2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍俠情緣叁 仙緣茶店的人真係好有品
樓主: 幻之火影
go

[抱怨專區] 仙緣茶店的人真係好有品   [複製鏈接]

jack19938
唔通你咁醒第一次玩就咩都識^^?
唔通d人上手好似你咁快^^?
惡人谷搶物資大把人 唔通你又可以阻止^^?
好心你地用下腦啦 唔好玩腦殘免費game搞到個腦殘曬

有幾難上手???  見人打緊怪就知人地打完就汁啦   咁簡單道理你第一日打機?
我諗正正係你地玩得多免費game先搞到個腦殘哂    洗唔洗行過做任見到你仙綠d人就企係到教你呀
同埋呢真係唔係第一次比人話   所以唔好講到第一次咁    正因唔係第一次   你會長都唔識提醒下既  責任唔係你個會到係我地到呀?
仲推返落我地到 話你地唔識玩係正常??  咁反智既   個邏輯錯哂   

回復 JBI 的帖子

有幾難上手???  見人打緊怪就知人地打完就汁啦   咁簡單道理你第一日打機?
請問邊隻game 會教呢d道理??? 打左十9幾年game, 都未學過, 請講黎聽下???

我諗正正係你地玩得多免費game先搞到個腦殘哂
講野客氣d, 我玩月費game 時 , 你可能仲未戒奶, 朋友   

洗唔洗行過做任見到你仙綠d人就企係到教你呀
多謝先, 你見到唔識o個d咪教下, 助人為快樂之本

同埋呢真係唔係第一次比人話   所以唔好講到第一次咁    正因唔係第一次   
人地都同你講左o個個玩家係第一次, 唔該留意人地講野, 朋友

你會長都唔識提醒下既  責任唔係你個會到係我地到呀?
我上次搵你會長, 佢點解唔係到, 佢做咩唔24小時online??

仲推返落我地到 話你地唔識玩係正常??  咁反智既   個邏輯錯哂   
咁請問唔識玩有咩唔正常?? 你一出世識渣筷子食飯, 自己識去廁所痾屎痾尿架咩?? 如果你識咁做, 就真係唔正常.

乜D小朋友咁中意咩都POST上論壇講
其實你想要D咩  道歉又唔係  仲要話出陣營頻發洩下
好似俾人蝦就搵媽咪咁 大個仔架啦 連字都唔識打就學人打發洩文
我就唔信你次次俾人搶都POST出黎
淨係識針對公會黎講

另外果個淨係識得抽水 其實D人唔係好似你依D毒撚咁係咁打機 所以咁易上手
不過你地幫仙緣打廣告真係幾好人

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

好亂囉.. 你地回到都唔知邊個回邊個 =.=

請問邊隻game 會教呢d道理??? 打左十9幾年game, 都未學過, 請講黎聽下???
搶物資同搶怪有咩分別   你玩咩game搶怪唔洗比人鬧   仲要學?  

講野客氣d, 我玩月費game 時 , 你可能仲未戒奶, 朋友   
下話   我廿幾歲人打左十幾年機   天堂年代開始玩起    你再係我未戒奶之前開始打  姐係三十年前既online game

始終你都係覺得你自己會既野責任係人地到

同埋呢真係唔係第一次比人話   所以唔好講到第一次咁    正因唔係第一次   
人地都同你講左o個個玩家係第一次, 唔該留意人地講野, 朋友
哦   原來佢係第一次做野姐   咁係唔係做錯?

我上次搵你會長, 佢點解唔係到, 佢做咩唔24小時online??
你搵咩我會長呢又    我連自己咩會都未講過    你先知黎嫁?

咁請問唔識玩有咩唔正常?? 你一出世識渣筷子食飯, 自己識去廁所痾屎痾尿架咩?? 如果你識咁做, 就真係唔正常
打機講同出世一樣    你d例子用出黎都比人覺得低能   不過讀得書少唔怪你既     仲有一樣   你地由始至終都覺得會員係個體你咪唔會覺得關自己會事

但其實入得你會你有責任管理佢係game既行為   佢做錯野唔係問題   唔係比人鬧個陣呢   又要出黎惡    惡完轉頭又密頻死狗   

最後送你一句   獻醜不如藏拙   面人地比既  打左三十年online game既人兄

回復 JBI 的帖子

搶物資同搶怪有咩分別   你玩咩game搶怪唔洗比人鬧   仲要學?  
我玩LOL 成人都搶人地森林d怪架, 搶贏左仲有時贏埋比賽添. 仲有, 搶人地森林D怪真你要學架, 如果你十下十下咁去搶, 會比人打死架, 知道未??? 廿十幾歲的朋友

