2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 西遊Online [color=Red]嚴重..要求客服徹查[/color]
返回列表 發新帖 回覆
go

[消息情報] [color=Red]嚴重..要求客服徹查[/color] [複製鏈接]

> 由於前幾日回溯問題...造成1個嚴重bug元寶事件
>
>
> 操作程序例子:身上有2千元寶。將2千元寶給予分身。再重登卡帳..30分鍾後登入.元寶又回復返自身..以此類推bug下去....造成現有玩家擁有大量元寶
>
> 已知人物名單:一乂一 一琴一 一f一
>
> 要求:客服徹查..比個交代玩家
>
> 理由:對用了大量現金玩的玩家不公平...
>
> 證據:沒有...要求gm查找紀錄..thx
>
> 日期時間:由發生回溯及卡帳至今日 28-10-2011
>
> 本人角色名稱:12312312
> 本人帳號名稱:jackey5196

笑傲無雙 玩過星曲WEB

真定假呀,如果真既話真係.....

笑傲無雙

如果真係咁!真係唔公平...我會唔玩,

真係好過份!!!!!!!!!!!!

玩家過份..伺服器質素差...
竟然會發生咁傳統既回潮方法
成個伺服器咁大  如果呢個方法真係成功既話  應該唔止#1 所說的3位吧
會唔會仲有其他類似 "玩左好多$既人" 係度賊喊捉賊呢?????

不過支持樓主叫官方撤查!!  

題外話:  樓主點解會知道個方法既??  我頭先特登買50$ 點都唔成功wor

此post 極有可能是  惡搞  或是   賊喊捉賊的post

因為呢個事件對玩家而言實在不能接受
看過此post 更令我對這遊戲卻步了
細心翻查    樓主資料        原來是新acc  (本人也是 , 因舊帳戶暫時比凍結)

樓主資料    最巧妙的地方莫過於   在RC語音  serarch  樓主id 時
會發現用戶名稱是   我是瘋子(夜雨清風)

此為夜雨清風賣acc  post  http://www.2000fun.com/thread-4667940-1-1.html

點解樓主要特登開新acc  黎檢舉人地???   仲刻意留低自己  角色資料??

> 本人角色名稱:12312312
> 本人帳號名稱:jackey5196            ( 一睇便知是分身吧...)

路過的人士 發表於 11-10-30 06:07 AM
此post 極有可能是  惡搞  或是   賊喊捉賊的post

因為呢個事件對玩家而言實在不能接受

我一早就話係夜雨清風 黎呢條友- -!
你唔好怪佢呢個白痴仔啦..佢宅到唔宅既傻仔黎
入左黎我地個RC到係到嘈生晒 係到玩捉字仲話要玩6音...又話要POST上唔知邊到唔知邊到...
佢同...之前睇YOUTUBE 過個巴士...話人8婆過個 o靚仔 一樣...個感覺

呢條毒撚夜雨清風- - 堅係宅男黎...我對佢簡直又愛又恨

我都要求GM 查一下 

Alta活動勳章 笑傲無雙

你地慢慢嘴炮吧=] 你地連毒撚都斗5過..有咩資格批評人=]......再見啦..bug元寶的傻仔..此帖待封..不回post
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 03:08 AM , Processed in 0.037848 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存