2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 原創小說及文學 《原創小說》素材提供區 《Who am I》正式公開招收角色
返回列表 發新帖 回覆
樓主: henrypp
go

《Who am I》正式公開招收角色   [複製鏈接]

能用鉛筆凌空畫東西是一種能力,將畫出來的東西變成實物則是另一種能力

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回復 henrypp 的帖子

這也是呢!
將畫出來的東西變成實物,應該稱為召喚吧。

Alta活動勳章

御奕 發表於 11-11-1 06:59 PM
回復 henrypp 的帖子

這也是呢!

我就是不能接受他的鉛筆能力
還有不只是能力我拒絕他的
有他未編輯角色資料時的角色人設是極度的______
衣著也是很離譜的
角色背景寫無 難道是石頭爆出來嗎?
所以我拒絕是正常的
而我狂插他的原因就在他的角色人設回覆的下一個回覆
簡直就是不能接受
自己寫了些垃圾出來還強逼別人接受?
離譜至極!

路過    ~

Alta活動勳章

 發表於 11-11-1 09:09 PM
路過    ~

嘩~
你都泥左撐場
感謝萬分!!

姓名:布洛姆
性格:沉著冷靜,愛家人
年齡:30以上
髮型:平時都穿著特警看不出來
身型:5呎10吋,健碩身材
衣著:武裝特警裝束,戴防毒面具
能力:右手碰觸到的死物固定於當前的位置30秒,亦能選擇碰觸該物件後最多三秒才進行固定
勢力:政府
角色小傳:前某特警隊中的精英隊員,從輻射下唯一生還的隊員,失去大部份記憶(包括家人的記憶)卻沒有忘記自己身為特警的榮耀,多年訓練成果
後被指派去有關超能力者應對方案進行再訓練,分配到超能力者對策科擔任非能力者特種部隊隊長
盡管不使用超能力本身都擁有高超作戰技巧
平時就一直穿著全副特警裝備並戴防毒面具,只有少部份高層知道底下真面目
已有 1 人評分Good 收起 理由
henrypp + 1 接納 能力頗有趣

總評分:  Good + 1   查看全部評分

henrypp 發表於 11-11-1 06:03 PM
wow 好大篇廢話
你覺得我會睇晒咩=] 你無睇哂又知廢話?
小學雞@@ 你似小學雞多d囉 又要嘈又要帶頭盔=]

wow 好大篇廢話
你覺得我會睇晒咩=] 你無睇哂又知廢話?仲洗睇嫁咩 一眼稍過黎己經一大篇廢話 我話廢話都講得你好聽
小學雞@@ 你似小學雞多d囉 又要嘈又要帶頭盔=]
你嘈得我就唔好怕哩樣果樣啦=]怕版主^3^? 我洗怕版主?我幾時有怕呢樣個樣呢 我同你慢慢嘈可以同你嘈到底
我就係睇到你果句 紅字 小學雞番屋企訓教 WOW唔驚版主 勁呀 2000FUN地頭蛇
唔係我都睇唔到你講乜春 一句講哂你眼殘 眼殘@@又關眼殘事@@?wow真係小學雞口氣 都估到你話我眼殘嫁啦@@我唔睇你d廢話 就話我眼殘 唉~.~小學雞係咁= =
你話我造角魔出現0.0?
人地作者開聲 你先開聲@@?係人地作者msn同我講唔妥你我先泥嘈你 你厚面皮我唔怪你=]
跟尾狗 根本就係一條淆底狗~ 我淆你就一早潛左水啦 WOW MSN叫你上黎嘈我 令我唸起D小學雞打電話叫佢D小學朋友上GAME嘈果D HAHA
我番屋企訓教?唔好意思啦 我唔係小學雞 我夜晚通頂團打機嫁@@ 夜晚通頂打機就知你係小學雞 傻仔=]
小學雞up得就up啦 你話我9UP- -? 唔好話你小學雞 你邊頭呀 叫版主睇下我IP啦 睇下邊到? 夜晚通頂打機係小學雞 咁你米幼稚園雞@@?真係唔明一個咁既打小說既人物可以咁大炮把W0W咩世界 睇黎都係毒能來 錢都冇D入黎GAME 入面
你係米仲要嘈呀@@ 我可以同你慢慢玩到底 放心 玩到你悶都仲得 好驚呀W0W 係米想我咁講
我答你果句 點解唔用紙 用鉛筆 米話超能力囉=]唔用紙唔代表唔用鉛筆嫁wor 我話唔得就唔得你吹? 同你傻仔講 = 哂我手力去打字 所以你可以番歸收皮鳥 你哩句咩意思- -?好串WO HAHA (真係小學雞既串功 完全吊唔到人)
你哩d咩小學雞吐嘈點=] 係吐槽呀傻仔 學好正字先泥啦 (所以米話你係小學雞囉 正識捉人D錯字=]咁你睇得明就得啦=]你詞窮@@?不 應該係話你本來就係小學雞 回覆D野係咁算咁既水平啦)
你哩句最前我先會睇到 先回你咋~ 你最後呢句我就真係唔多明你想up乜啦 但係我唔會怪你 你有語癌就大家都知 有時d野大家心照啦 傻仔小朋友 (心照?又詞窮呀?XD我正係詞窮都吊到你啦 小學雞朋友^^)
拿 小學雞呢 就唔係錯既 小學雞作文呢 都唔係錯既 小學雞作文<<又唔係好把炮呢就唔好吊人啦^^

