2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新漂流幻境 人寵點數極限
返回列表 發新帖 回覆
go

[問題] 人寵點數極限 [複製鏈接]

借問如果我的人寵100lv 各點數極限 2 2 2 2 2 如果我升到180會不會升到 3 3 3 3 3

另外想問是否用回寵洗了點數我如果5int 洗到str 以後増成便升str嗎?

英雄勳章 榮譽勳章 活動勳章 2KF活動勳章 Gamer

我唔太清楚你問的問題,不過可以試下解答...如果解錯~就sor

你所問的系指人寵下限點數可洗值??
eg.
1lv拿番來人寵~5圍可能系2 2 3 2 2 (基本下限點)
假設升左4lv~~5圍可能變2 2 4 3 3 (隨機+左4點)
咁果隨機+點就可以用回寵洗去其他能力

以上系未轉人寵↑↑

轉寵有所不同~假如未到下限點,則不能用回寵
eg.
羅卡轉後下限點: 35 34 17 20 32
若你轉卡5圍系:   37 36 15 17 35
咁37str可以洗走2,36con可以洗走2,35agi都可以洗走3,但15int、17wis就不能洗…因為未到下限點

大概系咁,如果你唔明~再發問,我再補充(希望冇答錯你問題)

人寵下限點數 姐系升lv就會變既?
2.如果我隻人寵系2 2 2 2 我洗到佢變成 10 2 2 2 2  甘再升lv會唔會再長其加系10 定有雖然會加但小d?

英雄勳章 榮譽勳章 活動勳章 2KF活動勳章 Gamer

abc2260593 發表於 11-11-14 06:30 PM
人寵下限點數 姐系升lv就會變既?
2.如果我隻人寵系2 2 2 2 我洗到佢變成 10 2 2 2 2  甘再升lv會唔會再長其 ...

人寵轉前/轉後都有下限點 唔會變

如果你洗晒10 2 2 2 2 升lv會隨機+能力   通常+去10的機會會大左
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 04:23 PM , Processed in 0.027019 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存