下話   我廿幾歲人打左十幾年機   天堂年代開始玩起    你再係我未戒奶之前開始打  姐係三十年前既online game
你再一次唔睇清楚人地寫野, 我講"可能" 阿,明唔明咩叫可能??? 二十幾歲的朋友

又一次亂屈人, 邊有人話唔教唔負責o者, 只係叫你見到d唔識ge教一教o者, 乜你二十幾歲都咁小氣架

戰術性地跳過

你搵咩我會長呢又    我連自己咩會都未講過    你先知黎嫁?
你咩會又關我咩事??? 噢, 原來你唔知我想講咩, 原來蠢成咁, 咁我就晝公仔晝出腸下. 我係話公會會長都唔係24小時 online, 事發o個陣佢未必一定係到, 你一比人搶左小小野就即刻小晒鬼, 又點提醒呢??

咁請問唔識玩有咩唔正常?? 你一出世識渣筷子食飯, 自己識去廁所痾屎痾尿架咩?? 如果你識咁做, 就真係唔正常
打機講同出世一樣    你d例子用出黎都比人覺得低能   不過讀得書少唔怪你既     仲有一樣   你地由始至終都覺得會員係個體你咪唔會覺得關自己會事
你又一次理解唔到, 唉, 你讀咁多書理解能力都係咁差, 再解釋多一次比你聽. 打機同出世係唔關事, 但而家佢係一個新手, 同岩岩出世d bb 一樣, 咩都唔識, 我咁講你明未阿, 阿讀書人

但其實入得你會你有責任管理佢係game既行為   佢做錯野唔係問題   唔係比人鬧個陣呢   又要出黎惡    惡完轉頭又密頻死狗   
我又有D興趣入你公會, 睇下你同你會長又如何管理我D行為???

最後送你一句   獻醜不如藏拙   面人地比既  打左三十年online game既人兄
我又贈返你一句   讀萬卷書不如行萬里路   架係你自己丟架   廿十幾歲有文化的讀書人朋友

樹大招風....係咁GA啦...
係武林ser有幾多香港幫可以咁
d人咪只係識得開post抽水
完全唔諗下個問題來源
我只係想問你地"惡人谷咁多人搶物資你係咪要理曬?"

我玩LOL 成人都搶人地森林d怪架, 搶贏左仲有時贏埋比賽添. 仲有, 搶人地森林D怪真你要學架, 如果你十下十下咁去搶, 會比人打死架, 知道未??? 廿十幾歲的朋友
拎DOTA同普通ONLINE GAME比你IQ水平可見有幾高  唔止讀書少  而且有D唔用腦

你再一次唔睇清楚人地寫野, 我講"可能" 阿,明唔明咩叫可能??? 二十幾歲的朋友
咩都有可能  講得出預左比人笑   有D野唔係吹大D認老屎忽就有道理

又一次亂屈人, 邊有人話唔教唔負責o者, 只係叫你見到d唔識ge教一教o者, 乜你二十幾歲都咁小氣架
其實睇到呢個位就知你既回覆有幾成熟   即使你幾落力扮老屎忽   但你打出黎既野都係咁幼稚

戰術性地跳過
自己睇上面講左咩

你咩會又關我咩事??? 噢, 原來你唔知我想講咩, 原來蠢成咁, 咁我就晝公仔晝出腸下. 我係話公會會長都唔係24小時 online, 事發o個陣佢未必一定係到, 你一比人搶左小小野就即刻小晒鬼, 又點提醒呢??
到底係我理解差   定係你表達差    你呢個係比喻??     提醒唔係唔到出左問題先提醒   搞清楚個次序

你又一次理解唔到, 唉, 你讀咁多書理解能力都係咁差, 再解釋多一次比你聽. 打機同出世係唔關事, 但而家佢係一個新手, 同岩岩出世d bb 一樣, 咩都唔識, 我咁講你明未阿, 阿讀書人
你中意比喻 OK   去到70LV都係新手  GOOD   姐係同一個人去到十幾歲仲係BB同一理解   你果然係比喻高手  都係個句  獻醜不如藏拙

