2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 無聊一貼 - 黃國風氣;D [新增聯合RC頻道]
go

無聊一貼 - 黃國風氣;D [新增聯合RC頻道]   [複製鏈接]

笑傲無雙

5/9/2011 11:02PM

新增RC頻道:2225894
RC下載位置:www.raidcall.com.tw

下載完申請埋會員可以係ID到打2225894,,
當入到頻道有個叫"群名片"既功能可以係該頻道改名,,
最好改做"團名" - "你個名",,重點係本名唔會消失;D
我會長時間係RC通常唔會走左去XP
歡迎上黎吹水/國戰/傾國家大事@0@"
最後今晚開SER再有其他細節o3o"

--------------------------------------------------------------
4/9/2011 4:55PM

呢d咁既post都唔知講左幾耐,,
講講講講講,,又係咁既樣都唔知應該要講乜野好.___."
次次都係黃國再次沒落就會出現轉國/轉團/停玩/轉game,,
單單睇近期既post都見到黃國都有22個團左右,,
試問依家黃國有冇1個部隊常on人數有22個左右?
所以我唔明點解要拆開做咁多個團,,
每個團仲要得幾個人令到戰力其實真係分散晒,,
講真依家邊一個團未試過自己有場唔宣走去打第三國,,
就算有自己宣場,,咁多分散既團入場又合唔合作到?

次次一開波實會見到一堆人去秒殺......主水!
(仲要好多時掛水掛到死水/比人壓城殺埋都仲未識郁)
多人坐水都冇乜問題既,,但冇人擴先係問題呀嘛,,
一係多人坐水仲未擴 > 比人壓城、一係擴左唔夠戰力 > 比人拆塔 > 比人壓城,,
至於新手圖案每場國戰都可以話係無處不在,,
分身識玩識擴果d唔計在內(25/專登玩野除外e.g.lwo,lwo2,俊傑何等等)
可以前線搵到幾個普攻食技、可以係主水見到佢掛機,,
不過都有d好叻走去擴建不過係亂擴果隻擴建,,
有可能開新人擴建既話都叫識擴既,,其他就....哈@0@"
到出召既問題冇騎,,對面幾隻騎我方會冇啦啦4-5隻巨人飛出黎炸塔,,
團與團之間又冇合作,,令到戰力又分散,,
到最後果場國戰輸左既話,,
完場果陣咪有d人就話點解你地唔守塔掛住坐水又唔踢人;D
咁好彩撞到對面街人過我地既話咪贏佢地,,
其他時間都係十打八輸,,係咪?
過左冇幾耐個情況都仲未有改善的話咪又係原地踏步或者係繼續沒落囉.___."

之前通常仲係有心想贏國戰既人就會話要合團/聯vt等等,,
但你地自己淨係識講要點點點但又唔肯去做,,
乜你地打機唔係為左開心/解悶/贏/打發時間?
我明白合一個團同聯vt唔係一朝一夕既事,,
我相信有共同意識既人都會合作,,
但唔知點解往往都係冇人肯行出第一步,,
再拉番去真城若流黎講最起碼佢肯合團(雖然用錯方法教人)
但佢最少都叫肯合團,,咁你地呢?
次次都淨係推呢個做推果個做,,
可能你地依家又會話我又推比唔知邊個做,,
但我依家幾想試下究竟仲有冇人有心令黃國唔好再沒落;D

最後個人認為依家唔好比團再分散,,
久而久之只會令黃國更加步向沒落(雖然依家都係)
至於果d"被公認為累炒"既團作出整合應該就係最好方法,,
常上人數唔夠10人既團應為其次或保持現狀,,
我暫時仲對黃國有期望所以我極大可能會加入/發起,,
但我覺得咁樣都算係發起冇乜分別,,
不過當然要搵個勁過我多多聲既人發起就求之不得-v-
最後廢話我又講完,,我都係想呃GD姐;D

另加某某二號p0st,,講中左我希望人地會講既野,,
UM,,,你地不妨諗埋點解會玩FEZ點解會咁長情仲未轉GAME啦;D
http://www.2000fun.com/bbs/forum ... amp;fromuid=1625691
已有 8 人評分Good 收起 理由
真城若流 + 3 支持
磨刀小孩 + 1 支持你!下次繼續^_^
野蠻o羽 + 2 好呀!好文..十分支持!
Tiffania + 1 oh~ My first good goes to Ar+~~~~~ xD
grandu80738 + 3 精品文章
sukihk + 3 呃gd
d14232 + 3 文不對題
耶穌乂糖漿 + 3 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 19   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

其實自己一個更開心

笑傲無雙

d14232 發表於 11-9-4 04:56 PM
其實自己一個更開心

自己1個更開心咁點解唔玩單機GAME.___.?

