2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新吞食天地Online 伺服4-1 李子火鍋開了軍團 十方戒滅 教新手玩 幫捉寵 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[聊天] 伺服4-1 李子火鍋開了軍團 十方戒滅 教新手玩 幫捉寵   [複製鏈接]

我昨日下午先開始玩   現在40lv  @.@"  死晒火~  太耐無玩吞一  唔鬼記得晒點玩~   全頻又無人吹水,個個唔買號角~  
有無朋友仔記得我?
新黎玩既可以一齊玩嫁WO~

本人現在伺服四 開了軍團 等候各位老朋友大駕光臨

軍團 十方戒滅
團長  李子火鍋
副團長  樂天熊仔餅  (姐係吞二既琳琳)

逆行 極樂小九 逆行 輝跡☆╯  路邊小喇叭   樂天〝熊仔餅   缺天   流動乞醫    波子    夜神凰   §獵人§    破處    飛影   火爆仔
龍兒   嗚人   燒雞   蒼天   三井壽     大笨蛋      哥      蒼葉     巧克力   0o嗜魂o0   五月天   

未來既日子仲會有更多既朋友一齊加入~   

-------------------------------------------2011年10月1號-----------------------------------------------------------
終於都58lv 準備今晚 65lv   軍團都開始越黎越多人.....真好
希望有更多既朋友加入一齊聊天~  最緊要係傾計lo    點玩我地會教,所以唔洗擔心
想加入既係度留言  留名     
同埋答四條問題
講幾多lv?  會唔會用點數? 有無玩過吞食天地一 玩過既話玩到幾多lv???   什麼時段會有人在 ????
---------------------------------------2011年10月2號---------------------------------------------------------------
一覺睡醒後68lv  沒什麼比這個更棒的了    本團長決定只要每天有活人20個聊天  就會開辨每星期活動
獎品是點數商品哦~~~  
現時有團員
團長:李子火鍋
副團長:里肌肉    <<<< 有什麼就跟他說吧,李子密不到的
逆行 極樂小九 逆行 輝跡☆╯  路邊小喇叭   樂天〝熊仔餅   缺天   流動乞醫    波子    夜神凰   §獵人§    破處    飛影   火爆仔
龍兒   嗚人     

-------------------------------2011年10月5號-----------------------------------------------------------------------
本來以為3號可以80lv 點知先75......  如今86lv 越黎越難升   七水都差9lv就120啦  追唔到 >_<~!!!!
有兩個團員無玩,但又多返2個新團員~ 唔錯唔錯
-----------------------------2011年10月9號------------------------------------------------------------------------
本來以為今晚12點前有希望 110lv..可惜只有區區107.......唉  不過也好   可以捉好多好多的寵給團員了
---------------------------2011年10月10號-------------------------------------------------------------------------
升到107時..忍不住..用點數上到111lv  = =     入軍團除了有活動玩之外,本團長還會幫大家捉寵~ 呂布?再也不是夢~ 外邊的人都在賣100點~  老子現在就免費給你一隻!!!!  
-------------------------2011年10月22號--------------------------------------------------------------------------
12日後終於都練完寵踏上伺服4-1 第三隊 刷 劉關張趙

-------------------------2011年10月26號------------------------------------------------------------------------
超感激雙經時間...我依家已經 140lv~  哈哈哈
------------------------2011年11月7號 ---------------------------------------------
165lv    團員都差不多14x  13x~   很好
爆塔 一直不中靈武 -.- 唉

又做副團丫
我做一個小小既團員得唔得=口=

得!!!! 做一個小小的副團員

唔知有冇人識得我呢

影子﹏ 發表於 11-9-26 11:13 PM
唔知有冇人識得我呢

咁你叫咩名阿-3-???  

千首觀陰 發表於 11-9-26 11:25 PM
咁你叫咩名阿-3-???

苦行者/黑暗聖經/炎帝 =.=v

影子﹏ 發表於 11-9-27 08:24 PM
苦行者/黑暗聖經/炎帝 =.=v

全部都好熟WO....

笑傲無雙 玩過星曲WEB

撐場!!!!!!!!!!請快D加入SER4

神== 發表於 11-9-27 09:24 PM
撐場!!!!!!!!!!請快D加入SER4

係加入伺服我地既軍團   十方戒滅=口=

又蝦我=口=
你丁ACC做晒副團咪得XD

玩過星曲WEB

a___a李子 !! hi (!) 你都有玩牙 ?

★小雪寶唄(3` 發表於 11-9-28 12:31 AM
a___a李子 !! hi (!) 你都有玩牙 ?

哈哈哈= 口 = 你去唔去伺服9... 我就等有得移民 先去~  用左 二千多點...

千首觀陰 發表於 11-9-28 04:10 PM
哈哈哈= 口 = 你去唔去伺服9... 我就等有得移民 先去~  用左 二千多點...

唔知幾時有........orz

無味係伺服4 稱霸稱王先LO~~

推推推0.0  s4-1既 快d加入啦a.a

頂一頂a_a
新血快來吧=]

一齊共富貴~  指日可待

hi...............入團~~~

笑傲無雙

稱霸稱王@@好吸引啵~~行...呵

我又要入
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 01:58 AM , Processed in 0.044631 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存