我又有D興趣入你公會, 睇下你同你會長又如何管理我D行為???
香港公會唔係好多    但點解比人話個個係你個會  唔係我個會    自行判斷

我又贈返你一句   讀萬卷書不如行萬里路   架係你自己丟架   廿十幾歲有文化的讀書人朋友
你行咁多路  唔見得你有幾多得著   仍然係無咩腦   無咩說服力

最後   你好鍾意比喻   我教你比喻   比喻要對應返個角色
你公會  =學校      你個會員 =   學生          佢偷物資   <<呢樣我覺得樓主唔應該用搶   搶有暴力成份   你會員係偷物資   =  偷野

學校有學生偷野   上報紙一定會有埋學校名係頭  所以呢  上面講左D咩   自己參透

樹大招風....係咁GA啦...
係武林ser有幾多香港幫可以咁
d人咪只係識得開post抽水
完全唔諗下個問題來源
我只係想問你地"惡人谷咁多人搶物資你係咪要理曬?"

所以話呢    無咁大個頭 就唔好_ _ _ _ _
自己加上去啦

首先.....
樓主我明白你心情憤怒....但不要把別人公會全名跟人物姓名亂公開吧.....畢竟看過會留下壞印象...說話也有點過份
真的團隊被搶 其實問題不大 通常野團也會有人留下幫解打到遍地屍的 要不然都退掉留下你的話 可以等第二團
我是一個只有數人的親友公會 上線時間也錯開 所以威望很多時候要打兩次....
先把事情談好再 解決不了再開POST吧
另外
被貼的公會會員們 就算公會被侮辱憤怒也有個限度
這麼多人上來炮會令樓主不甘侮辱反撲的
做人留一線 給個好台階吧
感化樓主 讓他自願刪貼吧

回復 JBI 的帖子

咁你係咪要理曬咁多惡人搶物資既公會^^?
你係咪一個個公會搵佢個會長再同佢講管教
另外....人係自願入公會....唔係冇咁大個頭______
冇人拎住支槍逼佢入....請你唔好搞清楚
香港就係有你d只係識"抽水"既人
所以咪日日開新聞就日日搞大單野
你可以逼人地唔搶你物資^^?
你可以另到人地聽你up野^^?

咁你係咪要理曬咁多惡人搶物資既公會^^?
你係咪一個個公會搵佢個會長再同佢講管教
另外....人係自願入公會....唔係冇咁大個頭______
冇人拎住支槍逼佢入....請你唔好搞清楚
香港就係有你d只係識"抽水"既人
所以咪日日開新聞就日日搞大單野
你可以逼人地唔搶你物資^^?
你可以另到人地聽你up野^^?

咁多惡人搶人物資  理唔理哂唔係問題  唔好合理化多人做錯既野就係岩
所以話囉  明知管唔到咁多人 就唔好收咁多啦   你話人自願入  都要你肯收嫁  
你d表情想表達d咩?

其實崑崙物資果邊經常都會發生誤會...
老實講~ 如果佢唔係跟住你尾, 你去邊搶到邊
我諗佢都唔係有心搶你

PS. 佢一個人犯錯, 你就怪晒全個公會, 又好似對果個公會D成員唔係咁公平~

咁小弟係咪要入你幫試下你所講既管教^^
表情就係笑.....係咪打個符號都要你批准?
咁香港政府都管唔到咁多人....快D叫佢收皮落台
你既意思係咪可以咁比喻^^?

咁小弟係咪要入你幫試下你所講既管教^^
表情就係笑.....係咪打個符號都要你批准?
咁香港政府都管唔到咁多人....快D叫佢收皮落台
你既意思係咪可以咁比喻^^?

從來無人要你收皮落台   定係你覺得有咁既需要?

回復 JBI 的帖子

拎DOTA同普通ONLINE GAME比你IQ水平可見有幾高  唔止讀書少  而且有D唔用腦
DOTA 唔係普通ONLINE GAME??

咩都有可能  講得出預左比人笑   有D野唔係吹大D認老屎忽就有道理
咁又係, 比個新手搶左1個物資, 就上來開post喊苦喊忽, 真係會比人笑

其實睇到呢個位就知你既回覆有幾成熟   即使你幾落力扮老屎忽   但你打出黎既野都係咁幼稚
點及得你咁成熟開POST 話新手搶物資......

