2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 超時空戰記 放國服babymaster ac 可以面交
go

放國服babymaster ac 可以面交   [複製鏈接]

入面-_-勁多機.... rt 有意加呢個msn rice1991116@hotmail.com

本人在此勸告各有意購買此帳戶之人仕, 除考慮a/c內之機體/item價值外, 亦必須留意此a/c之聲望問題

剔除個人技術問題, clan戰單人突擊被10人圍剿而遭恥笑等事件之外, 此a/c亦不斷利用技能( 如air loop, 小跳 ) 令lag嚴重化, 導致瞬移/撃中但無傷害 等惡行, 臭名遠播

相關討論:
HOMING FAGS WANTED LIST

4: Blazcophony

Oh Baby Baby Baby...
    Babymaster x 1000?
    i should make it higher than x 1000 but he's in brd

5: NozomiNaoya

Faggo- Err I mean Babymaster... scratch that. BabyFaggotMaster.
    Ruins CB even worse and forces the meta to be focused on his shitty lag enforced bullshit.

clan 戰中被怒罵 "GO SUX MY DICK BABYMASTER" 等 ( 港譯即"babymaster 含撚啦" )
http://www.youtube.com/watch?v=ordwQ8u21lk

google "cosmic break babymaster" 的第一個result
Post your Self-Given Title! ( 給你自己的名號 )
   LXE wrote:
   The most hated player in CosmicBreak. ( 最受憎恨的玩家 )

NecroWing wrote:
   Are you BabYMaster? ( 你是BabYMaster? )

另外早前亦曾犯下以RC洗頻, 無視隊友警告等罪行, 作案太多不便節錄

在此再一此勸告如欲購買請必三思

我有幾個ac 要咩機有咩機  你ac有咩特別野先~_~

最衰冇得機過機......否則我會買(望住那2隻課金量等於我全機庫所有機体所課的金量但仍冇法入手的MBG OAQ)
ro box會不會有?會不會?會不會?會不會?會不會......(抓狂

回復 死靈烏鴉 的帖子

thx 死靈的
HOMING FAGS WANTED LIST

原來也有這種東西, 我也得閒抄返D
lag到好似開外掛的player, 打那些打到火 ="=
(dos的最嚴重, wiz的也不少)

回復 死靈烏鴉 的帖子

死靈先生
LAG機 人人都唔想
我有時都LAG啦 唔通你未LAG過咩

關於團戰果件事  
唔知內情唔好亂咁批評人
佢會自己走左過去 係因為佢隻耳機壞左
聽唔到我指示 唔知要走先走左出去
而一開始跟我衝去拖炮陣既覺娘群
完全做唔到自己應該做既野
搞到山頂既亞娘有2隻聽錯指示落左呢幫
搞到山頂冇人頂 又有2個斷左線
輸都唔可以怪哂佢

須世理 發表於 11-10-29 06:24 PM
回復 死靈烏鴉 的帖子

死靈先生

你大概看不明白"此a/c亦不斷利用技能( 如air loop, 小跳 ) 令lag嚴重化" 這句是甚麼意思吧?
lag 唔單止唔係未試過, 根本香港連去國服就一定會lag, 所以先要自重避免用呢d skills, 大家都係香港玩家, 又唔見甘多外國人嘈我?

clan 戰果d 我唔理你啦, 都話左係呢件事以外, 要講既我大把野要講

須世理 發表於 11-10-29 06:24 PM
回復 死靈烏鴉 的帖子

死靈先生

看來你還不知道國服的人對樓主的看法是怎樣.... 這而經是很久至今而累積的事情  先不講盟戰什麼的
樓主的名聲相當之利害...   在國服恐怕沒有人會不認識他.... 而至於lag方面  我倒是不覺得有什麼問題  而我自己本身玩都不會經常lag... 不過不知道為什麼國服的人會如此重視這位人物 什至可能到處都聽到有人在談論他 如果不憧英文的你可能不大影響吧

