2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online [討論]cso一直存在的問題.....
go

[討論]cso一直存在的問題.....   [複製鏈接]

1)...B U G cs_assault0034.jpg
相信大家一定見到這現象,呢個問題3年來一直存在,大家相信以G M的能力吾係搞吾掂,係因為實在太渺少,吾會損害G M嘅利益.
大家玩過災厄一定知,兩年前(大概)失落城市,命運關卡有個好嚴重的bug,g m吾夠兩個禮拜就修服好,點解!!??
     [有BUG就變易左就好難先會死就會好易過ROUND就冇咩入會買災厄用具就會間接損害g m利益]
       而彊屍場,人地bug天bug地bug咩都好,g m都係唔會理........

2)人見人厭的外掛 cs_assault0028.jpg
而家外掛種類多到數吾曬,而外掛嘅問題又吾可以完全怪G M.....
   咩人會用外掛,就係一D[冇實力又想變強但係又吾想俾人知自己個名]的人,所以用防踼,改名,隱名以為人地唔會知,令自己安落少少........

3)小學X("X"請自想想)
小學X係由以上兩種問題出現
基本上你踢或者加黑名都冇用,講真,你一日踢得幾多??加得幾多黑名單??黑名卷又係咪無限張??

點先係小學X???例如:用外掛,跟住比人鬧,就好唔順氣,就去亂踼,卡人,塞樓梯,開咪爆粗/唱歌,以為自己用掛就大囇.
        一係玩BUG,比人踢,又唔順氣,就話人"咪狗踢LA,正一小學X"
以上例子相信都係低智商先會做,講小學X前請三思,以免造成[小學X話人小學X]

.................以上。完.....................

支持 d外掛同bug真係好黑人憎

你一定未玩過cs1.6..
圖1個BUG 以CSO G.M.能力係冇可能整到

2.人見人厭的外掛隻隻game都有,可惜...告唔到佢地

3.小學O  
無錯...FPS既game 係好吸引到佢地玩....阻不了

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

gm只是代理商,要修復的應該是Nexon才對。
已有 1 人評分Good 收起 理由
wcdoppttyy12 + 2 惡意灌水

總評分:  Good + 2   查看全部評分

玩耐左....咩心機都冇..................
外掛只有多定少問題................
小學果D......忍lo

笑傲無雙

BUG位我個人感得沒甚麼所謂(又不是只有他可以入 你就不是也會合作上嗎? 他們合作上到 吾通你就善務他有人幫?{才不爽?} 你自己又不是時常利用隊友幫你上?)
反正用bug屍就得 人類上bug就不行?{這樣遊戲種平行到嗎?}
dust1 ct家的bug都修正了 倉庫的bug就修正不了?(加厚隱形牆就好了 很難嗎?)
隱名=外語名字(禁用外語就好了)
防踢=*******名(開錄影之後上傳比代理 幾小時後就封號)
假名+防踢=開錄影後看不到真名(上傳錄影+完場時的分表圖{最後就是對分數 就知道其真名})

de_dust2 核武 火車 城市 都有好多bug la

我對樓主所講的意見都認同,但只係得呢句唔認同
話人"咪狗踢LA,正一小學X"呢句野...唔通唔講得呀?
講呢句野就一定係低智商....有冇科學根據呀?
唔通講呢句野的人...無論大人細佬,或者係呀伯,就一定要小學x?
睇住自己冇做錯野...而小學x又踢緊自己,佢踢唔到自己,
咁自己就可以忍住道氣,唔話佢,繼續正正常常咁玩呀?
樓主,你試下一日狂俾小學x踢足十幾廿次呀,睇下你會唔會講呢句野,
你仲忍到唔講我就話你勁,如果唔係...你就咪係到9up呢種on9道理啦!!
你可能未試過俾小學x踢過咁多次,但我地就係試過咁多次囉
如果唔係試過咁樣,我地仲會咁樣話返小學x轉頭?

笑傲無雙

ppufo007 發表於 11-9-3 11:53 AM
我對樓主所講的意見都認同,但只係得呢句唔認同
話人"咪狗踢LA,正一小學X"呢句野...唔通唔講得呀?
講呢句 ...

我沒廣 只會話 太弱小了 店解可以這樣弱小 真可憐

就第三點最煩·~  成日踢 日日踢

林宮依人 發表於 11-9-3 02:02 PM
我沒廣 只會話 太弱小了 店解可以這樣弱小 真可憐

話佢地弱少...只會加速小學x俾踢卷俾你的速度

外掛只有多定多少問題~~~

外掛唔理佢啦,最煩係亂比人踢,  佢地係比人殺左 *踢* ! , 一入埸,死剩一條友 唔想等 *踢* !  , 有時我用屍連殺4,5個, 又係比人 *踢* !

仲要個個f3

災厄bug令人5洗買災厄道具都可以過關
倉庫bug對gm無關

支持你=,=講得好
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 11:08 AM , Processed in 0.035969 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存