2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍虎亂舞K1 江湖追殺令:全面封禁重反『雷洛神虎』同埋幫佢ga人 ...
go

[消息] 江湖追殺令:全面封禁重反『雷洛神虎』同埋幫佢ga人 [複製鏈接]

經個大部份人決定下洛江湖追殺令:全面封禁重反『雷洛神虎』同埋幫佢ga人

我只係幫POST唔好hi我老母

條友仔搶左人個會仲要串串共真係把鬼火.facebook禁中2 del人POST??

2000fun你DEL唔到掛...唔係我扮老頂..係K1 10分之8 ga人都追殺你...唔好一錯再錯....

msn你同我打D野.....

你幫佢地?傻西 死仆街 吊你老母布丁軒(我msn叫布丁軒)

憎死你條狗! 吊你老母

我係搶佢會呀

吹咩吹咩

唔好再add我廢物 垃圾 88 on9仔

唔係唔中2打操口咩???唔好玩野呀

已有 1 人評分威望 收起 理由
marcoltw -10 內容觸犯版規!! 再犯無情講!

總評分:  威望 -10   查看全部評分

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

小牛哥   
呀軒爆粗喎,扣佢分啦

小牛 佢講粗口 入曬我數 扣我d分 thx

我地講曬你所講既野姐
雷虎姐 認都唔認我  如果唔係莫影唔小心關左msn
又多樣野可以針你啦

補埋你所講既野
講完請扣我分
Kei Kei 說 (16:59)
死影,你呢次仲唔死,leo等人 d人話幫我呀,我係唔還個會呀,唔撚比咩 我花左咁多心血係道,依加你同我道歉,我仲你係細佬既 唔係打撚你都你血影王朝都無埋 個會係我道 你吹我唔漲 咪放我d相呀 唔係你坐硬監 睇你條柒頭仲出咩聲 乖乖地道歉啦 影
唔還呀 屎忽鬼 咬我呀
已有 1 人評分威望 收起 理由
marcoltw -10 內容觸犯版規!! 再犯無情講!

總評分:  威望 -10   查看全部評分

玩過星曲WEB

很抱歉 我要澄清一人做事一人當,
要公平處理~

笑傲無雙 玩過星曲WEB

江湖追殺令即係代表... ...?

牛牛~唔使講野啦,雷虎條友,我同距三9唔識7,距自己pvp個陣,輸左比距,距自己系度串。如果中立來念,我覺得啊軒距地可信d,雷虎自己系度遼事斗飛,穩野搞。加上你扣距地分都唔合理啦,距地系度發雷虎個d野姐。。雷虎姐唔好話我唔警告你,你點血影皇朝,你搞定我先講

十週年勳章(賀詞) 忍影世界 笑傲無雙

呢隻GAME真係好多小學雞

順帶同雷虎講句,發你d相唔算侵犯私人,如果系上面標題侮辱性話句就可以搞誹謗,但系唔系既話唔算,唔系狗仔隊仲唔日日比人告咩。。唔識法律就穩個律師問下啦,坐監?你估話甘易啊你搞得入咪任你砌咯!

為可仲不dle post
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 06:53 PM , Processed in 0.038331 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存