2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 烽火大唐 中了任務bug... 求救= =
go

[疑難雜症] 中了任務bug... 求救= = [複製鏈接]

我已經email左比官方,但佢地好似唔明,幫唔到手....

星期一我在漠北接"餵養寵物"任務時, 竟然彈出"天降詳瑞"任務既視窗出黎...我手快快接左, 因為無諗過接餵養寵物無變左天降詳瑞= =....

按左接任之後, 餵養寵物任務既npc頭上既書卷唔見左...又無灰色既書卷出現.... 如是者系統就當我接左餵養寵物任務...但係無寵物走出來... 任務欄果度亦無新任務出現, 即係呢個任變左解唔到, 又取消唔到, 成世都kick住係度無得做....  官方要我cap圖, 但我都唔知cap咩比官方好... 因為無左個任..任務欄又無呢個任 = =....

其實中呢個bug之前有個怪事, 接餵養寵物前,我解左"天降詳瑞" 同埋"征戰高麗(即係跌10粒高麗聲望新出既任務)" ...中bug之後, 征戰高麗可以重接= = ...呢個任有338萬exp...我解左兩次 ... ~~ 係咪果刻回溯左....官方唔該check下.....   我星期一、二都接唔到寵物任,到而家去npc果度都解唔到又接唔到...

主要系,要有圖先好辦事。無圖齋字,處理起嚟就好慢,咁噶情況一般要更新先會解決

回復 豆腐魚 的帖子

我16號中了bug...21號都更新過了............中bug圖星期三都比左官方了....

到今天我仍然接不到任務....... 350萬經 + 4000名望都沒有了...我都不知點算好-_-... 官方又無得賠

電郵后,客服有無覆你先?如果冇啊,姐係話電郵MISS佐。建議你用HOTMAIL發電郵,客服收到玩家電郵都會第一時間回覆并記錄處理

有覆,但係好似幫唔到我wo .....原來而家exp仲double... 即係每次無左700萬exp  .....4日無左2800萬= =..........咁即係點呀

隔了數天又覆了............官方跟本係想難為人, 等我唔問落去, 由個任務一路bug下去唔想整...
過左7日先問我呢d 資料?  問題早已提交,佢亦回覆我幾只, 再過3日先要呢d資料?? 咁呢d資料幫助到解決個bug d乜野先??????
我唔知官方要核實d咩....個問題問左1個禮拜, 搞唔掂就要核實???????????/

kefu@fungame.hk <kefu@fungame.hk> 於 2011年10月26日下午4:16 寫道:
尊敬的玩家,您好:
           您的來信已經收到,麻烦您提供一下您所在服务器,账号,角色名称,安全信息中填写的真实姓名,身份证号码,密保问题和答案,密保邮箱。您提供信息后我们会进行核实,
kefu@fungame.hk

第3個禮拜做唔到餵寵任~~  
你地完全唔理... 以為要我提供咁多資料嫌煩, 想我唔繼續問...但我已經比晒所有資料你, 你地搞唔掂就唔理人
官方唔回, 呢個版做版主又唔敢回~~ 服務態度係咁?

版主無有後臺權限噶,有問題都係要提交個,

回復 可樂可人兒 的帖子

已經幫你整理BUG并提交比技術部,希望好快可以幫你解決到啦,睇下下次版本更新,可唔可以解到BUG,唔掂就搵我或者MSN侯陽,你明噶。

豆腐魚 發表於 11-11-1 04:18 PM

已經幫你整理BUG并提交比技術部,希望好快可以幫你解決到啦,睇下下次版本更新, ...

過了3個禮拜, 我都是迫不得已找了侯陽喔... 但真的不知向那個求助~
唉呀@@ 唯有期待下次更新了 ,  在此謝過版主們

客氣,有問題我地應該極力幫你解決噶。侯陽果邊話見你個MSN一直冇上,聯繫唔到你,因為之前客服果邊
搵我地確認過BUG噶詳情。希望今次更新后可以幫到你,再唔得就搵侯陽聯繫我
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 04:36 AM , Processed in 0.030842 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存