦
到時兩件5%加魔爆戰果到都500
加上你用58同60裝散件
上曬4LV附魔一定上到1000
幻既你可以慢慢打野外怪升
再唔係既你升左幻45先
再跟英狼團刷JOB
但前提你都要升到45先
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-10 09:32 PM , Processed in 0.028254 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存