2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 烽火大唐 封測前公測後的百花
go

[心得攻略] 封測前公測後的百花 [複製鏈接]

我由封測開始玩,
封測入面冇咩人玩百花, 所以打副本時百花好搶手, 而且百花無論係比武定係野外pk, 只要你有齊套裝, 就算你打唔嬴人地, 但人地亦都打你唔死(lv唔好差太遠), 我自己就試過34lv幾次打死左個比我高5-6lv的玩家, 因為百花隻寵3高-->攻高防高血高, 自己又係咁回血, 所以隻game封測入面百花幾乎無敵~
到左2/9, 我又再次玩返隻game, 不過今次就開左2個職同一時間玩~飛將+百花, 一路玩 就發現百花隻寵比人改弱左, 攻同血冇咩點變, 但防就比人改低左, 係封測入面我開寵的+防技之後, 怪只打隻寵1血,但係公測入面開左技都要扣成50-60, 同玩家pk人地就先打左隻寵, 再打百花, 雖然最後都係嬴, 但係通常都係得返1/5血到, 冇左封測前個種大勝的場面~
好彩e次我飛將同百花一齊升, lv唔係差好遠, 希望升到50lv後百花唔好好似豆腐咁弱啦

不過隻寶寶未至於真係死得太快既-0- 係到落力谷佢技= =!!

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

咁我仲玩唔玩好囧

係封測前太強了
當然要削弱喔

其實,我想講,PK係飛將最勁,不過冇咩人知,唔好話我唔提醒你地啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 10:29 AM , Processed in 0.032514 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存