十週年勳章(賀詞)

好可惜fez無單機

我已經冇搞團好耐,唔好搵我黎講

我隻戰入左黃昏

隻法留係幻想日記

幫得幾多得幾多,不過我早就冇左當年果種毅力

唔知呀你呢?  唔...  發表於 11-9-5 05:11 PM

笑傲無雙

真城若流 發表於 11-9-4 05:05 PM

我隻戰入左黃昏

提及下你既偉大事跡姐;D

十週年勳章(賀詞)

是咁的
我想入幻想日記

笑傲無雙

d14232 發表於 11-9-4 05:17 PM
是咁的
我想入幻想日記

請問你依家咩團,,
唔通係其實自己一個更開心@0@?

十週年勳章(賀詞)

aR嘉 發表於 11-9-4 05:19 PM
請問你依家咩團,,
唔通係其實自己一個更開心@0@?

我無團@@

再拉番去真城若流黎講最起碼佢肯合團(雖然用錯方法教人)  
我笑了..
字海....  不過睇哂...YAYAYAYA

真城若流 發表於 11-9-4 05:05 PM

我隻戰入左黃昏

真城入晒黃國最勁個兩個團

CloudAW  講事實又唔中聽  發表於 11-9-5 06:48 PM
ayshjohn  r團最撚勁  發表於 11-9-5 06:30 PM
某某二號  十個趣..!!!  發表於 11-9-4 06:23 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
李昂裘達斯 + 3 哈哈 入去將 戰力提升到"最高".

總評分:  Good + 3   查看全部評分

幻想日記 & 黃昏團係 so far 黃國最多人(新手)既團

Violin6409  人地唔想聽事實A.A  發表於 11-9-5 06:52 PM
ayshjohn  唔好on9抽我地團水  發表於 11-9-5 06:27 PM
Violin6409  原來而家有點評  發表於 11-9-4 06:29 PM

其實,團就得個名嫁啫,呢個世界有黃頻,唔好同我講唔同團合作唔到
aR嘉 + 1 琴日d gd用晒;D

總評分:  Good + 1   查看全部評分

笑傲無雙

mxfish 發表於 11-9-4 06:26 PM
其實,團就得個名嫁啫,呢個世界有黃頻,唔好同我講唔同團合作唔到

你認為一定有人睇黃頻?
有人掛機掛到水死埋洗晒黃頻都冇人踢;D
題外話我d GD呢.口.?
mxfish + 1 交換啦

總評分:  Good + 1   查看全部評分

都唔係第一日啦

aR嘉 發表於 11-9-4 06:37 PM
你認為一定有人睇黃頻?
有人掛機掛到水死埋洗晒黃頻都冇人踢;D
題外話我d GD呢.口.? ...

我800x600地圖開到最大,頻開到最盡
打緊前都會叫人守塔(睇地圖
我都唔明點解啲人唔睇頻

aR嘉 發表於 11-9-4 04:55 PM
呢d咁既post都唔知講左幾耐,,
講講講講講,,又係咁既樣都唔知應該要講乜野好.___."
次次都係黃國再次沒落就 ...

睇到我好感動.....

十週年勳章(賀詞)

mxfish 發表於 11-9-4 06:55 PM
我都唔明點解啲人唔睇頻 ...

你知唔知有x鍵?

笑傲無雙

d14232 發表於 11-9-4 07:10 PM
你知唔知有x鍵?

佢地係上唔到榜但又打到好HIGH咪唔得;D

mxfish 發表於 11-9-4 06:55 PM
我都唔明點解啲人唔睇頻 ...

要聽既就一早聽左....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 08:14 PM , Processed in 0.041723 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存