2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 泰拉瑪伊香港公會 無盡的深淵 中的敗類 ...
樓主: 御門千早
go

[分享] 泰拉瑪伊香港公會 無盡的深淵 中的敗類   [複製鏈接]

開頭關仁同我講佢話要真人開波,我以為好大件事嫁

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

支持真人傾掂佢...唔洗係廢嘈,,
反正大家都係hk人..見面都方便d...

Findarato 發表於 11-10-8 04:07 PM
你想入同比唔比你入係兩回事

俾我就入,唔俾就算,我唔係事必要入,成件事睇你地決定
呢個根本唔係單方面問題,清醒D諗,可能雙方都做左小學雞,不過係一堆小學雞同1隻小學雞對立緊咁解
我冇話要你地就晒我,但係如果唔想再嘈,咁你諗返自己果句話!

你叫我講野之前諗過先,但我覺得唔係剩係我要,你自己都要咁做先岩! 呢樣野你唔可以單方面要求我!
你要諗後果,諗下我會唔會發癲,因為俾人係咁串再俾人係咁粗口鬧,就算係講笑,遲早都爆煲架啦!
我講野就係冇你咁醒架啦,冇可能好似你咁諗過晒有冇漏洞,識包容嘅自然咩問題都冇

而家罵戰完左,大家已經返回談判桌架啦,好好地諗下有咩安排,最後搵個我未黑單嘅人send郵件/fb message俾我(前者黑單左係唔係send唔到,唔知啦,當佢係先),如果附上道歉當然好,雖然我覺得你地唔太可能
我會暫時"隱居"一段時間玩住其他game先,徹底冷靜返先之後,我如果收到msg,會再按照內容決定返唔返黎,同埋決定自己點樣收拾呢個爛攤子(當然我係講能力範圍做到嘅事,做唔到果D我冇辦法,靠你地啦)

雖然同我預計一樣收唔到道歉同滿意答覆,但呢個post算係可以完,但之後係唔係del post再睇你地...
重新講多次我係有心理陰影,有D野我見到係可以好敏感,如有發現試下禁住我,唔好進一步撩起我把火,小事化大
或者你一時間唔慣,慢慢黎,我冇要求你一時間可以做到

我攰啦,需要休息好耐,件事下次我會解決...請容許我逃避一段時間,唔好再特登去搵我啦...

玩到金大先!? 先走佬=口=

有緣再見啦 杰哥

回復 櫻井檜 的帖子

你密HoliNesS

去混ser入我公會a_a
lv公會仔咋- -
咩人都有架= v =

7lv公會仔- -
留左冇打

我都係曾經係一個無盡既團員
無錯佢地的確係一個小圈子
我埋唔到堆就脫了
一路食花追POST
見到你呢個POST 真係笑左我好耐

1. 你對男仔同女仔既態度完全係兩回事
2.話人爆粗罵你 你自己粗口重多過人地
3.你話人地小學雞 睇完你篇文同回覆你根本係一隻幼稚蛋
4.你罵完人屌完人就想人地收返你 搞笑==
5.屌完人地個公會而家就想扮無事入返去 del post有鬼用咩 個名都比你搞臭左啦
6.你覺得你而家和解叫好偉大咩== 唔怪得你叫神千草啦...哈哈哈

最後一句 杰哥好走不送
爆爆王歡迎你
已有 4 人評分Good 收起 理由
cashcat001 + 1 支持你!下次繼續^_^
st0332076 + 1 綜合意見:D
櫻井檜 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!
帥鬼xd + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 4   查看全部評分

你自己開個咁的公會一,一要人入都難,小朋友真係小朋友

平時我自問點都唔會咁小學雞,係因為俾人引爆左我個心理陰影先咁樣
人人都可能有心理陰影,邊個俾人引爆左呢樣野都可能好大件事
就好似某D女仔因為俾人非禮/強姦過,就連拍拖都唔夠膽一樣

人癲左,咩都做得出,大家有眼睇架啦,自己小心,
有咩恩怨,如果密頻解決到就密頻
關於呢單野,但如果有高層道個歉,我一定del post
另外請自己約我一個時間同我正式談判,pm講,可以一堆人,或者分開幾次1對1
現實談判就唔需要,喺game談判都夠晒,除非你有意現實同我做朋友(相信你未有能力解除我心理陰影之前,唔會夠膽咁做啦)

御門千早 發表於 11-10-11 11:27 AM
平時我自問點都唔會咁小學雞,係因為俾人引爆左我個心理陰影先咁樣
人人都可能有心理陰影,邊個俾人引爆左呢 ...

用到心理陰影噤大獲               (迷之聲:被繼父侵犯!?
朋友!!你係咪唔開心呀

edxho 發表於 11-10-11 12:34 PM
用到心理陰影噤大獲               (迷之聲:被繼父侵犯!?
朋友!!你係咪唔開心呀 ...

個心理陰影係點,我唔想公開講,多謝

原來個傻西千早係日本人=]
佢一早咁出名架啦~YOUTUBE 都上埋~失敬哂~
真係認真就輸烏=]

你夠啦=.=
唔好幻想自己係咩電視劇咩漫畫主角 … 心理陰影= =
依家仲要人地公會高層低聲下氣收返你
講真 人地公會成百個人唔差在你一個
自己開公會咁把炮 應該唔會稀罕人地收返

其實我想知咩事  到底成件事係點  搞到咁大獲
有冇人可以滿足下我既好奇心
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 04:11 AM , Processed in 0.305688 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存