2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 各位交易朋友小心..交易前請入黎睇一下!! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 各位交易朋友小心..交易前請入黎睇一下!! [複製鏈接]

我宜家放緊隻劍士AC..一名自稱2KFUN會員liu1989hk 佢MSN係liu1989hk@hotmail.com
叫Edmund 感覺上好似同一人吧
PS: 佢係我POST留言係IP黎..佢唔敢用liu1989hk呢隻AC PM我..一味只係比埋POST我睇..又話有好評..
之後傾都好順利..之後佢就網上過數..過完數CAP左張圖比我..佢話自己係澳門..話D錢要聽日先收到 叫我比AC佢..我就緊係收到錢先比佢啦
佢就話我呃9佢..話圖又比你睇左..AC又唔比我..之後就話聽日一早就截左條數去
宜家D呃狗雖然醒左..但係一樣甘ON9 佢CAP張圖比我係香港匯豐-.- 而唔係澳門匯豐..
好彩有朋友同我一齊研究之後話比我聽..佢真係好有偵探既頭腦..哈哈
總之大家交易小心啦! 特別係IP留言果D..

呢個就係佢所謂既交易POST http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=685311
PS: liu1989hk係一個正常玩家 不過有D白痴仔冒認人黎呃人..MSN似唔一定係同一個人..

小子你緊係應該UPLOAD 埋隻ON9 改圖上黎
分享俾大家睇下而家D 低B 仔厄人手法!!!

哈..我唔識上載 要等耀等拖
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 12:33 AM , Processed in 0.027926 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存