2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 W.O.Tanks /Warplanes 國服/美服既火炮經驗問題
go

國服/美服既火炮經驗問題 [複製鏈接]

美服有冇調低火炮即係spg既經驗
國服秒三架打傷幾架都係得千幾
我係用s51

2KF大型活動勳章 K歌達人

銀河戰國 發表於 11-10-6 10:58 AM
美服有冇調低火炮即係spg既經驗
國服秒三架打傷幾架都係得千幾
我係用s51

我很少玩 arty 一會試一試找一找朋友的單場經驗 及 日本玩家的單場經驗看一看
如果沒有錯誤 國服的xp 是高一點的說
因為我記憶中 美服最高 xp 也沒有超過 三千
一會看一看日本玩家的記錄再回答
[因為日本玩家他們多半也是勝率在 80-90%左右 所以無意外 他們會出現最高的單場吧]

回復 銀河戰國 的帖子

我自己都有玩arty , M12
記憶中同你差吾多戰績既 , 即係傷幾部爆幾架甘..
嬴左都係1xxx - 11xx ? 或者1千以下..差吾多呢個數..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 07:52 AM , Processed in 0.028876 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存