2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 泰拉瑪伊香港公會 無盡的深淵 中的敗類 ...
go

[分享] 泰拉瑪伊香港公會 無盡的深淵 中的敗類   [複製鏈接]

巴哈鏈結
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... num=2&subbsn=19

無恥,濫權狗,你學乜撚野人打機呀?屌你老母!一開始,公會頻串柒柒?
後尾仲要黎多鑊主動開罵戰,仲搞小圈子,乜撚野我on9,你地自己心知肚明,擺明就係你地搞小圈子求其話我一句on9就算啦!
屌你老母,我唔撚會再忍呢啖氣架啦屌你老母!!!

仲夠膽踢鳩我走?巴哈同呢度,我都post撚晒架啦,如果你班仆街唔撚識公開道歉嘅,我會再post去更多論壇,屌你地老母!!!

洗唔洗句句粗口-.-  

vish 發表於 11-10-8 08:45 AM
洗唔洗句句粗口-.-

我從未試過咁火,我講少一句粗口我都一定會爆炸架,屌佢地老母!!!
我唔學呀極醜惡咁拍埋片加句句粗口旁白算好,如果真係咁,我諗你地一定要收細音量先可以睇

雖然條片與龍之谷無關,但呢條片可以模擬到我大約想點鬧人:
http://www.youtube.com/watch?v=WX_CqZioUM4

好在我係玩太古SER  D台灣人不知幾nice  
又唔會好似香港人D小學雞咁三言兩語就動刀槍/炮嘴
打機有時唔一定要同香港人埋堆同一個SER先係好既

夢之影武者 發表於 11-10-8 10:51 AM
好在我係玩太古SER  D台灣人不知幾nice  
又唔會好似香港人D小學雞咁三言兩語就動刀槍/炮嘴
打機有時唔一定 ...

我諗住有個頻道可以用返廣東話輕鬆D,所以先入香港公會
而家我開左香港有品公會,我預左會有一段時間冇人入,因為香港太多小學雞
一個小學雞,係絕對唔可能守到我D會規,自然都唔會入黎

希望有一堆香港新手會入黎啦,當然條件就係要有品...我唔希望公會得我同我本身D女仔fd咁少人呀= =

御門千早 發表於 11-10-8 11:04 AM
而家我開左香港有品公會,我預左會有一段時間冇人入 ...

香港人講野係咁= =無計
正常黎講係比台灣人容易發生衝突好多- -
所以一向都唔入hk公會

嗯...
我地平時多數係太子打機
你係巴哈話見到真人會開我地波喎...
係咪真係見到真人會打到我地殘廢架??
會既我再比地址你黎搵我地XD
瑟雷菲字

有時如果唔係本身有問題
咁易比成班人話on9咩??
眾人皆醉我獨醒
定係係眾人皆醒我獨醉

御門千早 發表於 11-10-8 11:04 AM
而家我開左香港有品公會,我預左會有一段時間冇人入 ...

其實台灣人唔係你想像中咁難溝通既!!
E家好多台灣人都識廣東話  有D仲勁到識粗口添
當然  佢地唔會好似香港人咁下下都講E D咁既野  識唔等於要講!!
得閒同佢地講野學習下台語咪幾好  學費又唔洗比既 又唔驚下下比人問侯你家人

台灣人真係唔會有小學雞集中營,講真呢班仆街搞到我有D後悔離開左雲之殿,人地都係香港公會但我從未見過有小學雞,我留喺果度都好耐下!我諗都超過半年架啦!

