2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 官方人員請進..請問呢樣係咩黎???可唔可以入黎解答下我 ...
go

[疑問] 官方人員請進..請問呢樣係咩黎???可唔可以入黎解答下我同大部份人既疑問呢?   [複製鏈接]

官方只懂高壓手段  一意孤行   無視玩家意見

我睇吾出台灣下降武鬥幣果陣. 有d咩人系到嘈=.=有幾多?
相反GM自把自為改左公告就出現所謂被插既現象.  GM們到底知吾知你地做錯乜春.
如果覺得下降武鬥幣吾公平. 你地亦都可以講句因為台灣甘做. 我地照做.
我相信香港人冇得怨你地. 最多怨台灣. 唉. 經一時長一智呀大佬 真系吾想鬧你地弱智

發表於 1 小時前 |只看該作者
陰謀論講句,其實極度 懷疑, 可能, 有機會官方有人自己玩, 然後已齊一套, 吾想人地甘快打得到,

或/ 官方有FD(宅男/女個種)..玩緊, 已齊曬一套, 殺人殺得未夠喉, 吾準官方改住

或/ 官方有D齊一套的FD/ 或有FD要打來緊星期六的武鬥, 為左內定比只白獅子佢, 所以死都吾肯開。
廢事出事,

放心啦,來緊佢地過左禮拜六,等個D內定左拎到白獅子的人拎到, 官方就會跳出來講野, 話自己已經有方法了.~~

同埋廳講, 有個公會會長用自己的三個全身+10的分身叫人去代打添...官方肯定會當無野, 又吾會CHECK資料, 因為......  大家明啦

一切都係想像, 可能, 有機會, 上述都只係虛構, 如有類同, 實屬巧合.....

------------------我是可惡的分隔線--------------------

發表於 半小時前 |只看該作者

cation_lee 發表於 11-11-2 09:52 AM
    陰謀論講句,其實極度 懷疑, 可能, 有機會官方有人自己玩, 然後已齊一套, 吾想人地甘快打得到,

或/ 官方 ...

同埋廳講, 有個公會會長用自己的三個全身+10的分身叫人去代打添...官方肯定會當無野, 又吾會CHECK資料, 因為......  大家明啦

咁勁?? WHO??? :O 我想知 A_A

聽聞秋SER 某某公會有玩家可以好方便咁用MSN 搵到GM 朋友幫手@_@

係有D 野既~點會咁岩唔一早公告出黎(台灣出左2個星期)...臨維護前2日先公告

----------------------------------------------------------------

唔通真係因為咁@_@?!

晴儿寶貝 發表於 11-11-2 12:12 PM
我睇吾出台灣下降武鬥幣果陣. 有d咩人系到嘈=.=有幾多?
相反GM自把自為改左公告就出現所謂被插既現象.  GM ...

1.唔明要講幾多次,只係遲D推出,無講過呢個調整唔出。個投票只係讚唔讚成開放,睇唔出點樣少數人意見法,如果以後都唔出呢樣調整先黎話跟少數人意見啦不如

2.如果覺得下降武鬥幣吾公平. 你地亦都可以講句因為台灣甘做. 我地照做.
我相信香港人冇得怨你地. 最多怨台灣. 唉. 經一時長一智呀大佬 真系吾想鬧你地弱智<----其實而家講乜都得,到時真係跟台灣出左,咪又係會有人話「人地台灣做你就要跟住做架喇?真系吾想鬧你地弱智」

算數啦,,  咁樣做只係唔想比星期6 打星空大賽果班人趕上去沖55裝姐  內唔內定大家心照

個投票 大家都知係講緊個調整係唔係即時性 (今日的更新)  

你咁多廢話無非都係扮無野姐     算數啦

回復 altamm 的帖子

2.如果覺得下降武鬥幣吾公平. 你地亦都可以講句因為台灣甘做. 我地照做.
我相信香港人冇得怨你地. 最多怨台灣. 唉. 經一時長一智呀大佬 真系吾想鬧你地弱智<----
其實而家講乜都得,到時真係跟台灣出左,咪又係會有人話「人地台灣做你就要跟住做架喇?真系吾想鬧你地弱智

HAHA. 你既回應話比我聽. 你只系幫自己兜圈令自己容易下台.
甘我知道以後點樣叫你. 既然你點做都系甘弱智

你有冇考慮開返個新AC叫 弱智altamm ? 等人地易明D 你打緊份弱智工?

