2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩神伝 Soul Captor 應該係大部份玩家想講既心聲(希望官方睇到) ...
go

[其他] 應該係大部份玩家想講既心聲(希望官方睇到)   [複製鏈接]

玩到今日 遊戲本身算唔錯既
只係由開頭改任務經驗 而至到改埋任務金錢獎勵就開始出現好大問題
首先係以前用時間玩既玩家 以前佢地用寶貴既時間解任搵遊戲金 都係應得既
其次係用點玩既玩家 佢地入點抽物品/買物品 再放出去搵遊戲金 一樣係應得既
或者仲有一部份係用小小時間又用小小點玩既玩家 佢地搵到遊戲金一樣係應得既
更加有部份用好多時間又用唔小點去玩既玩家 佢地搵到遊戲金更加係應該
今日我地呢4種玩家變成點樣呢 每日解下宅任+副本日任(以2個副本來計)+活動
已經差唔多平衡唔到每日遊戲入面既開支 任務獎勵越變越小而玩家被動技能又越升越高(越高即係越貴)
你叫我地仲點樣支持落去 開始時大家都以為入下點 再賣出一D物品就搵得番遊戲金原來係錯既
入點既因為冇遊戲金而想用點換遊戲金 點知以前有錢既又因為要學技能/賣物品而變成都冇錢喇
即係而家差唔多每個玩家都要面臨冇金既情況(我唔排除會有人出黎話佢仲有好多金)
試問再係咁落去 每個玩家最終要用咩方法搵到遊戲既錢玩落去呢
真係好希望橘子方面正視一下呢方面既問題 我識好多玩家真係唔多介意用真錢玩遊戲
但係而家真係你用點都冇方法搵到遊戲錢  再次希望橘子盡快幫我地呢班仲想玩落去既玩家啦 謝謝

玩過星曲WEB

讚~
不過我諗橘子的管理人 吾會睇到了~.~
  距地e家好似放棄左e個板~上次的公告都係19/10  e家連的開機同活動公告都懶得係到開

本人,本身都有4-5000金,現在學被動技都學到得返幾百金...
佢又一直唔開80級,75級都卡左2個月了,每日所做既野,得到既經驗值都是靈氣,
靈氣滿了就是要用來學被動技,冇晒金,點學技呀,唔通要迫我地停玩?
等你改返好,市面上流動的遊戲金,定要我地等你開80級/以上呀?
我本身好熱心玩呢隻game,而家都悶都唔知有咩做好,每日做同一樣既野,
仲要解任,打怪打雜物賣,賺來既金,都唔夠學技用既金,再咁落去...隻game等汁都得喇,
次次更新,淨係出埋d商城物品俾人抽,更新前又唔出公告,對呢隻game冇晒希望了,
橘子的工作人員,你地反省一下喇

我係其中一個對呢個遊戲好有心機既玩家之一
亦對呢隻game投入左三分之二既人工落去
你地出新衫新騎,更多既套裝效果冇問題
不過地而家搞到我地宅任又冇錢,日任又冇錢,買你地d點卡搵金d點品又跌左成倍價,學技又貴,金錢流通有出冇入
80又唔出,75 hold成2個月,呢2個月日日我地d玩家上線都只係掛機,掛機掛到殘卷都冇用啊,冇玩家有金收
你地如果係想汁粒就出聲啦,  今日仲出呢套神裝,23號到期, 即係迫我地大半個月丟萬幾2萬蚊落去,如果黑仔
可能唔止,冇問題!!  但係你地而家咁樣做法, 學生同無業既玩家仲會係呢隻game生存到嗎????????眼見而經走左好多老伙計了~~~~~~~~~  唔該你快d平衡番金錢流通既問題!!
唔好淨係個個禮拜出新蛋!!!新時裝!!!!             (諗住下次抽1套可以入石既7件時裝的玩家上)

絕對支持這個post!!!!!
希望官方比多d心機,更新多d野,更新得快d!!
我們係一班好有心的玩家,希望可以玩落去的!!
好希望官方,諗諗方法,改善一下人數流失的問題!!
謝謝!!

群成五三班一

taeeok 發表於 11-11-2 09:42 PM
群成五三班一

你覺得有問題可以係度講講
唔須要咁樣講 我地個個都見得人見得光
怕咩比人知遊戲ID 好過有人9唔答8咁仲要掉轉講句冇意義既說話

美景 發表於 11-11-2 10:29 PM
你覺得有問題可以係度講講
唔須要咁樣講 我地個個都見得人見得光
怕咩比人知遊戲ID 好過有人9唔答8咁仲要 ...

我想講 I agree witn you

taeeok 發表於 11-11-2 10:34 PM
我想講 I agree witn you

咁唔好意思 sorry

推推推!!!我就快無晒金啦....玩毛咩

有關問題我們已經收到囉~~
並已經轉交相關小組進行研究
如果有更多的意見也請告訴我們喔^___^

浮雲都主管 發表於 11-11-3 01:07 PM
如果有更多的意見也請告訴我們喔^___^ ...

多謝
希望真係改到大家都唔好咁窮咁慘啦

浮雲都主管 發表於 11-11-3 01:07 PM

謝謝你!! 我們真的很想長玩落去的!!
希望官方真的可以搞好這遊戲!!

玩過星曲WEB

浮雲都主管 發表於 11-11-2 05:07 PM

希望你地快的放開埋80級上限
   我地玩家以經悶左2個月了~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:53 PM , Processed in 0.036467 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存