2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新吞食天地Online 昆9號外 海賊王【樸介】 大家小心小心
返回列表 發新帖 回覆
樓主: lck0606
go

[其他] 昆9號外 海賊王【樸介】 大家小心小心   [複製鏈接]

回復 fateblackwing 的帖子

老實說 現在只肯定【樸介】一定是騙子
而暫時不能確定 我和我團友辦法釣出的分身與正身是不是
只能說我們覺得是 雖然個服有1900人 但事實上玩o既 我諗唔會過300人其他都係分身
一個賣埋同一樣o既人 換同一樣野o既人 賣野句子格式一樣o既野 我相信真係唔多
亦都好有可能係果個人 但那人既然不認 唯有考慮是否要警方查了

傻仔呀 人地叫你比點卡 你就比?咁比法遇左比人昆架啦。講明點品換點品 寵換寵 係最安全既方法,你就先比點卡 後收人野.....

回復 jackwahhk 的帖子

唉 咁冇法啦 平時都唔係咁 先比點卡都冇事 總唔可以叫人先比物品吧-.- 我相信沒有人會肯這樣 係今次撞中昆狗  當買一次教訓啦 信左人地話買點裝 orz

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回復 lck0606 的帖子

講真個陣  你俾人話你好正常
如果個邪鬼同夢炎唔係昆你
佢又同佢d團友相處得好
佢無啦啦俾人屈話昆人
係我都出黎插你啦
同埋如果佢係有前科就話姐
1佢冇前科
2 佢賣既野真係一樣都唔一定係昆人啦
人地俾你咁一唱個名就臭左  仲好似係你岩晒咁
仲有就係佢d團友都信佢 冇踢佢 就知佢為人算唔錯啦
如果唔係 佢早就俾人踢左啦

回復 s!ng 的帖子

哦 咁你咁講我當然冇野好講啦 我都係suspect佢
確實 真係冇咩真實證據 我唔係gm 冇可能check到ip位址
咁o係度我講句對唔住先
但係我唔係完全冇理由
有d理由上面有 我唔再多講
其後有一個新手ac叫敏的人 全頻回我
說夢炎不是騙子
而且說我騙人但不是屈人
如果佢係比我屈 佢話我屈佢咪得 就咩要講埋我騙人
但係佢又冇證據 咁正常都會懷疑果個係佢丫嘛??
同埋佢開頭就講:夢炎冇昆人 但後來又話佢同夢炎完全冇關系(講到唔識佢咁)
冇關系又要幫人講野 如果你話路見不平 拔刀相助 沒話好說 為一個唔識o既人拔刀相助嘈幾個鍾?
前後自相矛盾 咁又係點??

同埋我另外有興趣問o下 你同佢同團??其實我都唔知佢團有冇踢佢 但你係點留意到??
仲有佢團長唔踢佢 其實唔等於d咩 假設佢團長不知情 佢話冇做過 我係團長我都會信我自己團員先
仲有 所謂前科 有人會笨到用同一ac上黎昆人昆幾次繼續昆落去??咁樣黎推論佢人品好好 會唔會有d問題?? (純有趣問o下 唔係諗住罵戰)

anyway 總之現時只肯定【樸介】係昆狗 現正詢問警方 如果警方受理 由佢地查吧
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 06:54 AM , Processed in 0.029572 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存