真讓人好奇是怎麼玩到會玩到這般烏煙瘴氣的爛名聲...?
洗頻道被盯上是很正常,但是打到會被眾多老外記起來也夠厲害的。

還有,利用短跳、空翻製造LAG是?
如果本身LAG的玩家,用不用都是一樣神閃讓人難以擊中吧?
看過最好笑的神閃...某跳樓關卡,格機神閃到自己穿越地板墜海而死

樹大招風吧-.-
吾識玩gelag機玩家不會比人重視吧我lag到根本成個晝面停左..  根本玩國服我沒什麼出聲只是人家愛討論我

人地睇吾順眼姐咩都鍾意懶  睇我吾順眼就算鬼佬關你咩事?
食飽飯冇事做?
呢d人根本冇野搵離做-.-+上落井下石 制造話題? 小朋友智慧就想利用人地離嘈..唉..
吾比玩跳吾比咩 咁點算..? 點玩 打機ge自由都要你管嗎?

正所為人之將死其言也善..
我都不玩了都要討論那麼多風波出來..
正名閣下為人係點樣呢?
不玩了也要一點情面也不留?

人之將死是沒甚麼所謂的, 但作為下一手的買家絕對有知情的權利, 就如買樓也不會走去買凶宅
我也沒興趣討論你的行為, 反正甚至用外掛也是個人自由, 而且你根本不會聽得懂
重新說明一次我的回應是對準買家說的

g85155106 發表於 11-10-30 10:00 PM
真讓人好奇是怎麼玩到會玩到這般烏煙瘴氣的爛名聲...?
洗頻道被盯上是很正常,但是打到會被眾多老外記起來 ...

我心愛的師父
你去了哪fxxkyou??
算了  伍子亞娘fullboost用空番  
神閃得沒有方法瞄準
只有他打中人  人們沒有方法打他
有夠討厭
只有偶然一剎那 他才會定一定給人殺

還有老外連他要賣ac也知道了
今天打混戰時看見一名老外對babymaster說了兩句話
大意是:為何babymaster仍玩cb? 不是賣了ac嗎?
真是一位 揚名中外的玩家呢

雙騎盾轉狼 覺龍 龍娘虎男
雖然是一堆神閃機率極高的格機  但是要打並不難 最小打中也會扣血
至於伍子琪是打中了也不會扣血 但他用高攻的亞娘砲一邊空番一邊射
空番已經可以進行大量迴避 還要用亞娘的fullboost 長時間在空中  神閃 打中了也不會扣血
所以神憎鬼厭是正常的

喔..那不難了解會有這樣的名聲呢。
除非是超級M喜歡被罵、被追殺,不然應該不會有人買了。

對伍子國服的印象:火男拿著火刀AM砍一砍自己穿越地板墜樓死

話說最近是因為有點懶的上=A=...

g85155106 發表於 11-10-31 10:51 AM
喔..那不難了解會有這樣的名聲呢。
除非是超級M喜歡被罵、被追殺,不然應該不會有人買了。

我複製了你的核娘呢
還要兩隻

我看見伍子琪 我也覺得很討厭
VIP我不是一個問題
只有你打中我 我打不中你 便是一個問題

原來我係楊名中外-__-"
不個我吾知

回復 kelu11 的帖子
空番已經可以進行大量迴避 還要用亞娘的fullboost 長時間在空中  神閃 打中了也不會扣血
所以神憎鬼厭是正常的

先說明一下, 單是如此是無法將仇恨值推至這個水平
請參考HOMING FAGS WANTED LIST那個討論串, 同樣是lag + 神閃 + 覺醒空女 + a roll 的 koi 是會有人支持的

打機打到日服外國人都識我=_=感動

死靈烏鴉 發表於 11-10-31 12:30 PM
回復 kelu11 的帖子

我有說亞娘的砲-.-
已經是honing beam attack

Koi是只有一隻核娘 其他也是技術-.-  但我見koi係無神閃的
伍子琪真是神閃神閃神閃同神閃

當然 我知道原因還有很多(follow me)

話說 為何我也被鬼佬說我是homing fag-.-
用mb空也是homing fag嗎? 還是最近我用太多核娘-3-?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:30 AM , Processed in 0.031618 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存