2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online CS軍團專用區 ShAdoW傘子`誠邀新血`
go

ShAdoW傘子`誠邀新血` [複製鏈接]

全新團員,全新入團資格,全新副團
現有50人了=]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
設有:
拍片組~~~搵童言無忌

精英組

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
介紹:
-團名意思:傘子本身係生化危機中做屍病毒嘅公司!不過,我地係佢地嘅相反影子,殺屍!再加上我地自己D"影子之傘子"自動加多一樣野勁,就係射擊(一般)啦!

-咩係三合一?就係一般+屍+拍片呢3樣野都會係1個團到~!

-拍片組:希望你地有RC,唔係忌會好辛苦!!-精英組:打團戰/同其他團打的人才

-本人誠邀新血,邀識玩屍,一般,拍片嘅人!
本團玩一般同屍的!
本團設有RC群~!!

-入團有咩呀??<---好多人問,所以我地副團(忌哥)話:入團60日,就幫掛24小時@@

想搵我?
星期1-5: 4點pm-8點pm玩
星期6: 1:30pm-6:00pm玩
星期日:8:00am-1:30pm玩

入團搵我/副團啦~!
-----------------------------------------------------------------------------
團長:忘記乂過去
副團:死得好手zz
      童言無忌
      x幻殺x
      hitmallreborn
      jackypoon1998
      FiRe乂火刃
      xReVeNGEl命運l

-----------------------------------------------------------------------------------   
片(第一次拍(忌哥拍的),同埋我只係玩左3-4個月,廢唔好串....唔係好清,.sorry ): 會重拍!

有意PM我/CSO密我/直接入團等我TEST你~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:52 AM , Processed in 0.024229 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存