2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之傳說 需五需要買點?
go

需五需要買點? [複製鏈接]

我想問.呢隻GAME想玩得勁系咪要花點去收人裝.?
我系商城到見D點數野好似無咩用~_~
希望系呢隻五洗用大量點既GAME啦T.T
我尋日開始玩宜家21LV-,-
仲有D其他問題....
啲任務呢///正系睇到完成佐送D銀 但系搵五到送幾多經.
有無得睇???
防外掛驗証碼 打錯/五打會五會當系外掛比人封帳

主要洗錢係洗落沖裝度..即係強化+6+8+10度..
你21lv泥講..唔需要用到+10裝咁神..升到去封頂..
日日要同人打英副/打交.先汁靚套裝都未遲
時裝呢樣野..你唔係花心要轉外觀..儲錢買1個藍字能力夠你用過世.
而且藍字時裝能力都相當好用.
至於交任務送幾多經..你左下角上面個頻度應該自動set左個任送左幾多經俾你.
如果唔知咩原因無show到..都可以係你頻度打字果個位左手面有個制可以set返獲得經驗
最後驗證碼.打錯唔會俾人封acc..只係會即時彈你返重生點.罰你掛機10分鐘唔俾打怪only(全隻game人人都會試過打錯.放心)

已有 1 人評分Good 收起 理由
笨Siu偉 + 1 好詳細的通叔

總評分:  Good + 1   查看全部評分

藍字系咩黎??系商城邊一度

原帖由 siuumother 於 11-8-21 07:20 PM 發表
藍字系咩黎??系商城邊一度

藍字時裝要抽
通常商城頭版就有
再唔係可以係幻化抽
通常係頭2層
第一層係裝(次次更完新都唔同)
第二職係武
你新手想抽最好出雙手武先抽
咁樣中左都唔洗抽多次
另外你要生存到好易
一直跟任務上來既裝跟住用就OK
其能力都係同金武差唔多
再唔係打英副團刷裝
以上咁玩法出到既裝一定夠你生存
不過要勁好難....
以我個人經歷
想當年沖件坦盾出精神曬左我不下50件防爆....
虎杖都用左40幾件防爆先+10(冇洗過)
有時唔好彩既好似我件魔爆杖咁沖+8同左我70幾件防爆先出好屬....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 03:13 AM , Processed in 0.033840 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存