2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍俠情緣叁 你今日比人爆左AC未.....!?
go

[抱怨專區] 你今日比人爆左AC未.....!? [複製鏈接]

笑傲無雙

今日終於輪到我中獎啦....
一維護完就比人爆左AC.......錢銀事小......仲要D裝比人DEL晒.......
再花時間搞過先麻7煩..........真系爆人都爆得好無品.......
不過報應呢D野真系咪話吳信.....爆人果條友自求多福啦!!

不過話時話~~間代理真系好7垃圾........人地劍1都有個類似裝備通訊鎖GE物體...仲要免費+方便!
距劍3竟然咩7都無.....比人爆左除左認命就嘜都做吳到..個垃圾盜帳回報系統如同虛設....聽講有台人用左好多心機去用距果個垃圾回報系統~~~但搞黎搞去最後竟然要等成個星期先幫距處理.....真系用黎把鬼咩......

最ON9 GE系有用插件比人爆都可以話系有因可尋....有D人系無用插件都比人爆果下先恐怖..........
搞到根本就吳知個真正原因究竟系插件定系其他.....................

第一次玩GAME玩到甘無保障...........................

笑傲無雙

點解你咁易俾人爆AC, 你係網吧玩? 你點login AC?

間代理再唔快D出安全卡,可能好快爆到我
爆acc遊戲幣的確事少,最可怕是個人資料
遊戲acc跟個官網acc都一樣,爆到入去咩資料都睇俾人睇哂,身分證那裡都無*號代替一下,你話危唔危

成日去大陸網最易中木馬, 我一年都唔會去一次D大陸網, 所以我玩左拾幾年online game都未比人爆過AC
當然防毒同埋防火牆呢D梗唔少得啦

希望官方好好地處理下

吾係點放心比$玩= =

努力呀!!!吾想好game消失
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 10:34 PM , Processed in 0.028310 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存