2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 今晚,我個心碎得徹徹底底.....
返回列表 發新帖 回覆
go

今晚,我個心碎得徹徹底底..... [複製鏈接]

今年,第一年同佢一班,係不知不覺間,佢活潑天真既性格吸引住我,令我對佢愈愛愈深。今年暑假,我出黎做我第一份暑期工,返工真係好辛苦,但係當佢個排唔開心既時候,無論我幾攰都好,我都一定會打個電話俾佢。就算我第二日冇精神返工都好,我都一定會陪佢傾計,開解下佢,聽到佢把聲由唔開心變返開心,我真係覺得幾攰都值得。終於,我出左我人生既第一份糧,諗住今晚請佢食飯,順便表白。但係我成個暑假,換返黎既,就係佢今晚同我講既野,一樣令我非常心痛既野,我今晚先知道,我係佢既心目中,只係一個好好既聆聽者,最痛苦既係,我要一路忍住心中既傷痛,一面笑容咁同佢講,'哦,咁唔緊要啦,我地都仲係朋友呀ma....'講完之後,大家都唔出聲,食完飯就走。當我坐係巴士,聽住手機既歌既時候,我流淚了......你又明唔明白我當時心底既痛?

兄弟,我對你深感同情。你可以睇下我post ge經歷你會知道其实被拒绝吾係最痛苦。展望將來la

唔好唔開心啦,總有女仔會鐘意你的.

其實只不過係比人拒絕未係最痛苦!
最痛苦既係你地一齊左一段時間先要分開!
甘先係最痛苦!不過都算啦,希望樓主加油啦!

回覆 `s聰 的帖子

一家只提供:“上旅館服務”的台灣茶店 我們“只賣身,不賣藝”LINE:y8523 叫茶諮詢都由茶小蜜蜂一手經辦 PS:解決情感問題,討論人生理想均在茶王工作期間擇優進 看LINE(y8523)加好友 從此高潮不用手

一家只提供:“上旅館服務”的台灣茶店 我們“只賣身,不賣藝”LINE:y8523 叫茶諮詢都由茶小蜜蜂一手經辦 PS:解決情感問題,討論人生理想均在茶王工作期間擇優進 看LINE(y8523)加好友 從此高潮不用手
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 02:58 AM , Processed in 0.036204 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存