2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新吞食天地Online 有無人有略綱
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 有無人有略綱

-.-完全唔知點入手..有d想放棄..
有無人可以教下點玩/有綱介紹下點樣入手- -

開頭係好難咖 你味玩過既話
最主要係人同寵既敏捷要差唔多 因為合擊打死隻怪 係好多exp 第1樣要主要既野
第2樣係練功果陣唔好搵高過自己lv 低自己1-3lv就最好   
第3! 最基本 火克風克地克水克火  (e.g 你個人同寵都係火系既 就應該係要搵番風系既怪黎打 因為你打佢會痛d 佢打你就無咁痛 相反 你搵隻水怪打 你難打佢之如 又比佢打痛)
第4! 想知點樣知道對手咩蜀性同幾lv 好簡單 去涿群大街(姐係惡官差官邸果條街) 入中間間屋 有隻叫簡雍既讀書仔 答岩哂佢問題就拎到一個技能叫 精查術! 放招技去快捷鍵  進入戰鬥就可以用黎望對面咩料   先好決定係唔係果度練
來來去去都差唔多咖啦  hpsp藥方面...無哂既話都真係要用game錢買水(有點就最好啦)  點搵錢呢?  1個字難!   打到d唔關hpsp藥既物品就拎去賣啦唯有

http://to.3cc.cc/  <--唔知算唔算攻略 但都係一個好鬼好用既資料網 有齊邊個樹林既怪係咩料 同係邊 同掉咩都有
希望幫到你啦 都唔想香港人唔玩

呢隻game 一開頭唔係做任先
係升lv先....
你去打吞食伊拉(黑) 有網介紹 咩裝備 武將(寵物) 任務 技能 怪既出沒地點幾lv 呢d資料
個黑字 自行理解 我唔知道可唔可以講出黎

講真玩而隻game一定要買點玩..
唔買好難生存..

分享個網好正~~~推!!!!!!!!!

希望多d人睇到

http://www1.2000fun.com/bbs/foru ... ead&tid=2164502
上面頂置已經有一D基本資料~
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:04 PM , Processed in 0.030835 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存