2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍俠情緣叁 仙緣茶店的人真係好有品
樓主: 幻之火影
go

[抱怨專區] 仙緣茶店的人真係好有品   [複製鏈接]

玩過星曲WEB

精彩 發表於 11-11-29 05:20 PM
我都明白樓主點解咁激氣 .因為本人都試過。
咁個個止歌干部 咁人地係陣營發洩下都不為過  但你用到個"吠"字 ...

請了解事情始末,亦希望在評論或回覆前先留意版上其他人的發言,我認為用"吠"字形容,不為過,基於樓主在陣營對我們全公會發出侮辱性言語,所以我認為以同樣程度禮貌回應不覺得有什麼問題

以個人立場回應你"咁個個止歌干部 咁人地係陣營發洩下都不為過",我用你老豆老母用你全家發洩下ok?問題在於尊重

總會有人對號入座既

玩過星曲WEB

火天使 發表於 11-11-29 08:28 PM
總會有人對號入座既

唉,其實我都嫌係2kf發言,d人完全唔睇番之前d回應,隨隨便便打幾隻字就以為你岩你大哂,又要人認同佢,唔係件事燒到公會,我都係潛水算=.=

021124413 發表於 11-11-29 08:31 PM
唉,其實我都嫌係2kf發言,d人完全唔睇番之前d回應,隨隨便便打幾隻字就以為你岩你大哂,又要人認同佢,唔係件 ...

講真個句

呢隻江湖game 唔洗郁下比人p死都要貼出黎
比人搶一個資就嘈

就事件講唔通你行埋舊礦到 有人快你小小禁制
或者有隻怪彈出黎打左你一野 比人搶左

入左陣營行過比人p死話做任 甘又要開post嘈?

同個d排左成粒鐘等桂花 有人裝UI  到前1分鐘到買桂花
洗5洗上黎post?

幼唔幼稚?

我都想講一句,你係猛料既就直接係game道開紅殺佢,唔好係道嘈,玩細佬仔野

十週年勳章(賀詞)

我覺得搶物資既大有人在
我基本上日日解都俾人搶
咁我係咪要日日上黎post, 咪好唔得閒?
人地新手又同你講埋sorry 你仲想點

離開了離開了離開了離開了

咁多位對我們公會不滿的大大  我對這件事情深感抱歉,那人是第一次解物資的人,有點不懂規距,請各位多多包涵
你們話我們個公會唔係第一次 可能我們公會太多新人 不懂規距,請各位多多包涵
咁多位大大介唔介意我問一下幾個問題?
新手是不是=冇品.?
有一位大大說 我們好多人都是冇品的, 小弟真係唔知有咁多冇品人士
請問可以給我一個冇品的成員名單給我嗎.?等我可以有待改善一下?
我們用什麼方法打理公會,同你有關係嗎?
針對我們公會發言我們不是介意,但係言出有髒,這是對嗎?(人地要講咩 有得封住佢個口嫁咩?)
陣營是不是給一個公會跟一個玩家口戰的地方嗎.?(請不要自私吧)
咁多位大大有冇打副本既時候滅個團.? (有時都會有做錯的時候吧)
各位不滿的大大都了解事情發生嗎?? (請不要跟我說搶資LO)
我們收人的方法, 跟你有關係嗎.?
我們都知道有錯己經道歉了  你們重要開口戰 是我們錯嗎.?
各位大大介不介意留低你個GAME  既ID嗎.?

我比較喜歡ZERO零這位大大的講"今日留一線"這句話  我想講一下 沒有永遠朋友跟敵人 請各位大大明白這個道理

最後道歉己說了,請不要在口戰下去~感恩
                          副會長:啊眼

玩過星曲WEB 笑傲無雙

涉及罵戰,關post處理,萬分抱歉。

大家都是同陣營的玩家,都集在同一陣線 別內哄,何況香港人在劍3也是較小數的一方,應該團結起來。
關於搶物資,其實好看該玩家本身各人質素,遇到白目記住他下次別在他付近做物資就好,撿物資不一定要在最入那裡撿,在門口也有兩個好位置啊。
就十個物資,大家退一退,讓一讓,很快解完,吵架只會讓山上準備空降的浩氣盟有機可乘~XD 可能暗中還笑我們惡人谷是笨蛋呢(默)。
最後,祝大家開心和和氣氣玩劍俠3!

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:47 AM , Processed in 0.037485 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存