2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍俠情緣叁 〥百鬼夜行〥(SER1 武林之巔 浩氣盟) ...
go

[公會] 〥百鬼夜行〥(SER1 武林之巔 浩氣盟) [複製鏈接]

〥百鬼夜行〥

仲記得網路遊戲當初帶比大家既感動嗎?
當現實世界不能滿足我地殘缺既心靈
網絡遊戲提供左另外一個世界比我地
比我地有機會去建立/擴張我地既社交團子
令我地忘卻現實既殘酷…比我地有一個休息既機會

我一直都覺得….玩ONLINE GAME最開心既唔係玩到有幾勁,有幾高LV
而係大家可以透過遊戲有講有笑…EVEN成為真實既朋友…
唔開心既時候可以互相安慰…..開心既野可以大家一齊分享

不在乎天長地久,只在乎曾經擁有
只要你公測之後仍然會係呢隻遊戲入面出現
只要你係 “浩氣盟” OR “未決定陣營” 既朋友
唔理你幾多LV
唔理你一日玩幾多個鐘(但要盡量日日在線,即使一陣都好)
最緊要多水吹
歡迎你地加入我地既幫會

我地幫會主張”圓桌精神”…唔會話幫主,堂主就大Q晒…會員就要聽聽話話
你有道理既話….你點串都得….
但希望串得黎…你要識收….比人好落台
盡量做到互相尊重
因為入得我地會~我地就係兄弟

有興趣加入既人~係遊戲入面密  鏡花水月

(目前幫會人數已滿,會於近期內進行調整)

---------------------幫會活動及更新-----------------------

11月1日 幫會全家幅~
11月X日
11月X日
11月X日
11月X日
11月X日
11月X日

本幫會設有RC群(推薦有MIC人士) 及 MSN群

MSN: group63675@msnzone.cn

RC: 9267334

98%hk玩家
得返幾個位ja
惡人咁多人-..-
戰場打空氣咩...轉d人來浩氣啦

如果唔介意既話
都有興趣一齊玩既~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:30 AM , Processed in 0.033146 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存