""聞秋SER 某某公會有玩家可以好方便咁用MSN 搵到GM 朋友幫手@_@ 係有D 野既~點會咁岩唔一早公告出黎(台灣出左2個星期)...臨維護前2日先公告""

所以話E隻GAME  已步入滅亡階段     官方的打壓、無理封帳等行為已經令人髮指  加上不理會玩家意見  只能說  " 皮爾修 "

加上如果唔係身有屎洗咩尋日咁急出公告    就係唔想星空大賽D人  趕到沖55LV裝   加大某某隊伍的嬴面

唔係身有屎就神早應該出定公告啦   等尋日先出??  你都幾抵死下咁

古墓藍藍 發表於 11-11-2 12:19 PM
發表於 1 小時前 |只看該作者
陰謀論講句,其實極度 懷疑, 可能, 有機會官方有人自己玩, 然後已齊一套, 吾 ...

唔知你想我回應邊一樣,回應番有關個調整既部份啦

官方當然要有人玩隻game,先知發生咩事,但絕唔會因為呢類原因令遊戲調整推遲,對於遊戲調整推出既時間,我地係完全唔會考慮對官方人員既帳號既影響

對於禮拜六之後官方跳出黎講有解決方法,呢點實在只能話你太陰謀論。當然,照你講法係星期六之後官方跳出黎講有解決方法呢點又的確又好高機會正確既,因為相信營運團隊都未能夠係星期六之前諗到解決方法。

當然,你有你既諗法,我都阻止唔到你。

回復 良B 的帖子

話題外
由佢GM屬性入火山口多次殺人都知香港班GM乜料啦
系咪想話比我地聽+10裝都吾夠GM打呀. 我地夠知啦
注意下自己行為啦. 火山口開放黎令我地比你地SM?

你估而加開私服咩  我開仙境私服果陣都冇你地甘冇品啦 低能

良B 發表於 11-11-2 12:22 PM
算數啦,,  咁樣做只係唔想比星期6 打星空大賽果班人趕上去沖55裝姐  內唔內定大家心照

個投票 大家都知係 ...

嘩,係咁架,我真係唔知喎,咁都係話投緊個調整係唔係即時性,何以見得?

即時性又指幾時?10月26號?11月2號?定11月9號?

你咁樣係咪講乜都得?

晴儿寶貝 發表於 11-11-2 12:25 PM

我既回應只係表達左結果點都係會有人唔滿意,唔係你講到咁完美姐,唔同角度睇到唔同既野,你都可以「點做都系甘弱智」咁認為既

甘得啦-.-呢個POST同你既對話完結

多謝 弱智altamm 偉大既回復

altamm 發表於 11-11-2 12:29 PM
嘩,係咁架,我真係唔知喎,咁都係話投緊個調整係唔係即時性,何以見得?

即時性又指幾時?10月26號?11 ...

你的答法好明顯係到兜圈    你扮無知我唔怪你  

但係連玩家的意見都不理會   E點 我想E隻GAME的存活期應該就完

點解代表官方黎2KF 做版主D 言行舉止咁唔大體既?!?!
唔通官方版主個AC 俾人爆左黎留言@O@?

就好似香港政府甘派6000蚊都要玩殘人a_a  
到最後咪變左派又比人吊 吾派又比人吊囉

算啦...人地都暗示哂~
如果係一位正常版主~真係無問題
又點會用呢D 語氣黎回覆玩家既回應丫~
定係呢間代理D 職員全部都係咁呢?
真係要反映下先

古墓藍藍 發表於 11-11-2 12:54 PM
算啦...人地都暗示哂~
如果係一位正常版主~真係無問題
又點會用呢D 語氣黎回覆玩家既回應丫~

所以話 簡單來說係代理迫使晴空滅亡

altamm 發表於 11-11-2 12:19 PM
1.唔明要講幾多次,只係遲D推出,無講過呢個調整唔出。個投票只係讚唔讚成開放,睇唔出點樣少數人意見法 ...

對於未買到裝打今星期既公會你又點解釋!?
公平係邊!?

正所謂官字兩個口~不過係爛口~佢地有原因咁急公告~而家又兜唔返轉頭~
你睇佢地個位官方人員D 態度就明啦~
無問題的話點會用D 咁既態度對玩家?!
我玩咁耐GAME 都試過有代理會用D 咁既態度回應玩家囉~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-3 06:19 PM , Processed in 0.032368 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存