2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 你永遠都捉不到的-kassadin
樓主: alan1976000
go

[英雄心得] 你永遠都捉不到的-kassadin   [複製鏈接]

魔王月光 發表於 11-11-3 10:54 PM
回復 ruyan1206 的帖子

大技=閃現- -

你要儲既 唔一定要用W儲
你對線既時侯 隻carry點都會來搞下你
你都會儲到小小 加上你又會Q下佢
咁都巳經有啦

會戰果陣 你係D草/會戰埸地附近度
開波頭兩秒 你都巳經儲爆曬
之後跟隊友走OR捉人果陣 隊友都會出CC技
果陣你又會儲得到
所以W呢個唔算係D乜野
點W一野=曬左1LV Q/E
反而阻住自己殺人 有時就係差咁果小小傷架喇

ruyan1206 發表於 11-11-3 10:56 PM
1. 無錯, 真係講teamwork, 所以跟得貼開戰時間先好打carry位,
唔係等自己友死左兩件, 先施施然行去射兩 ...

我玩kassadin係當assasin咁玩 唔會當係apcarry
因為佢要睇入埸既時機去打 唔係由頭到尾跟條隊

正常有CC技既隊 點都會留2-3招CC技比kassadin
人地都知apcarry 可以有秒人既能力
所以會戰多數先殺ap carry 所以ap 都會驚assasin
但係kassdin就唔驚assasin 但係佢驚暈技 你比人暈完兩次
你仲有命出去你就超好釆
你肯定無撞過點比人克死法
人地知道你易來易去
梗會留兩招暈等你入埸果陣送比你 之後你就可以掰掰

kassadin 係assasin 殺到人巳經有裝備優勢
stack唔stack呢野 都只係其次
唔係最必要

藍buff呢D野 無你又可以點?
咁你無藍buff係咪唔R得?
有藍buff只會令你追殺對線輕鬆D
再講我只係講D basic既野
stack R呢D野 你練到熟手小小都巳經知
唔洗人教架喇下嘛

alan1976000 發表於 11-11-3 11:05 PM
我玩kassadin係當assasin咁玩 唔會當係apcarry
因為佢要睇入埸既時機去打 唔係由頭到尾跟條隊

此POST已完.

回復 alan1976000 的帖子

明白了

我都一直5LV點1次W

ruyan1206 發表於 11-11-3 10:46 PM
有心機唔等於篇野係完美岩哂...有討論之處就要提出, 唔係整個討論區出黎做乜?
係呢度講同開新一篇講基本 ...

仲話自己寫開教學,
姐係話,你寫什麼,點用,就最正確,其他的一律都唔掂?
看到你話此post已完,你都只是不斷重覆說人不是,
原本對你來說,這就是討論,咁你就真係收得皮,
一隻英雄只得一個用法?真係你最勁,你最收得皮.

ruyan1206 發表於 11-11-3 10:56 PM
1. 無錯, 真係講teamwork, 所以跟得貼開戰時間先好打carry位,
唔係等自己友死左兩件, 先施施然行去射兩 ...

見過好多廢柴用kass得個走字

ruyan1206 發表於 11-11-3 11:09 PM

此POST已完.

你當Kassadin係一般ap carry咁玩
此人巳完

205923 發表於 11-11-3 11:31 PM
仲話自己寫開教學,
姐係話,你寫什麼,點用,就最正確,其他的一律都唔掂?
看到你話此post已完,你都只是不斷 ...

我無講過話最正確, 你一樣可以去我post指遺漏錯處
討論一定要讚?唔可以彈?咁討咩論?
無話得一隻用法既~你可以AD KASS, TANK KASS架~
"真係你最勁,你最收得皮." 呢兩句咩關連? 有語障?

櫻花失影 發表於 11-11-4 12:00 AM
見過好多廢柴用kass得個走字

assassin係咁架啦
閃閃閃去追單落人由得自己team玩4v4...
勁果d都係閃閃閃, 不過係會戰範圍入面閃

alan1976000 發表於 11-11-4 06:47 AM
你當Kassadin係一般ap carry咁玩
此人巳完

唔出ap唔通出ad呀?

ruyan1206 發表於 11-11-4 08:14 PM
無話得一隻用法既~你 ...

自己話此post已完重回乜春
算把啦你,食言啦你

笑傲無雙 忍影世界

呢隻有出教學的必要嗎?- -
你亂出裝定位亂哂都沉默屈死幾隻法range呢.....