終於有狗上黎啦? 識得吠鳩我啦? 屌你老母,仲諗住我要浪費氣力去打到你班仆街殘廢
我就係唔係幾識講野架啦,但唔代表你地可以串撚到咁,串柒柒好撚好玩呀?
你地睇撚下你地啦,名譽已經掃撚晒地啦屌你老母
不過唔見得你地好撚醒囉,一句on9就講完冇野講,屌你老母
知唔撚知你地衰乜撚呀?覺得我好似串緊咁,可以話俾我知,但係你地咁撚樣串法係人都會激撚到癲,知唔撚知呀屌你老母!
果句打到你地殘廢,係我擺明引鳩你地出黎吠我,而家見你地有狗上水,我可以刪啦

一係全公會同我公開道歉,一係名譽掃地自己揀,好簡單

我係剎神之鬼 我都唔知點解on個團就無左 我應該比人無啦啦踢左啦-.-

Mr楓 發表於 11-10-8 12:08 PM
我係剎神之鬼 我都唔知點解on個團就無左 我應該比人無啦啦踢左啦-.-

如果你想,入黎我個公會...
我有嚴格品德監控,禁止明顯缺德行為

一隻手掌拍唔響  唔通因為你個名問題 大家先咁對你咩 你又唔諗下自己衰d咩
冇人會一入公會冇耐就俾人屌 夾埋恰你一個? 好笑 又唔見有第2個係咁?
你唔儉討下自己問題出係邊 就上黎亂咁講野 1個人話你 可能係偏見 2個人話你 你可以話佢地針對你
一村人屌你 就真係你自己問題  郁d就爆晒粗又上論壇亂咁叫 仲要同我地講po上論壇 叫我地同你嘈
邊個小學雞大家有眼見la 又話見到我地要打到殘廢  你唔好咁mk la 蒲頭你又縮 唔該你柒少陣同幫忙la

以上內容in留字
雖然我唔識你 但見到你咁ge行為真係港人不幸~"~

我轉返哩個ac同你傾

同埋 關仁睇到哩段野 叫我幫佢轉達信息
佢話 [  你咁中意打 想打到我地殘廢 佢約你上拳館 同你真人隻秋隻wor  ]轉話完畢
你唔洗覆我 有咩就同佢講la

又一隻狗上黎吠啦,有眼睇到啦大家,又係D小學雞玩排斥果D說話
呢堆陷家剷呢,講野同D五毛狗真係有幾分相似
我將呢D野po上黎,係為左公義,唔撚好忘記你地公會果個小圈子入邊再多人,都唔係大部份人,更加唔可以代表全服D香港人
成個ser都知撚晒你地D仆街野架啦,唔該,冇品咪撚學人話我小學雞啦屌你老母,自己冇品仲想我唔撚嘈你地?
仲有,真係以為果幾個人就一定岩晒?你地D態度呢?自己唔撚檢討自己?
有權利就有責任,公會頻和平你地係要負責嘅,有咩唔岩唔係用果D咁撚柒仆街嘅態度串人!

就正如咁,劉曉波,趙連海呢D人,夠俾成村五毛狗,共狗屌啦,咁係唔係佢唔岩?自己話啦!屌你老母!

我係白幽 我依加上黎同你講!!!  你問自己,人地新入我地唔串點解係都要串你0,0?
唔好下下用巴哈大我地,解點d人依為放上巴哈就會好威?就會依為我地會驚?
你唸下你個1個星期啦 入到唔夠1個星期就串到公會d人- - 連d人咩性格都唔知就串人
你講d野又係要比人吊既上次 你問聖陡玩唔玩終傷,關人話我都唔玩終傷啦,冇用嫁 你就話要關人解釋點解終傷對祭冇用?

你話全ser都知道我地d 衰野
其實你想吹幾大米幾大囉 ser入面d人有眼睇嫁
唔係你講2句人地就信 你當人地冇腦嫁咩
好心你自己條氣唔順 就唔好借題發揮la
如果好似你所咁講 我地搞小圈子 屌新人玩新人 我地公會應該得十個人左右
我地踢你 係因為唔想有d咁ge敗類留係公會生事 搞風搞雨
你睇你上黎po埋d咁ge野 就知la
成熟少少la

咁我唔明就要問,咁都有唔岩呀?咁即係你地自己諗埋一邊以為我串啦!
屌你老母,果句我係認真去問架!我而家都仲未得到個答案我好撚不滿!

點解話你地小學雞?睇到啦,明撚晒啦!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-15 12:42 PM , Processed in 0.040757 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存