戰術性地跳過
自己睇上面講左咩

到底係我理解差   定係你表達差    你呢個係比喻??     提醒唔係唔到出左問題先提醒   搞清楚個次序
唔係比喻...我係暗諷緊你...不過唔知你GET 唔到...SORRY SORRY

你中意比喻 OK   去到70LV都係新手  GOOD   姐係同一個人去到十幾歲仲係BB同一理解   你果然係比喻高手  都係個句  獻醜不如藏拙
同你講野真係有D難度, 下下都要講到咁白, 我係呢度用BB仔的意思係話佢 = 一張白紙, 咩都唔識咩都未學, 明唔明???
不過你唔中意用BB?? 又得,  請問你畢業出來工作過未??? 你返初期工咪一大堆人教你做野, 難度你做左十幾廿年人, 就學識晒所有野??? 咁在下真係佩服喇

香港公會唔係好多    但點解比人話個個係你個會  唔係我個會    自行判斷
關公都有對頭人, 同埋惡人谷好多公會都發生過同類事件, 不過係你一個開post o者

你行咁多路  唔見得你有幾多得著   仍然係無咩腦   無咩說服力
大家咁話, 如果讀書讀到你咁, 搞到我好似同緊個古代人溝通咁, 我情願行路

最後   你好鍾意比喻   我教你比喻   比喻要對應返個角色
你公會  =學校      你個會員 =   學生          佢偷物資   <<呢樣我覺得樓主唔應該用搶   搶有暴力成份   你會員係偷物資   =  偷野
學校有學生偷野   上報紙一定會有埋學校名係頭  所以呢  上面講左D咩   自己參透

由你用學生偷野呢一刻開始, 都唔需要再參透, 完全唔岩...再搵個個

玩過星曲WEB

回復 JBI 的帖子

請你了解事情發生經過和內容,才對本標題作出討論

如果我們會員犯了一個錯我們就要把他踢出公會並對事主的粗言穢語低聲下氣,好吧,這也只有你那麼道德高尚的人能做出來

更何況你有看見飛雪雁被說第二次?還是我們公會每個人每天都被吵?

沒錯公會變大以後管理是比較麻煩,可是我們樂意看到這樣的情況,這是我們公會成長的機會

而且看你那麼多回文後發現你除了隨隨便便對一件模糊的事情作出評論就是跟別的會員針蜂相對,客氣問一句,你誰?判官還是超人?

參與討論是一件好事,如果要當一位身外人去評論,請把事情的始末作出了解,並且站在不同的立場想一下,而不是一味針對我們的公會,這確實讓人有點引人懷疑

再者大概你沒看見其他人的回文吧,包括我那篇的,如果只是針對樓主對我們一兩句的言論來對我們整體公會是好是壞作出評論,我認為你已經沒有資格公平公整的作出評論,所以我只能懷疑你是敵對槍手

像這個世界一樣
不用你去了解當特首的感受,可是體諒是很重要的
如果連體諒都學不會,那你已經失去跟我對談的資格

再三希望各位了解事情發生才針對我們公會發言,而不要因為樓主的一兩句話而對我們公會造成不必要的誤會

在這邊打擾到大家,十分抱歉

仙緣茶館                            止歌

仙緣茶館 收埋哂D傻仔 話入就入 話偷就偷ON99

我都明白樓主點解咁激氣 .因為本人都試過。
咁個個止歌干部 咁人地係陣營發洩下都不為過  但你用到個"吠"字即係當人係狗已經係污辱
我諗你當時唔係用lee d字眼 當時人冇咁嬲 咁你話晒係干部呀嘛 錯在你個邊既人 係咪應該平心靜氣了解左先呢? 都明白 樹大總會有枯枝 。
但樓主打埋人地個名出黎咁又唔係咁好,即係好似你出去做野咁 周圍比人唱 我諗唔會有人請你。
  正所謂錯就要認,既然佢都道得歉 咪一人讓一步 睇下佢會唔會再犯囉
  打機唔好當成一種負擔至得架 咁樣做人好累架  香港人輕鬆d la

回復 JBI 的帖子

咩叫打比喻...你話管唔到咁多人就唔好收
香港管唔到咁多人又整政府^^?
學校管唔到咁多人又招生^^?
唔該你用下企係某立場方面在諗下你所講
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 04:01 AM , Processed in 0.039332 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存