2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍俠情緣叁 全服平均會員等級頭三公會 血染夢凝收50lv會員 70年代 ...
go

[公會] 全服平均會員等級頭三公會 血染夢凝收50lv會員 70年代將會入浩氣盟 意密 雨遙   [複製鏈接]

RC  9067387
公會詳盡歷史唔多講
本人經營公會已有多年經驗

在各大遊戲入面   我帶領既公會
未必會係最強   但一定會係最團結   最好玩既公會

公會兩大體制   

一.  論功行賞.... 對公會有貢獻(如吹雞出席率 / 幫會管理 /對幫會忠誠度)
我會睇得好重  我份人..重人材   
就算公會有我好熟既朋友   我都唔會行果套元老管理制
你對公會出過幾多分力.....你係公會就有幾多分話事權   

二. 吹雞必到  (重點)
我開既公會.....其他野我唔敢講
吹雞出席率一定係全ser最高果幾個
會員有事....無論會員岩定錯....   我第一時間會吹恆雞出黎幫左自己會員先
即使辣著千千萬萬個火頭...   與世界為敵   我地都在所不惜
如果你自問有呢份覺悟    我地公會歡迎你

我相信   一個會員有事 .....今次你幫得佢...下次你吹雞  佢一樣會出黎
大家齊上齊落....享受pk呢種遊戲樂趣
打輸唔緊要....每輸一次....會員就會有動力升更高既lv  整更強既裝
令公會更加有實力   更團結.....呢樣就係我既經營公會之道

公會收生條件  與  ob初期營運方針

注:   本會收生....不太重視升級快慢    但入會前你要答我兩個問題

1.是否好戰?
為左保持公會..會員有最高質素
ob初期 ..會員  長期停留係一個等級層面或超龜速升級   (觀察期 2-3日...番工果d有情講...有冇心玩  我識分)
或者吹雞長期唔到....會踢
四種人我一定會留
一...幫手管理公會
二...吹雞有到
三...有基本交際能力....會講野等等
四...等級高
(重要:  就算你幾高lv....成日自閉唔講野   吹雞老奉唔到  一樣會踢
除非事前講明    要爆肝升lv....升爆lv先打交   我一定冇問題
因為呢種人...玩自閉升lv....唔同人講野  比佢升得高...冇心留係公會
到時候都會自己走...只會晒左一個位)

2.會否長玩 ?   你因為抱住試呢隻game既心態...我地係唔會收  
(原因:  經驗話我知....就算你初期升得幾快都好....
幾個禮拜就冇力唔玩...等級高既人走  會嚴重影響公會士氣
所以我寧願你長玩  升得慢...終有日會封頂...而升得快....封左頂既玩家...都係要等後面既人
所以快慢冇分別....當然  升得快可以操縱市場...賺錢多d  裝備都會令d)

3.  會否投放資金  (不多說)
如果月費制  此項廢除

我地公會  雖然以最強公會為目標
但行事盡量低調....打交只為被動保護團員
在此對各玩家承諾
非必要或者冇特殊理由   都唔主動會搞事

我唸你初期唔好咁好戰劍俠有一個傳統到後期會更新各大門派技的好多好戰幫會都過唔到最後,就算你幾勁都好更新左會大幅下降戰力到時真系哭都冇為

ericwong1986 發表於 11-10-5 12:50 AM
我唸你初期唔好咁好戰劍俠有一個傳統到後期會更新各大門派技的好多好戰幫會都過唔到最後 ...

你岩
不過重點我想講...會員有事  我地一定幫

ob初期   會員  長期停留係一個等級層面或超龜速升級   (觀察期 2-3日)
或者吹雞長期唔到....會踢
同你依條會系初期令人唔想入會的...........我唸返工個D頭個2-3日開始玩一定慢

支持一下=.= 勁吾勁,持吾持久吾知...但起碼有自信+有心-.-

好吸引, 但因為要返工, 唔知時間配唔配合到. 觀望

tamtin 發表於 11-10-5 03:14 PM
好吸引, 但因為要返工, 唔知時間配唔配合到. 觀望

歡迎上班族
只要有心長玩  無任歡迎

呢篇野令我 觸感好大 我玩親online 都好雖要呢樣野@@" 我有誠意加入

D‧W★ 發表於 11-10-5 03:17 PM
呢篇野令我 觸感好大 我玩親online 都好雖要呢樣野@@" 我有誠意加入

id  未確定
但係我開左公會   會係大頻叫收生  到時見到公會名你可以密我

咁好 到時入面相見

劍3系幾好 有D劍1 感覺只系轉左3D同門派唔同左要上手唔難不過要一點時間太奈冇玩過啦對上一次玩月費己經系劍1時代

笑傲無雙

聽落去好似好正甘WOR個公會!!不過CCB我唔會放甘多時間落去玩!
等到OB果時先放時間去玩,都時如果想加入先至找你入公會得唔得ar?

*小白*萬人迷 發表於 11-10-6 04:04 AM
聽落去好似好正甘WOR個公會!!不過CCB我唔會放甘多時間落去玩!
等到OB果時先放時間去玩,都時如果想加入先至 ...

好呀~  到時密我  pm我都得

笑傲無雙

支持一下...

笑傲無雙

其實OB 係未港, 澳, 台同一SER 玩?

笑傲無雙

雨遙 發表於 11-10-6 06:38 AM
好呀~  到時密我  pm我都得

嗯...到時再睇下OB有咩SER再決定玩咩SER...如果玩同SER就一起打拚XD

笑傲無雙

kong-2000 發表於 11-10-6 03:03 PM
其實OB 係未港, 澳, 台同一SER 玩?

如果係分3地 SER...我會入TW  SER  
至於HK+MC 我唔會入去玩...因為人流.流失得太快所以都係去玩TW  SER
希望佢TW SER 唔好好似新幹線甘又+D通訊鎖啦...如果係就慘了!!

我見到你打既野@_@好想加入你既公會哈哈 不過可惜 己有公會了T___T 只好支持一下

你開既公會有好大既吸引力係到@@" 請問會長大人你有沒有意思 想對外發展一些關係@@

我有興趣加入公會,不過是上班一族收嗎?

還有請問有rc嗎

和怎找會長呢,
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 06:24 PM , Processed in 0.034544 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存