2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 值得一練的AP CARRY..?
樓主: climbd321
go

[問題] 值得一練的AP CARRY..?   [複製鏈接]

笑傲無雙

火人係前中期好強大
但後期大家硬晒
25分鐘到輸出力會開始下降
仲有大技有時唔知會彈去邊-,-||||
玩火人要識得出技次序
如團戰就rweq
單秒就eqwr
之類啦

而蛇女係中期強大
qw+e 秒人 殺脆皮係秒殺
但蛇女比我既感覺係....肥野urgot 既ap版-,-
當然
你拍住singed /teemo/ twitch 你會好happy
但去到後期...你放完招大應該冇咩用-,-||

其實
仲有一個ap carry 都好用
gargas 真係唔錯
可以練下
但唔係個個組合都岩用

跟住到morg
呢隻近期開始堀起既ap carry
開shield沖入人群開r 再hourglass
對面已經重傷...招q仲要好痛-,-

annie 就....
...無腦連技-,-|||

仲有ryze 都唔錯
但出裝出黎出去都係得一套

zil 呢隻冇咩人留意既ap carry 其實都好勁
有藍buff 可以無限減速+狂放炸彈
eqwqe 可以廢左唔少melee..(counter singed 一流=)  
早期壓線一流,但請注意mp
事關有埋藍buff mp都唔多夠用-,-||(因為cd 短左)

oranna 呢隻有所保留
因為好多時都比人ban

kennen 我都建議玩下
大技團戰配合nunu , amumu 之類大範圍aoe 英一流

karthus 都係一隻唔錯既ap carry
但技術上有所要求
打rank 好易比人counter..( counter 到既英如 malz, kass)
打solo 就godlike

迷卍失 發表於 11-9-22 11:53 PM
隻隻AP CARRY都易俾人秒嫁LA-.-
要比都比會戰能力  
會戰能力可以比

大家都越講越離題, 樓主都話6300~ 仲annie?

支持BRAND
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:33 PM , Processed in 0.045013 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存