不知不覺的 發表於 11-11-4 08:35 PM
自己話此post已完重回乜春
算把啦你,食言啦你

ok you win

zoo313 發表於 11-11-4 08:39 PM
呢隻有出教學的必要嗎?- -
你亂出裝定位亂哂都沉默屈死幾隻法range呢.....

....咁又唔係咁講
呢隻英雖然係比較無腦
但係都好睇時侯去出裝入埸咁樣
如果你比人地先手去CC你既話
咁你入埸就係送死架喇

ruyan1206 發表於 11-11-4 08:25 PM
唔出ap唔通出ad呀?

ha 唔當係ap carry就唔可以出AP裝?
AP assasin唔係AP?

ruyan1206 發表於 11-11-4 08:14 PM
無話得一隻用法既~你 ...

語障?言語障礙?你話你自己?
一路都指緊你錯處,你自己太主觀,睇唔到.....
再強調一次,仲話自己寫開教學.
知否何為討論,何為辯論?
呢到係討論區,唔係辯論區,
下次自己增值下先喇 ! 唔該 !
2者都分唔清,仲學人理直氣壯.
想笑死人咩,指遺漏同錯處?
如你所言,並無說自己最正確,就唔好咁多辯駁,
咁多辯駁想証明什麼?如想提問多點或想更正某部份,好讓其他新手們或玩家多些選擇的話?
就諗清楚應用什麼態度同言詞去表達,連區區果幾10個字都未懂得運用,就唔好話比人知你做過什麼什麼,
唔明就睇多幾次,唔好話無人教你,今日哥哥路過做好心,幫你老豆老母教下你,聽話喇,傻仔

-G-  (區區幾10個字都未懂得運用)精彩,同意至極  發表於 11-11-5 01:18 AM

205923 發表於 11-11-5 12:58 AM
語障?言語障礙?你話你自己?
一路都指緊你錯處,你自己太主觀,睇唔到.....
再強調一次,仲話自己寫開教學.

我話你,你又話返我, 大哥哥今年升中一未?
原來咁叫辯論....辯駁...笑左世事都給你看透了~
ok you win 我會從你的說話語氣點樣學習討論的了~
我代我老豆老母多謝你
不過我真係唔懂得解 "真係你最勁,你最收得皮."  有咩關連, 點樣又最勁又最收得皮?
麻煩大師賜教~

alan1976000 發表於 11-11-4 10:43 PM
ha 唔當係ap carry就唔可以出AP裝?
AP assasin唔係AP?

出主AP裝既 ASSASSIN又唔係AP CARRY, 都幾矛盾...
btw其實你係咪唔識串assassin

ruyan1206 發表於 11-11-5 12:50 PM
我話你,你又話返我, 大哥哥今年升中一未?
原來咁叫辯論....辯駁...笑左世事都給 ...

問我升左中一未?不如問下你自己出黎呢個社會見過什麼吧 !
都係果句,自己去增值下先喇 ! 唔須要代你老豆老母多謝我,講左係做好心,
都過了2-3日都仲未分得清討論同辯論的分別,再做多一次好心,
當你中學畢業了,出來現實社會都有一段時間了,又如何.你看你自己表達方式,言語技巧,
你有沒有小小對自己的行為感到羞恥?我知你唔係死雞,你只係小學雞,想學人撐飯蓋,
言詞上說知道一隻英雄並不是只有一個用法,只是提出討論的可行性.
但你所表達的所有就是,你所指的是這樣嗎,看看我的吧,
你那樣教,點解唔學我那樣,你的可行嗎,再看看我吧,
哦...如果呢隻唔咁用,就咁用都得喇,講到尾,原來係咁呀,咁就此post已完,
若果,這就是討論,那在你心目中,就永遠都無辯論.
下次唔好再自以為了不起地說,我都有寫開教學,
一如字面所說,你最勁,你最收得皮,不多也不少,
還是不懂,再一次都係果句,自己去增值下先喇 !或者問下你老豆老母,傻仔....

我想我朋友想說的就是
你看開post樓主的個人品格(文章內)同你相比之下,簡直就係一個對比
你所有的發問,全建機於我這樣才是皇道,如不這樣,那玩來有什麼意思=我最勁
再反觀其他樓主的反應,回覆,出來的結果=你真係收得皮
咁簡單的東西,你都可以唔明,真係去增值下喇
你的語文水平,如果想串人,就真係差了點,笑大人個口,都還可以
學下咩叫  自量  先喇
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 06:52 AM , Processed in 0.046013 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存