技窮了就請別認 咪笑大我個口唔該(技窮了就請吃認<<小學雞中文水平@@
你廢人所皆知 就唔該收斂下 (我廢人所階知==?你UP得就UP- -?小學雞你自HI呀?@@洗唔洗我貼D入點紀錄呀@@嚇9死你呀 小朋友=]小學雞真係好好野@@你話係就係嫁咩=]正一傻仔 小學雞就係鍾意咁樣妄想話人
由頭到尾係你挑起罵戰唔關我事  (做乜 又淆底?又帶頭盔?
我本來係有禮貌咁用點評泥同你講既
亂泥都要有個限度 (WOW又講番你有禮貌咁啦@@?原本 我都費事上2000FUN論壇 上其他論壇 因為唔記得左賣家既電話 上黎睇@@ 點知比我睇到D小學雞都可以咬人 咬得咁行 我實吊到你到谷底@@作文咁勁呀下@@我幫你作番幾個人物先^^嘿嘿
不過同你呢d小朋友講道理等於哂氣
所以就唔該你乖乖地認輸就收聲
如果唔係我驚嘈到你無聲出 (小學雞恐嚇/.\點算好 驚唔夠我嘈 係到吹大水呀 睇你咁既西樣 你嗜我米又係嗜我幾句
又唔知我咩料@@就收聲啦=]計我話廢人皆知 唔好話比我聽係你呀=]你起未比人起底完黎呀 細路@@
我原本初頭話你一大堆廢話 其實我想講你係一大堆西話@@講埋D死人食,屎論=.=
你都係咁黎第一個把打罵人最冇力既一個@@
仲有你地D人物評分@@簡直冇用個腦唸下既=]
我造角明係半夜無聊先上黎洗版啦=]傻仔=] 咁你都唔明^_^
我宜+真係覺得你完全係一名小學雞@@
你作咩文嫁 睇下D雞文先@@

henrypp 發表於 11-11-1 07:02 PM

我有話逼你接受咩=]
HEY!小學雞朋友@@你係米有病呢@@?你眼疾定有幻覺耶=]
咁我係明吊你啦=]
你係米仲想逼我吊97你/.\可以咁多嗲既=]你自我解色都唔洗咁多嗲呀XD

henrypp 發表於 11-11-1 09:10 PM
嘩~
你都泥左撐場
感謝萬分!!

WA 人地路過就撐埸 好耶
係到博乜呀A_A小學雞講感謝萬分好怪
係米嘈呀 我同你嘈一晚都得=]
我就係試過耶=]
如果唔係請你收皮 你知啦 小學雞仲要番學嫁MA 當然唔係我
係話緊你=]

@@WO 原來第一樓果D小傳
求作者安排就得@@我話冇就唔得!0!
嚴重不接納 講真
我好恨你個小學雞接納咩-.-
我都係是但搵個地方HEA幾筆A_A
點知有小學雞認真XD

得果2頁 我幫你撐下埸啦~撐一陣就好
我好忙嫁 我唔係你 係到寫能文咁得閒 我仲要收AC 好多好多既野=]
原創小說版都係比番D無錢毒能玩- -

廢人所階知 真係好笑啦=]
岩先先係第2個論壇晒完命=]
晒我D入點紀錄仲多過你寫西文=]
小學雞吊到我冇聲出啦 快D W0W
小學雞講就把炮 做唔到就7系呀=]

小學雞真係搞笑 睇番你1樓的留言
唔鋸我 係評分到講 講明顯啦=]淆乜A_A?
之後回你 我都好友善嫁!!又咁大反應啦A_A姐係逼我回你姐>0<仲講我咁多壞話><
回我咬我 又想我唔回你 邊有咁完美嫁太天真啦=]小學雞=3=
想我收聲 唔吊你^^?好呀><(騙你的 小學雞=]
等你唔係小學雞果陣米唔吊9你囉=]

快d出聲啦 小學雞^3^
你睡緊覺? 唔係隨時侯命嫁咩 唔係點同人吊過@@?
廢人所階知<<<真係話緊你><
做乜咁話我呢@@?我幾時做左廢人
冇可能啦 我平時貼d 心得/影圖分享post都係唔勁唔貼既@@

所以話d小學雞真係搞笑=]
話我技窮 我知你想講詞窮
但你係詞窮到9唔搭8
係到蠟亂妄想人^^
咁我妄想下你先 你係米d著版間房靠作文小說 幫人做功課之後收番d錢之類既小童@@?
唔咁做 你會係一個一個月3蚊零用錢通街跑既小學雞呀=]

算吧啦=]小學雞吊人係要搵d野黎講=3=又唔會直接吊人
你估你好似我咁咩
我家陣就係吊你好鬼死7 成碌7小學雞咁 係睇你唔順眼^^吊人又唔夠薑吊^^仲咁鬼多嗲講耶蘇

明明係小學雞咁鬼死早訓仲要撩人@@

夢遺未呀小學雞xd

有人msn叫你上黎你上來吊9我=]好笑啦wor=]
小學雞2人組0.0?
姐係你一開波想吊9我=]
咁我吊得你岩唔岩呀=]
唔怪得見你講野咁鬼死7就想吊9你
妖 家陣唔尻回你 你好毒

死7頭皮毒能 出聲啦 啞左@@?
又要嘈又要講道理@@驚冇道理嘈贏我?
天真能出聲啦=]
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:12 PM , Processed in 0.040147 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存