2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 數碼產品專區 SAMSUNG ST96 抵唔抵買?
go

SAMSUNG ST96 抵唔抵買? [複製鏈接]

超輕便ST96
ST96擁有1,450萬像素背照式CMOS感光元件,加上雙重防手震功能(Dual IS),減少了因手震而造成模糊不清的影像,尤其是在低光、慢快門的情形下,背照式CMOS和雙重防手震功能雙管齊下,使影像更清晰銳利。而且更提供觸目的1080p全高清攝錄,並配備2.7吋高解像QVGA LCD螢幕。ST96方便攜帶,其26mm廣角鏡支援5倍光學的變焦,並提供各種全景攝影功能。內置創意功能Creative Movie Maker創意影片製作,用家可以用影片或相片製作成短片,儲存於獨立的影片檔案中,不需要連接到電腦,而作出即時分享,用家更可加入切合主題的特效和音樂。ST96的3D相片功能,能透過3D高清電視立體活現眼前,猶如置身現場一樣。ST96現已正式發售。
大約$1980,,值唔值?

D FUNSHION咁好...   2000蚊唔貴啦

2000蚊直頭抵啦...想唔買都唔得~

係呀...呢部機個FUNSHION真係唔錯
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-25 09:27 AM , Processed in 0.029257 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存