2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 真係唔明點解大家成日都係到嘈/A\
go

[心得] 真係唔明點解大家成日都係到嘈/A\ [複製鏈接]

晴空呢隻GAME, 好多人都係到嘈, 成日都話又唔搞活動, 又斷線, 又咩又物
我唔係特別幫邊邊, 只係想講下野, 如果唔鐘意可以唔睇, 我唔想大家又係到話我.

隻GAME係台灣開發, 香港只係代理
你話佢唔搞活動, 佢咪係2KFUN到開左好多囉,
你地又話佢唔想送野, 送得多咪又比你地話D野多曬, 冇曬價值
代理可以做既只係幫我地玩家去要求, 而唔可以自己去改隻GAME,
所以成日話改呢樣改個樣個D人又要佢快D改左佢. 佢地都唔諗下代理係幾無能, 無力
隻GAME已經成日更新, +新野, 你地又唔歡喜又係到插, 原全冇諗過廠商都係想隻GAME好,
佢隻GAME整得好, 多D人玩, 佢都多D錢賺, 黠會唔想隻GAME好呢
成日斷線既玩家, 會唔會自己問題呢, 成隻GAME成幾百, 幾千人玩, 黎黎去去有幾多人真係成日斷呀?(我咁耐只係斷過2-3次)
成日都出現D負面POST, D新人入到黎見到咁, 都唔想玩啦,
講左咁多野都係想話D人成日都話GAME唔好, 咁不如換GAME啦玩得咁辛苦, 無謂啦
===
其實我自己都有對GAME唔鐘意地方,
就係外掛~

可能有D一舊舊, 唔好意思.不喜勿插

wow!!
讚好
我都覺得 d人係到話隻game點唔好
不如算啦 唔鐘意咪唔好玩 仲要開個po出黎為咩

請問妳發貼前有做資料搜集嗎?"
就斷線問題回應"
妳有查問過幾多人?"
以我所知"就絕大部份轉地圖"分流"武鬥場"戰場"會出現斷線的已大有人在
絕對不是因網路連線問題而斷
妳淨係識話自己無發生就以一概全,認為係其他人問題"
妳淨係從自己角度去諗"
還是妳是一個槍手!?"
轉地圖"轉分流"E D直頭係一隻遊戲既基本功能"
試問下連基礎設施都未整好"
何談其他牙"!

我都來讚樓主一下;
真的見代理有努力的去幫玩家的了
但始終是代理麻, 不是很多野都可以話改就改的哦
說起上來, 我好似冇斷過線哦 (我屋企用HKBBN的, 唔知關唔關事)...
只係係公司玩的時候試過斷線
純意見, 冇惡意的

我未試過轉MAP 或 轉分流 斷線,  我多數係 係城發呆先會斷線 (幾日-1星期1次)
我覺得有時唔一定係代理問題, 自己電腦問題都可能有 ~"~

而家先發覺 原來自己唔斷線
就等如唔關隻game事
就等如係人地斷線 係佢問題
甘又係既 事不關己 第一時間仲唔係話 嘈乜春姐

講到話 咩 唔想玩 都要叫人轉game  

人地如果唔係想玩 做乜嘈斷線? 就係一路玩一路斷線 先至嘈姐

唔通愈斷愈開心? 都貼晒圖出黎係被逼落線

唔玩個d叫人唔好玩個d 就唔會嘈斷唔斷線啦 跟本都冇玩唔通憑空作野?

而家唔係個別a 係部份玩家 我開埋公會 招緊新手玩 唔想玩叫人唔好玩?

樓主就唔好一支杆打成架船   又係d 自己諗到乜就幫人安插晒d想法 / 做法落去

(最近唔係多人嘈 , 係好多人成日亂屈 亂作野 , 前日又一單尋日又一單)

我真係唔明 話咩負面post 戰場lag到PK / 成日斷線 / 小兒科 7到要轉SER玩 / 成700紅利先換到白銀 /  送野唔準時
轉角度 / 手動更新

以上都係全部做得差  戰場順的話 仲唔會有人講戰術 講走位 講打法?

你唔係覺得想開post話 戰場lag到pk 但我sm d lag機好爽 ?

請勿極端化樓主既意見
<<成日斷線既玩家, 會唔會自己問題呢, 成隻GAME成幾百, 幾千人玩, 黎黎去去有幾多人真係成日斷呀?(我咁耐只係斷過2-3次)>>
佢只係提供一個新角度比其他玩家
當然,斷線問題冇可以只係官方或者玩家的電腦造成

對遊戲提出自己意見都係一種希望代理好既表現
但想人家重視你既意見亦唔需要一直把無人回應
或者重新開post黎吸引人注意

也許一個表達遊戲問題既post冇人回應
亦有一種此問題並不普遍既含意
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 09:32 PM , Processed in 0.029177 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存